kamil.1234 15.05.08, 10:24 W tym roku powstał nowy kierunek na UW. Co myślicie o tym kierunku? Wybiera się ktoś tam?? Jak myślicie czy dużo ludzi złoży na to papiery??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamil.1234 Re: Bezpieczeństwo Wewnętrzne 19.05.08, 16:21 Co nikt się nie wybiera na Bezpieczeństwo Wewnętrzne na Uniwersytet Warszawski?? A potem się okaże że wszyscy składają na BW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julyyy:* Re: Bezpieczeństwo Wewnętrzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 00:01 ja myślę o tym kierunku, chciałam składać na prawo, ale po tym wosie to totalna załamka. trzeba szukać, szperać, jak nie na prawo to na coś innego, no bo nie chce siedzieć bezczynnie cały rok. Zaoczne jakoś mnie nie kręcą! Odpowiedz Link Zgłoś
af03 Re: Bezpieczeństwo Wewnętrzne 30.05.08, 21:36 ja skaladam na BW i tylko na to na UW:D pozdrawiam do zoba w pazdzierniku:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bezpieczeństwo Wewnętrzne IP: *.olsztyn.mm.pl 03.06.08, 11:01 "pozdrawiam do zoba w > pazdzierniku:D" Ja bym nie był taki pewny haha Odpowiedz Link Zgłoś
af03 Re: Bezpieczeństwo Wewnętrzne 13.06.08, 13:17 "To brak wiary w siebie sprawia, że ludzie boją się podejmować wyzwania." Ja w siebie wierzę, a pewnosc siebie jest kluczem do sukcesu;)HAHA Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Bezpieczeństwo Wewnętrzne 17.06.08, 14:07 Z nowosciami jest tak ze albo wszyscy sie na nie rzuca albo beda sie bali zaryzykowac. Patrzac na wpisy na tym forum, to obstawiam to pierwsze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Bezpieczeństwo Wewnętrzne IP: *.lama.net.pl 17.06.08, 22:02 ma stosunkach mn / uj właśnie uruchomili specjalizację/specjalność/cokolwiek 'bezpieczeństwo'. można ją wybrać na drugim roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Bezpieczeństwo Wewnętrzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 15:40 a co zdawaliscie?wos hist pol na rozszerzonym?? ja licze ze dostane z PR 60% HR 70% i WR 80%... wtedy mam szanse zeby sie dostac...chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: Bezpieczeństwo Wewnętrzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 11:14 hej! Co nikt nie wybiera się na bezpieczeństwo wewnętrzne na UW? Jak myślicie jaki będzie próg? To trochę uderzanie w ciemno, jak się nie ma porównania z lat ubiegłych... Ile Wy macie punktów bądż procent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekada Re: Bezpieczeństwo Wewnętrzne IP: *.mofnet.gov.pl 04.07.08, 14:12 Będzie ciężko moi drodzy, bo prasa podała, że na Bezpieczeństwo Wewnętrzne na UW zgłosiło się 10 kandydatów na 1-dno miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Bezpieczeństwo Wewnętrzne IP: *.gprs.plus.pl 04.07.08, 15:51 myślicie ze jest to ciekawy kierunek ?? czy z wynikami wos 76 historia 64 angielski 69 wszystko rozszerzone mam jakieś szanse zeby sie tam dostać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Bezpieczeństwo Wewnętrzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 16:47 A w jakiej gazecie było tak napisane? Jeśli to prawda, to będzie się ciężko dostac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-wazelina Re: Bezpieczeństwo Wewnętrzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 12:38 czemu nie byłbys pewny? moze kolega oprócz tego że aplikuje na BW, to jeszcze dodatkowo pracuje na UW ( np.jako serwis sprzątający ) więc tak czy inaczej jesli sie dostaniesz to sie spotakcie fajne to "do zoba", ale "narciarz" jeszcze lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Bezpieczeństwo Wewnętrzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 22:32 a tak wogole co wg Was jest lepsze: prawo czy bw? Odpowiedz Link Zgłoś