zrospaczony 14.05.09, 16:25 Nie zdałem jednego przedmiotu obowiązkowego i jednego dodatkowego. Mogę przystąpić do poprawki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autorzyna Re: Pytanie co do poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 16:43 dodatkowych mozesz nie zdac... wiec chyba tak. jesli masz na mysli sierpien. gorzej, gdyby niezdane byly dwa obowiazkowe, to wtedy dopiero za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrospaczony Re: Pytanie co do poprawki IP: *.net.euron.pl 14.05.09, 17:12 z obowiązkowych nie zdałem tylko jednego przedmiotu. (a ponad to przedmiotu dodatkowego - nieobowiązkowego) i mam na myśli sierpień Odpowiedz Link Zgłoś
flyingmisiek Re: Pytanie co do poprawki 16.05.09, 20:59 a ja mam takie pytanie: W przypadku gdy nie zdam 2 przedmiotów obowiązkowych, to co w takim razie się dzieje? od nowa całą maturę mam pisać wszystkie przedmioty za rok? tylko te dwa przedmioty ? czy jakoś inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorzyna Re: Pytanie co do poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 23:00 za rok mozesz zdawac to, co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kay Re: Pytanie co do poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 00:48 Zdajesz te przedmioty, których ci brakuje do otrzymania świadectwa maturalnego. Czyli te dwa niezdane w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorzyna Re: Pytanie co do poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 08:57 a jak chcesz, to mozesz jeszcze jakies inne :):):) wiecie, te poprawki sa tez dobre dla osob, ktore skladaja papiery na uczelnie i kierunki, na ktore jest duzo chetnych, a nie sa w stanie zdac duzo przedmiotow od razu. mozna w jednym roku zdac polski, jezyk obcy jakis przedmiot, a rok pozniej dodatkowe dwa-trzy przedmioty i wtedy startowac na uczelnie :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Pytanie co do poprawki IP: *.aster.pl 23.05.09, 22:26 Mam pytanko a'propo poprawki jeżeli obleję egzamin maturalny zdaję polski , angielski oraz biologię zdam pisemny z biologi pisemny z angielskiego i polskiego ale polegnę na dwóch ustnych - polski i angielski - wiadomo w takiej sytuacji poprawa za rok ale czy będę musiał zdawać tylko egzaminy oblane czy te dwa przedmioty w "całości" to jest pisemne z ustnymi. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Pytanie co do poprawki IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.05.09, 08:06 tylko ustne i można w sierpniu już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wee Re: Pytanie co do poprawki IP: *.aster.pl 24.05.09, 11:23 No skoro oblałem więcej niż jeden egzamin to chyba w sierpniu nie można tak ?? Bo tu jest napisane o oblanym ustnym polskim i angielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorzyna Re: Pytanie co do poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 11:34 w sierpniu moga zdawac osoby, ktore nie zdaly (ale nie zdaly, a nie - nie przystapily!!!) JEDNEGO egzaminu. reszta moze probowac za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wee Re: Pytanie co do poprawki IP: *.aster.pl 24.05.09, 11:42 No właśnie mnie też się tak wydawało. Zakładając że zdaje się 5 egzaminów 2 ustne i 3 pisemne. Tylko pytanie czy jak obleję 2 ustne to za rok zdaje TYLKO te ustne czy też muszę ponowić pisemne z przedmiotów niezdanych ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorzyna Re: Pytanie co do poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 11:48 4 egzaminow obowiazkowych - czyli jak widzisz kazdy jest rozpatrywany OSOBNO. czyli sadze, ze tylko ustne. w przeciwnym wypadku w sierpniu nie mozna byloby zdawac jezykow :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wee Re: Pytanie co do poprawki IP: *.aster.pl 24.05.09, 15:59 Jest 5 obowiązkowych ustny i pisemny język obcy, ustny i pisemny język polski i przedmiot dodatkowy np: geografia TYLKO pisemny. Ale macie 100% pewności że są rozpatrywane osobno ?? Czyli za rok jak nie zdam więcej jak JEDNEGO EGZAMINU Z PIĘCIU to poprawiam TYLKO niezdane egzaminy tak ?? Bo ja myślałem że jak powiedzmy zdasz WSZYSTKIE pisemne a oblejesz 2 ustne to za rok musisz nie dość że zdać ustne to jeszcze ponownie pisemne (z przedmiotu który oblałeś). Nie mam racji prawda ?? Odpowiedz Link Zgłoś