galladio123 04.05.09, 16:34 Czy za nie wpisanie nr. tematu egzaminator nie bedzie sprawdzał mojej preacy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: Poważne uchybienie IP: *.rzeszow.mm.pl 04.05.09, 17:05 Brak zakreślenia tematu nie wpływa na ocenę pracy, o ile egzaminator odszyfruje, o jaki temat chodzi. Tyle tylko,że trzeba to zaznaczyć w protokole. Jeśli piszesz np. o Judymie z "Ludzi bezdomnych", a tematy były z "Pana Tadeusza" i "Chłopów" to wtedy może być kłopot:) Poza tym każda praca jest czytana i sprawdzana. Matura to nie "fochy" niektórych profesorów . Czyta się, poprawia się i ocenia się wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Poważne uchybienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 17:20 jak egzaminator jest szują to cie zabije a tak to nie powinien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anu Re: Poważne uchybienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 20:15 nie słuchaj człowieku !!! Spokojnie, taki błąd nie skreśla Cię w żaden sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
galladio123 Re: Poważne uchybienie 04.05.09, 23:44 Ok juz oswoiłem się z myślą że to nic takiego ,ale musze przyznać ,że miałem mokro troche :P Odpowiedz Link Zgłoś