Dodaj do ulubionych

Wyniki na UKSW!!!10:00

14.07.08, 10:06
wpisujcie na co sie dostaliście lub na jakiej pozycji pod kreską
jestescie
Obserwuj wątek
    • undiscover Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 14.07.08, 10:12
      ja sprawdzałam właśnie chłopakowi (jest na wakacjach) i dostał się na filozofię
      - 78 pkt, pozycja na liście 11
      • przemoo.inc Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 14.07.08, 10:24
        mnie jeszcze nie wpuściło na strone:(
      • Gość: realista Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 11:17
        Dziewczyno droga, jak ten twój chłopak poszedł na filozofię, to rzuć gościa jak
        najszybciej, bo z takiego zawodu to rodziny nie utrzyma i w biedę cię wpuści na
        całe życie.
        I nie obrażaj się na mnie, tylko pomyśl realnie /choć wątpię niestety, pewnie
        jesteś straaaaasznie zakochana/.
        • undiscover Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 14.07.08, 11:25
          to jest jego drugi kierunek... w tym roku będzie robił magisterkę na
          energoelektronice i systemach informacyjno-pomiarowych na PW i już ma oferty
          pracy a na filozofię idzie rekreacyjnie bo go to interesuje... masz jakiś
          problem bo ja nie :P
          • Gość: realista Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 14:32
            do undiscover girl.... Gratuluję bójnej wyobraźni... ha ha ha powaliło mnie to
            tłumaczenie na kolana... inżynier i zajmuje się filozofią... takie bzdety to
            koleżankom opowiadaj. A problem to będziesz ty miała i to już niedługo... żono
            filozofa.
            • Gość: pani inżynier Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 15:42
              Gratuluję niepoprawnej ortografii. Czyżby polska mowa, język trudna ?
              Czas cofnąć się do podstawówki.

I nie obrażaj innych. Wiele moich znajomych po zrobieniu magistra, bądź inżyniera na politechnikach zaczyna studiować całkowicie coś innego, często humanistycznego. Sama jestem po wydziale informatyki na PW, i obecnie studiuję dziennikarstwo zaocznie. Mój przyjaciel po budownictwie, zaczął studiować... pedagogikę.
              Każdy robi to co lubi, a Ty jak zazdrościsz to albo się nie odzywaj. Bo o życiu widać masz małe pojęcie.
              • undiscover Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 21.07.08, 21:54
                no właśnie realisto... ja np. studiuję na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym i
                w tym roku też zaczynam studiować kierunek humanistyczny - pedagogikę na UW...
                to znaczy, że niektórzy ludzie mają rozległe zainteresowania i mają uzdolnienia
                w dwóch kierunkach - zarówno ścisłych jak i humanistycznych... BTW - pokażę Twój
                wpis mojemu chłopakowi - uśmieje się jako syn polonistki bo z ortografią tak jak
                z kulturą u Ciebie - marnie :D
        • Gość: Stefania S. Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.skynet.net.pl 16.08.09, 21:25
          hahahhahahhahaah to się uśmiałam :) z takim myśleniem to ja tobie nie zazdroszczę i radzę wszystkim dziewcyzno uciekać gdzie pieprz rośnie bo z taki jak ty gościem to dopiero rodziny nie założą. ja skończyłam filozofię. dała mi więcej, niż mogłam przypuszczać. krytyczne myślenie, nieprawdopodobny rozwój intelektualny, umiejętność bronienia włąsnych (!) sądów, poszerzyła horyzonty niesamowicie i dużo dużo jeszcze ogłąbym mówić. pracuję na wysokim stanowisku w agencji kreatywnej gdzie wykorzystuję właśnie krytycyzm, horyzontalność i kreatywność. a takie ciemniaki jak ty niech sobie studiują prawo czy inne politologie i niech się im wiedze choć w połowie tak jak tego oczekiwali idąc na studia. pozdrawiam filozofamianiaków!
      • Gość: najolantana Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.skynet.net.pl 16.08.09, 21:21
        brawo. filozofia uksw to jest genialna sprawa, sama tam skończyłam a studiowała równocześnie na porównanie niestety niekorzystne dla tej drugiej uczelni. pozdrawiam
    • zabka89 Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 14.07.08, 11:43
      pedagogika 345 :( czy jakas nadzieja jeszcze jest czy juz calkiem
      pogodzic ze nie ? :(
      • undiscover Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 14.07.08, 11:47
        oj wiele osób może zrezygnować na rzecz UW czy SGGW itp... uszy do góry!
        • zabka89 Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 14.07.08, 11:49
          oj ale i tak raczej nie mam szans za daleko jestem na rezerwowej
          • Gość: gosc Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.08, 12:07
            ja na UKSW się nie dostałem na Prawo jestem 1756 na liście. Fajny wynik , bardzo
            podtrzymujący, ale to jest lipa na szkoła , gó.. warta
            • przemoo.inc Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 14.07.08, 12:09
              j na prawo jestem 1100 a administracje 540 mam szanse na
              administyracje?hehe
              • Gość: taka inna Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 13:39
                ja też mam daleko na stosunkach międzynarodowych.
                Liczę, że część pójdzie na UW, część na SGH, część na prawo (albo lewo :P) administracje, europeistykę itd i może przeskoczę te 1000 miejsc. Nie wierzę w to, dlatego składam papiery na PW - tam mnie chociaż chcieli ^,^
    • Gość: Ola Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 14:28
      Witam. Sprawdzalam przed chwila wyniki na UKSW, skladalam na historie sztuki.
      Jest napisane, ze mam 61 pozycje na liscie, oraz status: ZAKWALIFIKOWANA, a
      miejsc jest 30, wedlug strony UKSW. Co to oznacza? Prosze o rychla odpowiedz.
      Z góry dziekuje.
      • Gość: june Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.aster.pl 14.07.08, 15:16
        Ja się dostałam na prawo!
      • Gość: iso Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 15:43
        Tzn, że jesteś na liście rezerwowej. Czekaj cierpliwie, może się zwolni miejsce ;-)
        Powodzenia.
        • Gość: cytryna Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:10
          ja jestem 525 na administracji!;/ jak mysliie,czy mam jakiekolwiek
          szanse,jak to wygladalo w zeszlym roku?a tak w ogole to kiedy bedzie
          wiadomo czy sie ktos dostal czy nie,bo nic nie jest napisane o
          ostateczym terminie!prosze o odpowiedz???
          • Gość: mucha Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:30
            Ci co się dostali składają papiery chyba do 18,07 - więc wydaje mi się, że albo 19.07 albo 21.07 będzie druga lista, kto się dostał a kto nie.

Powodzenia ;-)
            • Gość: cytryna Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 21:19
              a jeśli się ktoś dostał to musi odebrać w najbliższym terminie
              indeks itp czy można dopiero w październiku?Proszę o odp.:)
              • Gość: hack_pl Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.cust.tele2.pl 21.07.08, 22:15
                Skad ten pomysl o odbieraniu indeksu:D?Troszke wyobrazni:)
                Takie rzeczy jak indeks i legitymacja daja w pazdzierniku
    • Gość: E M-M Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 10:48
      Na stronach UKSW jest informacja o nowej rekrutacji na niektóre
      kierunki na których są wolne miejsca. Może to kogoś zainteresuje?
      • Gość: nana Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 18:57
        chciałam zapytać czy przyszło Wam jakieś listowne potwierdzenie,że
        jesteście studentami UKSW.Bo zaczynam się trochę stresować,gdyz na
        innych uczelniach oprocz tego,że pojawiła im się decyzja na IRK to
        jeszcze potwierdzili to listownie.{Proszę o odpowiedz.
        • przemoo.inc Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 25.07.08, 21:21
          na uksw nei przysyłają listu bo na znaczek im hajsu szkoda,jedynei
          przy składaniu papierów dostajesz jakis list z gratulacą oraz cos o
          turnusie....
          • Gość: liliaaaaa Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 20:25
            a ja dostałam piekny liścik,że się dostałam.do zoabczenia w
            październiku!aa mam jeszcze pyt do studentow starszych
            roccznikow,jak oceniacie administracje na uksw??
          • Gość: afdfasdf Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.skynet.net.pl 16.08.09, 21:30
            ja list dostałam.
          • Gość: afdfasdf Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.skynet.net.pl 16.08.09, 21:30
            co więcej - ze znaczkiem!
        • Gość: E M-M Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 12:53
          Mi nic w realu nie przyszło. Tylko w IRK nam że mnie przyjęli. I
          jakoś się tym nie przejmuję.
          • Gość: xyz Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 13:24
            Z UKSW to jest dziwna sprawa. Sama sie zdenerwowałam, bo w tym
            tygodniu dostałam już dwa powiadomienia z innego uniwersytetu,
            zawierające dokument 'Potwierdzenie podjęcia studiów...", który
            należy podpisać i złożyc w dziekanacie. O decyzji przyjęcia na UKSW
            dowiedziałam się jedynie z mojego konta IRK, a później nic. Cisza.
            Jako, ze jestem z natury nerwowa, zaczęłam snuć już w głowie
            domysły, jaka to zaszła wielka pomyłka i z pewnością mnie nie
            przyjęto ;)O całej sprawie powiadomiłam rodzicielkę, która
            przedzwoniła na odpowiedni wydział i uzyskała informację, że pismo
            dojdzie, a i owszem, ale dopiero w przyszłym tygodniu. Ja z kolei,
            wybrałam drugi numer (na wydział nauk historycznych są podane dwa) i
            po podaniu miłej pani, numeru pesela, dowiedziałam się że jestem
            przyjęta, ale pisma żadnego nie dostanę, bo oni takowych nie
            wysyłają, a jedyne co mnie czeka to wpłacenie w październiku opłaty
            na rzecz indeksu. Z tego co widać, niezły tam muszą mieć bałagan.
            Czy ktoś miał podobne doświadczenie? Czy UKSW na pewno nie wymaga
            żadnych dodatkowych potwierdzeń/dokumentów? Na moim rodzimym
            uniwersytecie termin złożenia tego przysłanego potwierdzenia upływa
            za dwa dni. Nie chce się obudzić w październiku z przysłowiową "ręką
            w nocniku" ;) ponieważ jestem zdecydowana na UKSW, i nie zamierzam
            składać tych potwierdzeń. Powtarzam więc pytanie: czy Wy również
            zostaliście i przyjęci i nie proszono Was o żadne dodatkowe
            potwierdzenia?
            • Gość: E M-M Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 15:04
              Dokładnie. Wiem, że mnie przyjęto stąd, że na moim koncie w ERK jest
              napisane "przyjęty na studia". Nic mi nikt nie przysłał, nie mam też
              żadnej wiadomości na poczcie elektronicznej. Więc jest wszystko OK.
              (chyba?)
              • Gość: E M-M Dementi IP: *.spray.net.pl 01.08.08, 06:21
                Jednak przyszło zawiadomienie pocztą z datą 21.07.2008 o przyjęciu
                mnie na studia. To może jednak dzwońcie na UKSW...
                • Gość: xyz Re: Dementi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 13:24
                  Z jakiego wydziału?
                  • Gość: Dementi cd Re: Dementi IP: *.spray.net.pl 01.08.08, 16:14
                    Z matematyczno-przyrodniczego.
                    • Gość: sara Re: Dementi IP: *.aster.pl 06.08.08, 18:33
                      Hej, a nie orientujecie się może jak to jest z wycofywaniem
                      dokumentów? Bo ja złożyłam swoje na uksw, przyjęli mnie, ale
                      dostałam się później na Uniwersytet Warszawski, zaniosłam tam odpis
                      świadectwa i inne papiery i zostałam przyjęta. Teraz chciałabym
                      odzyskać swoje dokumenty z uksw. Czy mam tam poprostu pojechać i je
                      wydadzą czy trzeba uprzedzać telefonicznie?
                      • Gość: cytryna Re: Dementi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 12:23
                        nie wiecie jak to jest z wpłacaniem za indeks i legitkę,trzeba już
                        teraz wpłacić czy mozna poczekać do końca września?Czy muszę
                        specjalnie przyjeżdzać do Wawy?Szczerze mówiąc obawiam się tego,że
                        jak teraz nie wpłacę to jeszcze pomyślą sobie,że zrezygnowałam i
                        mnie wypiszą;/Proszę o odpowiedz!!!!!
                        • Gość: wiercia Re: Dementi IP: *.eltronik.net.pl 17.07.10, 16:02
                          Przy skladaniu dokumentow na studia obowiazkowo trzeba bylo miec ze sobą dowod
                          wplaty za legitke. Inaczej Cie nie przyjma. A przeciez skaldanie dokumentow bylo
                          od 13-16 lipca, wiec juz chyba sie spoznialas.
    • Gość: zuzia Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 22:55
      psychologia:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka