przemoo.inc 14.07.08, 10:06 wpisujcie na co sie dostaliście lub na jakiej pozycji pod kreską jestescie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undiscover Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 14.07.08, 10:12 ja sprawdzałam właśnie chłopakowi (jest na wakacjach) i dostał się na filozofię - 78 pkt, pozycja na liście 11 Odpowiedz Link Zgłoś
przemoo.inc Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 14.07.08, 10:24 mnie jeszcze nie wpuściło na strone:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 11:17 Dziewczyno droga, jak ten twój chłopak poszedł na filozofię, to rzuć gościa jak najszybciej, bo z takiego zawodu to rodziny nie utrzyma i w biedę cię wpuści na całe życie. I nie obrażaj się na mnie, tylko pomyśl realnie /choć wątpię niestety, pewnie jesteś straaaaasznie zakochana/. Odpowiedz Link Zgłoś
undiscover Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 14.07.08, 11:25 to jest jego drugi kierunek... w tym roku będzie robił magisterkę na energoelektronice i systemach informacyjno-pomiarowych na PW i już ma oferty pracy a na filozofię idzie rekreacyjnie bo go to interesuje... masz jakiś problem bo ja nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 14:32 do undiscover girl.... Gratuluję bójnej wyobraźni... ha ha ha powaliło mnie to tłumaczenie na kolana... inżynier i zajmuje się filozofią... takie bzdety to koleżankom opowiadaj. A problem to będziesz ty miała i to już niedługo... żono filozofa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani inżynier Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 15:42 Gratuluję niepoprawnej ortografii. Czyżby polska mowa, język trudna ? Czas cofnąć się do podstawówki. I nie obrażaj innych. Wiele moich znajomych po zrobieniu magistra, bądź inżyniera na politechnikach zaczyna studiować całkowicie coś innego, często humanistycznego. Sama jestem po wydziale informatyki na PW, i obecnie studiuję dziennikarstwo zaocznie. Mój przyjaciel po budownictwie, zaczął studiować... pedagogikę. Każdy robi to co lubi, a Ty jak zazdrościsz to albo się nie odzywaj. Bo o życiu widać masz małe pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
undiscover Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 21.07.08, 21:54 no właśnie realisto... ja np. studiuję na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym i w tym roku też zaczynam studiować kierunek humanistyczny - pedagogikę na UW... to znaczy, że niektórzy ludzie mają rozległe zainteresowania i mają uzdolnienia w dwóch kierunkach - zarówno ścisłych jak i humanistycznych... BTW - pokażę Twój wpis mojemu chłopakowi - uśmieje się jako syn polonistki bo z ortografią tak jak z kulturą u Ciebie - marnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefania S. Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.skynet.net.pl 16.08.09, 21:25 hahahhahahhahaah to się uśmiałam :) z takim myśleniem to ja tobie nie zazdroszczę i radzę wszystkim dziewcyzno uciekać gdzie pieprz rośnie bo z taki jak ty gościem to dopiero rodziny nie założą. ja skończyłam filozofię. dała mi więcej, niż mogłam przypuszczać. krytyczne myślenie, nieprawdopodobny rozwój intelektualny, umiejętność bronienia włąsnych (!) sądów, poszerzyła horyzonty niesamowicie i dużo dużo jeszcze ogłąbym mówić. pracuję na wysokim stanowisku w agencji kreatywnej gdzie wykorzystuję właśnie krytycyzm, horyzontalność i kreatywność. a takie ciemniaki jak ty niech sobie studiują prawo czy inne politologie i niech się im wiedze choć w połowie tak jak tego oczekiwali idąc na studia. pozdrawiam filozofamianiaków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najolantana Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.skynet.net.pl 16.08.09, 21:21 brawo. filozofia uksw to jest genialna sprawa, sama tam skończyłam a studiowała równocześnie na porównanie niestety niekorzystne dla tej drugiej uczelni. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zabka89 Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 14.07.08, 11:43 pedagogika 345 :( czy jakas nadzieja jeszcze jest czy juz calkiem pogodzic ze nie ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
undiscover Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 14.07.08, 11:47 oj wiele osób może zrezygnować na rzecz UW czy SGGW itp... uszy do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
zabka89 Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 14.07.08, 11:49 oj ale i tak raczej nie mam szans za daleko jestem na rezerwowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.08, 12:07 ja na UKSW się nie dostałem na Prawo jestem 1756 na liście. Fajny wynik , bardzo podtrzymujący, ale to jest lipa na szkoła , gó.. warta Odpowiedz Link Zgłoś
przemoo.inc Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 14.07.08, 12:09 j na prawo jestem 1100 a administracje 540 mam szanse na administyracje?hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka inna Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 13:39 ja też mam daleko na stosunkach międzynarodowych. Liczę, że część pójdzie na UW, część na SGH, część na prawo (albo lewo :P) administracje, europeistykę itd i może przeskoczę te 1000 miejsc. Nie wierzę w to, dlatego składam papiery na PW - tam mnie chociaż chcieli ^,^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 14:28 Witam. Sprawdzalam przed chwila wyniki na UKSW, skladalam na historie sztuki. Jest napisane, ze mam 61 pozycje na liscie, oraz status: ZAKWALIFIKOWANA, a miejsc jest 30, wedlug strony UKSW. Co to oznacza? Prosze o rychla odpowiedz. Z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: june Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.aster.pl 14.07.08, 15:16 Ja się dostałam na prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iso Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 15:43 Tzn, że jesteś na liście rezerwowej. Czekaj cierpliwie, może się zwolni miejsce ;-) Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytryna Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:10 ja jestem 525 na administracji!;/ jak mysliie,czy mam jakiekolwiek szanse,jak to wygladalo w zeszlym roku?a tak w ogole to kiedy bedzie wiadomo czy sie ktos dostal czy nie,bo nic nie jest napisane o ostateczym terminie!prosze o odpowiedz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:30 Ci co się dostali składają papiery chyba do 18,07 - więc wydaje mi się, że albo 19.07 albo 21.07 będzie druga lista, kto się dostał a kto nie. Powodzenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytryna Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 21:19 a jeśli się ktoś dostał to musi odebrać w najbliższym terminie indeks itp czy można dopiero w październiku?Proszę o odp.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hack_pl Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.cust.tele2.pl 21.07.08, 22:15 Skad ten pomysl o odbieraniu indeksu:D?Troszke wyobrazni:) Takie rzeczy jak indeks i legitymacja daja w pazdzierniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E M-M Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 10:48 Na stronach UKSW jest informacja o nowej rekrutacji na niektóre kierunki na których są wolne miejsca. Może to kogoś zainteresuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 18:57 chciałam zapytać czy przyszło Wam jakieś listowne potwierdzenie,że jesteście studentami UKSW.Bo zaczynam się trochę stresować,gdyz na innych uczelniach oprocz tego,że pojawiła im się decyzja na IRK to jeszcze potwierdzili to listownie.{Proszę o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
przemoo.inc Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 25.07.08, 21:21 na uksw nei przysyłają listu bo na znaczek im hajsu szkoda,jedynei przy składaniu papierów dostajesz jakis list z gratulacą oraz cos o turnusie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liliaaaaa Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 20:25 a ja dostałam piekny liścik,że się dostałam.do zoabczenia w październiku!aa mam jeszcze pyt do studentow starszych roccznikow,jak oceniacie administracje na uksw?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afdfasdf Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.skynet.net.pl 16.08.09, 21:30 ja list dostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afdfasdf Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.skynet.net.pl 16.08.09, 21:30 co więcej - ze znaczkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E M-M Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 12:53 Mi nic w realu nie przyszło. Tylko w IRK nam że mnie przyjęli. I jakoś się tym nie przejmuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 13:24 Z UKSW to jest dziwna sprawa. Sama sie zdenerwowałam, bo w tym tygodniu dostałam już dwa powiadomienia z innego uniwersytetu, zawierające dokument 'Potwierdzenie podjęcia studiów...", który należy podpisać i złożyc w dziekanacie. O decyzji przyjęcia na UKSW dowiedziałam się jedynie z mojego konta IRK, a później nic. Cisza. Jako, ze jestem z natury nerwowa, zaczęłam snuć już w głowie domysły, jaka to zaszła wielka pomyłka i z pewnością mnie nie przyjęto ;)O całej sprawie powiadomiłam rodzicielkę, która przedzwoniła na odpowiedni wydział i uzyskała informację, że pismo dojdzie, a i owszem, ale dopiero w przyszłym tygodniu. Ja z kolei, wybrałam drugi numer (na wydział nauk historycznych są podane dwa) i po podaniu miłej pani, numeru pesela, dowiedziałam się że jestem przyjęta, ale pisma żadnego nie dostanę, bo oni takowych nie wysyłają, a jedyne co mnie czeka to wpłacenie w październiku opłaty na rzecz indeksu. Z tego co widać, niezły tam muszą mieć bałagan. Czy ktoś miał podobne doświadczenie? Czy UKSW na pewno nie wymaga żadnych dodatkowych potwierdzeń/dokumentów? Na moim rodzimym uniwersytecie termin złożenia tego przysłanego potwierdzenia upływa za dwa dni. Nie chce się obudzić w październiku z przysłowiową "ręką w nocniku" ;) ponieważ jestem zdecydowana na UKSW, i nie zamierzam składać tych potwierdzeń. Powtarzam więc pytanie: czy Wy również zostaliście i przyjęci i nie proszono Was o żadne dodatkowe potwierdzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E M-M Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 15:04 Dokładnie. Wiem, że mnie przyjęto stąd, że na moim koncie w ERK jest napisane "przyjęty na studia". Nic mi nikt nie przysłał, nie mam też żadnej wiadomości na poczcie elektronicznej. Więc jest wszystko OK. (chyba?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E M-M Dementi IP: *.spray.net.pl 01.08.08, 06:21 Jednak przyszło zawiadomienie pocztą z datą 21.07.2008 o przyjęciu mnie na studia. To może jednak dzwońcie na UKSW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Dementi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 13:24 Z jakiego wydziału? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dementi cd Re: Dementi IP: *.spray.net.pl 01.08.08, 16:14 Z matematyczno-przyrodniczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Dementi IP: *.aster.pl 06.08.08, 18:33 Hej, a nie orientujecie się może jak to jest z wycofywaniem dokumentów? Bo ja złożyłam swoje na uksw, przyjęli mnie, ale dostałam się później na Uniwersytet Warszawski, zaniosłam tam odpis świadectwa i inne papiery i zostałam przyjęta. Teraz chciałabym odzyskać swoje dokumenty z uksw. Czy mam tam poprostu pojechać i je wydadzą czy trzeba uprzedzać telefonicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytryna Re: Dementi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 12:23 nie wiecie jak to jest z wpłacaniem za indeks i legitkę,trzeba już teraz wpłacić czy mozna poczekać do końca września?Czy muszę specjalnie przyjeżdzać do Wawy?Szczerze mówiąc obawiam się tego,że jak teraz nie wpłacę to jeszcze pomyślą sobie,że zrezygnowałam i mnie wypiszą;/Proszę o odpowiedz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiercia Re: Dementi IP: *.eltronik.net.pl 17.07.10, 16:02 Przy skladaniu dokumentow na studia obowiazkowo trzeba bylo miec ze sobą dowod wplaty za legitke. Inaczej Cie nie przyjma. A przeciez skaldanie dokumentow bylo od 13-16 lipca, wiec juz chyba sie spoznialas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Wyniki na UKSW!!!10:00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 22:55 psychologia:) Odpowiedz Link Zgłoś