camilen 03.09.04, 11:12 Czy to obciach uzywac perfum z Avonu? Zwłaszcza jeśli kogoś nie stać na droższe? Proszę o opinie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackrose86 Re: AVON-perfumy 03.09.04, 11:20 Hej dlaczego ma to byc obciach, wiele dziewczyn w mlodym wieku zaczyna od perfum na ktore je jest stac, a chodzi tu o wydatek niespelna 100zl. Znam tez dorosle kobiety ktore uzywaja pachnidel avonu bo poprostu im te perfumy sie podobaja ,a nie dlatego ze sa biedne. To czy kogos stac na perfumy takie a takie nie powinno dawac osadzen ze to wstyd.Liczy sie wnetrze i zachowanie czlowieka,. Moim zdaniem to nie wstyd, wstydzic sie mozna jezeli sie za przeproszeniem brzydko pachnie a mozna nad tym zapanowac bo ktos moze sobie pozwolic na antypespirant (wiekszosc z nas na to stac) a go nie uzywa. pS sama bardzo lubie jeden zapach avonu, ktorego resztke dalam znajomej ktora sie w nim podkochuje a nie miala mozliwosci zamowienia go :). pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
camilen Re: AVON-perfumy 03.09.04, 11:36 Dzięki blackrose86!!! Sprawiłaś, że mi ulżyło. Czuje sie troche głupio wchodząc no fora o perfumach, a tam nigdy nic o Avonie. Czy wszystkich stac na te drogie? Czasem mi żal, że o wiele młodsze ode mnie dziewczyny stać na drogie perfumy. Ja właściwie dopiero od roku (kiedy to zostałam konsultantką) mogę sobie pozwolić na buteleczkę perfum za ok. 60zł. Dodam, że pracuję od 3 lat i tak na prawdę na niewiele mnie stac (cała Polska! i zarobki!), ale to chyba nie to forum :o) Jeszcze raz dzięki blackrose86. Odpowiedz Link
ziereal Re: AVON-perfumy 03.09.04, 13:38 camilen napisała: Ja właściwie dopiero > od roku (kiedy to zostałam konsultantką) mogę sobie pozwolić na buteleczkę > perfum za ok. 60zł. > Dodam, że pracuję od 3 lat i tak na prawdę na niewiele mnie stac (cała Polska! > > i zarobki!), ale to chyba nie to forum :o) > Jeszcze raz dzięki blackrose86. tez uwazam, ze to zaden obciach. nieporozumieniem jest kupowanie podrob chanel ,diorow i innych , za 50-60zł by postawic sobie na połeczce by pochwalic sie przed znajomymi. To jest obciach. Uwazam, ze lepiej kupic cos tanszego, ale oryginalnego niz marnie wykonana podrobe. Poza tym , nie martw się, gdyby nie allegro, sama pewnie nie kupowalabym tyle, bo ceny w polskich sklepach (perfumeriach) sa szokujace;). pzd:) Odpowiedz Link
camilen Re: AVON-perfumy 03.09.04, 14:21 ziereal napisała: > camilen napisała: > Ja właściwie dopiero > > od roku (kiedy to zostałam konsultantką) mogę sobie pozwolić na buteleczk > ę > > perfum za ok. 60zł. > > Dodam, że pracuję od 3 lat i tak na prawdę na niewiele mnie stac (cała > Polska! > > > > i zarobki!), ale to chyba nie to forum :o) > > Jeszcze raz dzięki blackrose86. > > > tez uwazam, ze to zaden obciach. nieporozumieniem jest kupowanie podrob > chanel ,diorow i innych , za 50-60zł by postawic sobie na połeczce by pochwalic > > sie przed znajomymi. To jest obciach. Uwazam, ze lepiej kupic cos tanszego, ale > > oryginalnego niz marnie wykonana podrobe. Poza tym , nie martw się, gdyby nie > allegro, sama pewnie nie kupowalabym tyle, bo ceny w polskich sklepach > (perfumeriach) sa szokujace;). > pzd:) A którego ze sprzedawców na allegro mogłabyś mi polecić, tak szczerze? > Odpowiedz Link
ziereal Re: AVON-perfumy 03.09.04, 14:33 camilen napisała: > > A którego ze sprzedawców na allegro mogłabyś mi polecić, tak szczerze? wejdz na forum uroda, jakies 10 post od gory to "top lista sprzedawców allegro":), miedzy innymi ja sie tam wpisalam i pare uzytkownikow tego forum:). Polecani sa tam pewni sprzedawcy perfum z allegro wlasnie (mateusz124, ofc, grycek, szyll, gregorydek, jarekmiki). pzd ps-tnij cytaty:) Odpowiedz Link
elve Re: AVON-perfumy 03.09.04, 15:58 pewnie, że nie obciach. obciachowe jest kupowanie podrób znanych zapachów. zresztą możesz popróbować tańszych zapachów spoza avonu - chociażby Evę dostępną w drogeriach natura. to polskie perfumy, w niczym nie ustępują tym najlepszym, pachną bardzo podobnie do Amarige Givenchy. ale to żadna podróba! Odpowiedz Link
klaudia01 Re: AVON-perfumy 03.09.04, 23:12 na allegro można znaleźć za ok.60zł perfumy Naomii, Mexxa, Gabrielii Sabatini, bruno banani itd. W sklepie są one droższe a na allegro mają taką cene jak te Twoje z Avonu, a niektóre zapachy w/w są naprawde fajne. Kiedyś też miałam pare buteleczek z avonu i pamietam, że wcale mi łatwo nie przyszły, bo troszke na nie odkładałam ;) Ale teraz kiedy już moge sobie pozwolić na wiekszy wydatek (nie w sklepie lecz na allegro;) to wolałabym kupić coś za podobną cene na allegro niż z avonu, nie mówie już o zapachach, ale o trwałości. pozdr. :) Odpowiedz Link