paulinaa 19.09.09, 13:16 Dziś miało być otwarcie. Był ktoś może? :) Jaki asortyment? Mocno okrojony w stosunku do warszawskiego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Galilu w Poznaniu 19.09.09, 15:22 O asortymencie nie mam pojecia, ale tutaj byc moze przydatne dane teleadresowe: www.starybrowar5050.com/galilu Odpowiedz Link
mayeah Re: Galilu w Poznaniu 19.09.09, 15:27 Byłam w Poznaniu 2 tyg. temu i mocno ubolewałam, że jeszcze zamknięte :( Odpowiedz Link
tonkabean Re: Galilu w Poznaniu 19.09.09, 21:43 Dzis bylam, wciaz zamkniete. Na oklejonych szybach napisano "otwarcie we wrzesniu", widac pod koniec... Odpowiedz Link
paulinaa Re: Galilu w Poznaniu 19.09.09, 22:13 właśnie doczytałam - otwarcie w środę www.starybrowar5050.com/news/1449 Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Galilu w Poznaniu 29.09.09, 22:30 Tak, otwarcie finalnie 30 wrzesnia. Odpowiedz Link
paulinaa Re: Galilu w Poznaniu 30.09.09, 16:13 już zwątpiłam, że kiedykolwiek to Galilu otworzą ;) Odpowiedz Link
jarka63 Re: Galilu w Poznaniu 30.09.09, 17:01 Wczoraj dostałam maila,że dziś otwierają.Na razie nie mam kiedy tam pójść, wybrałam się zlana niszową perfumą w niedzielę i pocałowałam klamkę ;-) Odpowiedz Link
paulinaa Re: Galilu w Poznaniu 30.09.09, 19:45 ja w poniedziałek dlatego już zwątpiłam ;) ale jeśli rzeczywiście otworzyli to może się wybiorę jutro Odpowiedz Link
jarka63 Re: Galilu w Poznaniu 20.09.09, 12:42 Szkoda że nie wiedziałam wcześniej, byłabym zaczęła oszczędzać ;-( Odpowiedz Link
paulinaa Re: Galilu w Poznaniu 01.10.09, 14:53 Byłam. Niestety perfum mają malutko - tylko Escentric Molecules, Eau d'Italie (zdążyłam się już zachwycić Baume du Dodge) i DelRae. Do konca roku mają mieć Diptyque. I tyle... Odpowiedz Link
jarka63 Re: Galilu w Poznaniu 02.10.09, 12:00 Ooo, to rzeczywiście niewiele, chociaż Eau d'Italie chętnie poznam, no i na Diptyque zaczekam niecierpliwie. Mam nadzieję, że się utrzymają w Poznaniu. Ten sklep,pierwszy przy wejściu, to IMO bardzo niekorzystny punkt, wszyscy patrzą przed siebie i nie zwracają uwagi. Odpowiedz Link
notting_hill Re: Galilu w Poznaniu 05.10.09, 13:07 No, ja też jestem rozczarowana... Głównie takim kiepskim wyborem zapachów. Lokalizacja jest fatalna, wnętrze zniechęca do wyjścia surowością i takim totalnym byciem na widoku, a położenie nacisku na zupełnie nieznaną szerszej publiczności pielęgnację jest dość odważne... Odpowiedz Link
notting_hill Re: Galilu w Poznaniu 05.10.09, 13:08 ..eh, wnętrze zniechęca do WEJŚCIA, oczywiście. Odpowiedz Link
paulinaa Re: Galilu w Poznaniu 05.10.09, 13:38 Też mi się wydaje, że zapachy miałyby większe wzięcie no ale my możemy sobie tylko gdybać... Odpowiedz Link
jarka63 Re: Galilu w Poznaniu 18.10.09, 20:53 Wreszcie i mnie udało się dotrzeć. Wnętrze i jego "otwartość" mnie akurat zachęcają do wejścia, ale dlaczego w Douglasie kłębił się dziki tłum,a w Galilu byłam jedyną klientką? No a oferta faktycznie nie powala.Kosmetyki Aromatherapy Associates są od dość dawna dostępne w salonie Regeneracja, REN od niedawna na Truskawce (i ceny chyba trochę lepsze),a tak w ogóle to nie każdy wierzy w cudowną moc pietruszki i olejku różanego. Perfumy - no tak, wybór niewielki, ale cieszę się, że mogłam powąchać Sienne l'Hiver Eau d'Italie, bo po raz pierwszy od bardzo dawna zapach znany mi tylko z opisów/recenzji nie rozczarował! Pani wcisnęła mi jeszcze pod nos blotter z Bois Paradis Parfums DelRae, który wg mnie pachnie jak wszystkie Lutensy razem wzięte.Więcej nie chciałam wąchać, bo byłam już po Douglasie,a przed Sephorą, L'Occitane i SuperPharm ;-) Odpowiedz Link
jarka63 Re: Galilu w Poznaniu 06.06.10, 19:37 Będąc dziś w Browarze chciałam wejść do GaliLu zapytać o Au Lac Eau d'Italie - no i zastałam zamknięty sklep, szyby zaklejone, informacja że wkrótce otwarcie salonu obuwniczego...Brak informacji czy sklep został gdzieś przeniesiony, chociaż wątpię - od początku wydawało mi się, ze gdzie jak gdzie, ale w Poznaniu GaliLu się nie utrzyma :-( Odpowiedz Link