Dodaj do ulubionych

UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia

30.06.08, 16:26
Ile macie % z tych dwóch przedmiotów? Pytanie do tych,którzy najbardziej chcą
do Poznania? Ja niestety tylko 163 razem i myślę,że mogę się pożegnać z
medycyną, pozostaje farmacja lub wet.Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kardio.log Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.tvk.torun.pl 30.06.08, 16:29
      Myślę, że progi wszędzie spadną, do Poznania też
    • Gość: agula Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 18:15
      no chyba,ze tak:P:P a Ty na co startujesz;)?
    • Gość: stomatolozkaaa Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.centertel.pl 02.07.08, 00:07
      Jesli komus zalezy na poznaniu to trzymajcie dokumenty tam jak
      najdluzej,najlepiej oryginały(nie wiem jak to dokładnie jest w tym
      roku z rekrutacja)poniewaz na UMP bardzo na to zwracaja uwage-ja
      jestem dzieki takiej determinacji na dziennej stomie i powiem
      szczerze-lepiej nie mogłam trafic.Uczelnia jest swietna i wcale nie
      ma znaczenia czy mature napisaliscie na 160 czy 190.U mnie w gr
      najlepsze osoby to te z niestacjonarnych...Jakby ktos potrzzebował
      atlasik anatomii czy jakies info o stomie w poznaniu to chetnie
      słuze pomoca:)
      • Gość: Elisabeth Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 00:17
        A co to za różnica czy odpis czy oryginalne?
        • Gość: stomatolozkaaa Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.centertel.pl 02.07.08, 01:40
          Niby zadna roznica,ale pod koniec rekrutacji zwalniaja sie
          miejsca,ludzie trzymaja papiery do konca i w ostatniej chwili
          rezygnuja, wtedy Ci którzy czekaja 'w kolejce'dostaja telefon i sa
          na studiach:)przynajmniej tak bylo w moim przypadku.Uczelnia ma
          pewnosc bo skoro trzymasz oryginaly do konca jestes pewna osoba i
          sie nie wycofasz.Zycze powodzenia.
          • Gość: kujaweczka7 Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.kalisz.mm.pl 02.07.08, 11:34
            Ja zamierzam odpisy trzymac do końca, do ostatniej rekrutacji, nawet jak się
            gdzieś indziej dostanę to te odpisy będę trzymać dopóki mi nie odeślą.Powiedz
            mi, ile miałaś punktów stomatolożko w ostatecznym rozrachunku? Nie wiesz może
            czy są jakieś szanse na dostanie sie z odwołania? Bo niby wszędzie jest
            napisane,że ostateczny próg wynosił 170,ale moja kumpela z farmacji w Poznaniu
            twierdzi,że był niższy.
            • Gość: ja Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 19:38
              na stomatologii na mur beton był niższy, koleżanka z mojej klasy miala 168 i sie
              dostała, a nie był to ostateczny.
              • Gość: stomatolozkaaa Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.centertel.pl 03.07.08, 11:11
                Próg był nizszy ale dotyczylo to tylko osob które do konca trzymaly
                dokumenty.Wazne bylo tez to ze zdeklarowalam sie na studia
                niestacjonarne i dostalam kilka dni po decyzji o dostaniu sie na
                płatne decyzje ze jestem na dziennych:)mialam 166.
    • Gość: hack_pl Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.cust.tele2.pl 03.07.08, 20:34
      Progi w Poznaniu kolo 180 sie zakreca
      • Gość: Jak Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 20:43
        Chyba Ci się coś przyśniło. Wiesz co to skala staninowa? Proponuję się z nią
        zapoznać.
        • Gość: hack_pl Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.cust.tele2.pl 03.07.08, 21:20
          A wiesz co to roznica tylko 2-3% z jednego przedmiotu jakim jest biologia wg
          skal na ktore sie powolujesz?
          A wiesz kim sa maturzysci ktorzy w tamtym roku zdali dobrze biologie w tym
          poprawili chemie i tez zdaja ,bo sie w tamtym nie dostali?
          • dib00 Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia 03.07.08, 21:31
            Co roku maturzyści poprawiają maturę. Większość z dobrymi wynikami gdzieś się
            dostała - jeśli na płatne, to dzięki poprawie matury przeniosą się na dzienne,
            ale na kolejny rok.
            U mnie na studiach dużo osób poprawiało maturę, ale większości się to nie udało,
            bo było trochę nauki.
          • Gość: jak Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 00:13
            Gość portalu: hack_pl napisał(a):

> A wiesz kim sa maturzysci ktorzy w tamtym roku zdali dobrze biologie w tym
            > poprawili chemie i tez zdaja ,bo sie w tamtym nie dostali?

Zapewne ludźmi, buhahaha :P
            • Gość: kasia Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.149.246.26.zdnet.com.pl 09.07.08, 09:24
              a jaki byl prog na platny lek i stome w poznaniu?
              • Gość: Centurion Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.astra-net.com 09.07.08, 12:08
                Obecnie jestem już na III roku medycyny w Poznaniu i wchodząc tutaj
                widzę, iż się nic nie zmieniło ;-) Wciąż są zamieszania, ludzie
                straszą i sieją panikę :-D Straszyciele, skąd Wy się bierzecie? ;-P
                • Gość: Mini ile kosztuje ?? IP: 217.98.41.* 15.07.08, 01:14
                  ILE KOSZTUJE PLATNA STOMATOLOGIA W POZNANIU ?? KOTS WIE ??
                  • Gość: kaka Re: ile kosztuje ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 08:01
                    farmacja w tamtym roku 17200...
                  • Gość: Ania_ stom Re: ile kosztuje ?? IP: 212.180.165.* 13.02.09, 13:10
                    To jest tak, że kwota za każdy rok jest inna, dokładnie nie wiem, ale od 12 do
                    16 tys za rok. Wszystko jest ładnie napisane w gablotce przy dziekanacie WLII.
                    pozdrawiam i życzę powodzenia.
                    • Gość: BYDLAK Re: ile kosztuje ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 17:47
                      LUDZIE KOCHANI....:)
                      CZY KTOS W KONCU POWIE ILE MOZE WYNOSIC PÓG PUNKTOWY NA STOMATOLOGIE W POZNANIU
                      ALE NA PLATNA???

CZEKAM NA ODP.

PZDR
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka