Dodaj do ulubionych

W.Westwood "Budoir"

30.03.04, 13:06
Pamiętacie ten zapach? Nie wiem, czy nie zrobiłam gdzieś literówki.
Przypomina kształtem trochę Gucci edp II, woda jest różowa, korek zwieńczony
korekiem, chyba papierowa etykietka, ekscentryczna jak sama pani WW.
Strasznie mi się podobał ten zapach kilka lat temu. Był w linii boski puder
do ciała, elegancki, ciężki, w grubym szkle, pachniał cudnie i opalizował na
różowo.
Obserwuj wątek
    • mika281 Re: W.Westwood "Budoir" 30.03.04, 15:06
      mam w domu próbkę, fajny zapach ale dla mnie za ciężki, chyba ze na zimowy
      wieczór
      • charade Re: W.Westwood "Budoir" 30.03.04, 15:09
        Mika !!!! Wmieniłabyś sie ze mną na tą próbkę, na jakąś inną ? Bo też jestem
        okrutnie ciekawa tego zapachu, a nie uświadczysz go już nigdzie. Nie mogę też
        dorwać próbek, ani będe już robić zakupów w ciemno, bo mnie skręci, jak jeszcze
        raz spudłuję. Co Ty na to ?
        • forevermore79 Re: W.Westwood "Budoir" 30.03.04, 16:01
          Pamietam Boudoir- silny, prowokujacy zapach we flakonie, niczym krolewskie
          regalia :-). Nuty odurzajacych kwiatow, pudru, akcenty drzewa sandalowego.
          Linia kapielowa faktycznie byla luksusowa i oryginalna. Nie jest wycofany ze
          swiatowego rynku, ale w Polsce ciezko go dostac w zwiazku ze zmiana
          dystrybutora- z Lancaster/Coty Group na Selective Beauty.
          W mojej perfumerii, z ktora wspolpracuje, zostaly tylko pojedyncze sztuki
          innego zapachu Westwood- Libertine. Mam tez w domu pelna, nieuzywana probke
          Boudoiru, co prawda bez tekturki, ale jednak :-).
          • luloo1 Re: W.Westwood "Budoir" 30.03.04, 18:41
            forevermore79 napisał:

> Pamietam Boudoir- silny, prowokujacy zapach we flakonie, niczym krolewskie
            > regalia :-). Nuty odurzajacych kwiatow, pudru, akcenty drzewa sandalowego.
            > Linia kapielowa faktycznie byla luksusowa i oryginalna. Nie jest wycofany ze
            > swiatowego rynku, ale w Polsce ciezko go dostac w zwiazku ze zmiana
            > dystrybutora- z Lancaster/Coty Group na Selective Beauty.
            > W mojej perfumerii, z ktora wspolpracuje, zostaly tylko pojedyncze sztuki
            > innego zapachu Westwood- Libertine. Mam tez w domu pelna, nieuzywana probke
            > Boudoiru, co prawda bez tekturki, ale jednak :-).

Oja, czemu nam robisz smaka?!Strasznie jestem ciekawa, jakbym go teraz
            odebrała. Ale przepych WW strasznie mi się podoba, choć dla kontrastu cenię
            sobię niesamowicie prostotę, jak u Gucciego.
        • mika281 Re: W.Westwood "Budoir" 30.03.04, 16:09
          charade napisała:

> Mika !!!! Wmieniłabyś sie ze mną na tą próbkę, na jakąś inną ? Bo też jestem
          > okrutnie ciekawa tego zapachu, a nie uświadczysz go już nigdzie. Nie mogę też
          > dorwać próbek, ani będe już robić zakupów w ciemno, bo mnie skręci, jak
          jeszcze
          >
          > raz spudłuję. Co Ty na to ?

chętnie, a na co mozesz się wymienić?
          • luloo1 Nie na temat 30.03.04, 18:42
            mika281 napisała:

>Mika proszę odbierz pocztę!
          • charade do Miki 30.03.04, 19:44
            Mam dwie próbki pełnowartościowe (czyli nietknięte i w tekturce) - Stella
            McCartney i Hugo Boss Intense (obie spray). Mam raz psikniętą Angel Innocent,
            napoczętą l'eau d'Issey EDP, Salvatore Ferragamo Pour Femme (koreczek, raz
            wypróbowana), Bvlgari Pour Femme (napoczęta, koreczek), Samsara Guerlain (to
            samo), Trussardi Jeans (to samo).
            • mika281 Re: do Miki 31.03.04, 08:26
              charade napisała:

> Mam dwie próbki pełnowartościowe (czyli nietknięte i w tekturce) - Stella
              > McCartney i Hugo Boss Intense (obie spray). Mam raz psikniętą Angel Innocent,
              > napoczętą l'eau d'Issey EDP, Salvatore Ferragamo Pour Femme (koreczek, raz
              > wypróbowana), Bvlgari Pour Femme (napoczęta, koreczek), Samsara Guerlain (to
              > samo), Trussardi Jeans (to samo).

Bulgari bym wzięła, a ta moja próbka ale jest bez tekturki, to co jak sie
              umawiamy?
              • charade Re: do Miki 31.03.04, 10:10
                Wysłałam Ci maila na mika281@gazeta.pl :)
                • mika281 Re: do Miki 31.03.04, 16:21
                  hej nie dostałam zadnego maila od ciebie?
                  • charade Re: do Miki 31.03.04, 16:27
                    To podaj mi jakiś inny adres e-mail, może masz problemy z tym gazetowym ?

Albo napisz do mnie na: szarada@o2.pl - podaj swój adres, ja Ci odpiszę :)
                    • charade Re: do Miki 01.04.04, 09:54
                      Hej, dostałam Twojego maila. Dziś wyślę Ci próbkę i napiszę swój adres na
                      kopercie, to odeślesz mi Boudoir, oki ?
                      • mika281 Re: do Miki 01.04.04, 15:08
                        charade napisała:

> Hej, dostałam Twojego maila. Dziś wyślę Ci próbkę i napiszę swój adres na
                        > kopercie, to odeślesz mi Boudoir, oki ?

OK:-)
    • taje Re: W.Westwood "Budoir" 30.03.04, 23:03
      Dla mnie pachnie (na początku) koniakiem i eleganckim pudrem. Cieszy się opinią
      zapachu bardzo zmysłowego, zdecydowanie kobiecego i nieco kontrowersyjnego (z
      podobnych powodów jak Kingdom :-), aczkolwiek ja tej zmysłowości (i
      kontrowersyjności) nie wyczuwam.
      • charade Re: W.Westwood "Budoir" 06.04.04, 09:42
        Hej Mika, daj znać, jak przyjdzie próbka Bvlgari, wysłałam w piątek :)
        • mika281 Re: W.Westwood "Budoir" 08.04.04, 11:04
          hej dostałam we wtorek próbkę, dziękuje, jutro ci wysyłam ten budoir. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka