kujaweczka7 30.06.08, 16:26 Ile macie % z tych dwóch przedmiotów? Pytanie do tych,którzy najbardziej chcą do Poznania? Ja niestety tylko 163 razem i myślę,że mogę się pożegnać z medycyną, pozostaje farmacja lub wet.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kardio.log Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.tvk.torun.pl 30.06.08, 16:29 Myślę, że progi wszędzie spadną, do Poznania też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 18:15 no chyba,ze tak:P:P a Ty na co startujesz;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stomatolozkaaa Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.centertel.pl 02.07.08, 00:07 Jesli komus zalezy na poznaniu to trzymajcie dokumenty tam jak najdluzej,najlepiej oryginały(nie wiem jak to dokładnie jest w tym roku z rekrutacja)poniewaz na UMP bardzo na to zwracaja uwage-ja jestem dzieki takiej determinacji na dziennej stomie i powiem szczerze-lepiej nie mogłam trafic.Uczelnia jest swietna i wcale nie ma znaczenia czy mature napisaliscie na 160 czy 190.U mnie w gr najlepsze osoby to te z niestacjonarnych...Jakby ktos potrzzebował atlasik anatomii czy jakies info o stomie w poznaniu to chetnie słuze pomoca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elisabeth Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 00:17 A co to za różnica czy odpis czy oryginalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stomatolozkaaa Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.centertel.pl 02.07.08, 01:40 Niby zadna roznica,ale pod koniec rekrutacji zwalniaja sie miejsca,ludzie trzymaja papiery do konca i w ostatniej chwili rezygnuja, wtedy Ci którzy czekaja 'w kolejce'dostaja telefon i sa na studiach:)przynajmniej tak bylo w moim przypadku.Uczelnia ma pewnosc bo skoro trzymasz oryginaly do konca jestes pewna osoba i sie nie wycofasz.Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kujaweczka7 Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.kalisz.mm.pl 02.07.08, 11:34 Ja zamierzam odpisy trzymac do końca, do ostatniej rekrutacji, nawet jak się gdzieś indziej dostanę to te odpisy będę trzymać dopóki mi nie odeślą.Powiedz mi, ile miałaś punktów stomatolożko w ostatecznym rozrachunku? Nie wiesz może czy są jakieś szanse na dostanie sie z odwołania? Bo niby wszędzie jest napisane,że ostateczny próg wynosił 170,ale moja kumpela z farmacji w Poznaniu twierdzi,że był niższy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 19:38 na stomatologii na mur beton był niższy, koleżanka z mojej klasy miala 168 i sie dostała, a nie był to ostateczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stomatolozkaaa Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.centertel.pl 03.07.08, 11:11 Próg był nizszy ale dotyczylo to tylko osob które do konca trzymaly dokumenty.Wazne bylo tez to ze zdeklarowalam sie na studia niestacjonarne i dostalam kilka dni po decyzji o dostaniu sie na płatne decyzje ze jestem na dziennych:)mialam 166. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hack_pl Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.cust.tele2.pl 03.07.08, 20:34 Progi w Poznaniu kolo 180 sie zakreca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jak Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 20:43 Chyba Ci się coś przyśniło. Wiesz co to skala staninowa? Proponuję się z nią zapoznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hack_pl Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.cust.tele2.pl 03.07.08, 21:20 A wiesz co to roznica tylko 2-3% z jednego przedmiotu jakim jest biologia wg skal na ktore sie powolujesz? A wiesz kim sa maturzysci ktorzy w tamtym roku zdali dobrze biologie w tym poprawili chemie i tez zdaja ,bo sie w tamtym nie dostali? Odpowiedz Link Zgłoś
dib00 Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia 03.07.08, 21:31 Co roku maturzyści poprawiają maturę. Większość z dobrymi wynikami gdzieś się dostała - jeśli na płatne, to dzięki poprawie matury przeniosą się na dzienne, ale na kolejny rok. U mnie na studiach dużo osób poprawiało maturę, ale większości się to nie udało, bo było trochę nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 00:13 Gość portalu: hack_pl napisał(a): > A wiesz kim sa maturzysci ktorzy w tamtym roku zdali dobrze biologie w tym > poprawili chemie i tez zdaja ,bo sie w tamtym nie dostali? Zapewne ludźmi, buhahaha :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.149.246.26.zdnet.com.pl 09.07.08, 09:24 a jaki byl prog na platny lek i stome w poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Centurion Re: UM Poznań - lekarski, stoma % biologia,chemia IP: *.astra-net.com 09.07.08, 12:08 Obecnie jestem już na III roku medycyny w Poznaniu i wchodząc tutaj widzę, iż się nic nie zmieniło ;-) Wciąż są zamieszania, ludzie straszą i sieją panikę :-D Straszyciele, skąd Wy się bierzecie? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mini ile kosztuje ?? IP: 217.98.41.* 15.07.08, 01:14 ILE KOSZTUJE PLATNA STOMATOLOGIA W POZNANIU ?? KOTS WIE ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: ile kosztuje ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 08:01 farmacja w tamtym roku 17200... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania_ stom Re: ile kosztuje ?? IP: 212.180.165.* 13.02.09, 13:10 To jest tak, że kwota za każdy rok jest inna, dokładnie nie wiem, ale od 12 do 16 tys za rok. Wszystko jest ładnie napisane w gablotce przy dziekanacie WLII. pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYDLAK Re: ile kosztuje ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 17:47 LUDZIE KOCHANI....:) CZY KTOS W KONCU POWIE ILE MOZE WYNOSIC PÓG PUNKTOWY NA STOMATOLOGIE W POZNANIU ALE NA PLATNA??? CZEKAM NA ODP. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś