gosia758 06.07.09, 21:14 Jak myślicie, czy z 90% z rozszerz. chemii i 75% z roszerz. bioli mam szansę się dostać na SGGW w Warszawie? Może ktoś zna progi z 2008 r. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: giga Re: Biotechnologia SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 09:25 Myśle, że bez problemu się dostaniesz. Ja mam 169 , lecz obstawiam WUM. SGGW pozostaje mi w przypadku porażki. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia758 Re: Biotechnologia SGGW IP: *.stat.gov.pl 07.07.09, 10:20 A co obstawiasz na WUM, bo też się tam zarejestrowałam na dietetykę, z tym że tam biorą pod uwagę również ustny z języka (zdawałam podstawowy angielski - 85%). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Biotechnologia SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 10:35 Gosiu, na wum lekarski ( mam w sumie 257 pkt), lecz nie jestem pewna, czy się dostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Biotechnologia = Bezrobocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 10:33 Wybierz inny kierunek. Na biotechnologów nie ma w Polsce zapotrzebowania i chyba nie będzie szybko.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia758 Re: Biotechnologia = Bezrobocie 11.07.09, 18:47 Masakra, z moimi 165 punktami w pierwszej rekrutacji jestem pod kreską 12 na liście . O co common, w zeszłym roku próg był ok. 160 pkt.???????? Czy w drugiej rekrutacji mam jeszcze szanse (na biotech. SGGW jest tylko 60 miejsc)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Biotechnologia = Bezrobocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 09:15 Cześć Gosia, jak tam rekrutacja na SGGW? Ja zwolniłam miejsce, więc może to właśnie dla Ciebie? Bardzo by mnie to ucieszyło. Udało mi się dostać na lekarski, wię jestem happy , czego i Tobie życzę z całego serducha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia758 Re: Biotechnologia = Bezrobocie IP: 83.1.16.* 14.08.09, 21:53 Jest OK, dostałam się na UW na biotech., na SGGW zresztą też i na WUM na dietetykę. Wybrałam UW. A Tobie serdeczne congratulations :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Biotechnologia = Bezrobocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 08:38 Gosia, baaardzo się cieszę :)))) Zastanawia mnie jedynie, czemu wybrałaś biotech. na UW , a nie na SGGW ? Sorry, ale ja zdecydowamoe wybrałabym SGGW , ale cóż , to Twoja drcyzja :))) Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia758 Re: Biotechnologia = Bezrobocie IP: 83.1.16.* 28.08.09, 16:22 Wybrałam UW, ponieważ specjalności na magisterce wydały mi się bardziej interesujące (mikrobiologia, biologia molekularna, biotechnologia medyczna - wkrótce rusza i jest kierunkiem zamawianym). Na SGGW na mgr jest do wyboru biotech. produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawo Giga... Re: Biotechnologia SGGW IP: *.acn.waw.pl 07.08.09, 13:45 Gratuluję sukcesu i chciałbym zapytać, jaki był końcowy próg punktowy w tym roku na Wydział Lekarski WUM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Biotechnologia SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 10:59 Dziękuję bardzo. Dolny pułap w tym roku na WUM to 254 pkt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś