Dodaj do ulubionych

Perfumy do mebli

22.05.13, 14:35
Kochani!
Nie bylo mnie dosc dlugo i jak zwykle pojawiam sie zeby Was poprosic o pomoc...:)
Zajmuje sie ostatnio designerskimi krzeslami i fotelami i do showroomu szukam czegos z dziedziny mojej pasji czyli perfum aby uzupelnic nasza oferte, ale nie stricte perfum do wnetrz bo takich wszedzie pelno...
Musi to byc cos ekskluzywnego, raczej moze perfumy do mebli, foteli etc, najlepiej cos czego w PL nie ma jeszcze.
Musze nawiazac wspolprace z takim producentem, produkty moga byc drogie.
Prosze pomozcie:)
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: Perfumy do mebli 25.05.13, 11:19
      Witaj, witaj :)
      Powodzenia w nowym, niszowym biznesie! Na mysl przyszla mi od razu slynna marka, ktorej w Polsce jednak nie znajdziemy. To swiece i perfumy do wnetrz idealnie wyrozniajace sie sposrod innych produktow tego typu- i ze wzgledu na design opakowan, jak i sama mocna, luksusowa won. Mowa o francuskim Cire Trudon (marka wspolpracuje tez z Arquiste i Aedes).
      Tu znajdziesz strone firmy:
      www.ciretrudon.com/en/accueil.php
      Tu zas ich biznesowego partnera:
      www.united-perfumes.com/
      Ta sama firma odpowiedzialna jest zreszta za unikalne, stricte luksusowe Fornasetti Profumi- opakowania tworza remonowani projektanci, zapachy zas- uznane nosy. To male dziela sztuki.
      www.united-perfumes.com/brands/fornasetti-profumi.aspx
      www.fornasetti.com/en/creations/licenses/fornasetti-profumi-per-la-casa/Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka