inez_111 02.07.08, 21:16 Czy ktoś ma podobnie do mnie problem z elektroniczną rejestracją??? Jak go rozwiązaliście? W ogóle to na co się wybieracie na PK? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kass89 Re: Rejestracja na PK IP: *.mtnet.com.pl 04.07.08, 00:45 ja nie miałam kłopotów z rejestracją... a ide na technologię chemiczną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia=* Re: Rejestracja na PK IP: *.xdsl.centertel.pl 04.07.08, 12:05 ka miałam na początku ale od jakiś 2 dni już nie ma problemów... a idę na budownictwo... dużo chętnych będzie w tym roku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Rejestracja na PK IP: *.blokowe.pl 04.07.08, 16:56 ja ide na IŚ. i denerwuje mnie ta rejestracja na PK..zadnego potwierdzenia itp tak jak jest w tym systemie ERK Odpowiedz Link Zgłoś
inez_111 Re: Rejestracja na PK 04.07.08, 20:26 Też się wybieram na IŚ :D ile punktów masz łącznie jeśli można wiedziec ;)?? Miałam straszny kłopot na poczatku więc postanowiłam zarejestrować się o 1 w nocy :P i podziałało :P teraz tylko czekac do wtorku pozostaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Rejestracja na PK IP: *.blokowe.pl 04.07.08, 21:34 punktow nieduzo:) tez sie rejestrowalem tak pozno Odpowiedz Link Zgłoś
inez_111 Re: Rejestracja na PK 04.07.08, 21:40 hehe no to mozliwe, że widzimy się w październiku ;) ciekawe ilu chętnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Rejestracja na PK IP: *.blokowe.pl 04.07.08, 21:47 tez jestem bardzo ciekawy..marne szanse ze sie dostane ale moze moze...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Rejestracja na PK IP: *.blokowe.pl 04.07.08, 21:49 tez jestem tego bardzo ciekawy:)) marne szanse ze sie dostane ale moze moze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giron Re: Rejestracja na PK IP: *.blokowe.pl 05.07.08, 11:02 a wysylaliscie ten formularz na PK??czy tylko wplata??? Odpowiedz Link Zgłoś
inez_111 Re: Rejestracja na PK 05.07.08, 14:45 ja tylko wplacilam. Formularz, ankieta itd to sie chyba zawozi jak już się jest na liście przyjętych. Chyba, że sie mylę i mnie nie uwzględnią nawet :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giron Re: Rejestracja na PK IP: *.blokowe.pl 05.07.08, 16:02 wlasnie nawet nie ma napisane czy trzeba czy nie a ten formularz jest ze zaswiadczasz ze podalas dobre wyniki:/ zobaczymy:P Odpowiedz Link Zgłoś
inez_111 Re: Rejestracja na PK 05.07.08, 20:43 no własnie :/ tak napiszą, a potem będą miec pretensje, że tego czy tego nie zaniesie :/ w sumie to według tego całego harmonogramu chyba nie trzeba się tam pojawiać wcześniej.. się okaże o co im chodziło jak będzie juz po fakcie ;) a na co się wybierasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mycha-89 Re: Rejestracja na PK 05.07.08, 21:39 no ja też początkowo, tj. 30 czerwca miałam troszkę problemów z rejestracja na PK ale jakoś sobie następnego dnia poradziłam;D Ja wybieram się na inżynierię biomedyczną ;D ciekawe ilu będzie chętnych, bo ten kierunek otwierają dopiero od tego roku akademickiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
inez_111 Re: Rejestracja na PK 08.07.08, 16:03 i jak???? zakwalifikowani? Bo ja tak :D na mój kierunek główny czyli IŚ :) Odpowiedz Link Zgłoś
giron Re: Rejestracja na PK 08.07.08, 16:13 a ja niedopuszczony do postepowania rekrutacyjnego!! Odpowiedz Link Zgłoś