graza4 18.10.04, 11:00 Czy ktos wie jak to pachnie? Czy gdzies w Warszawie mozna przetestować tę Diorellę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dori7 Re: Diorella 18.10.04, 11:25 Starsze Diory byly kiedys w Empiku (teraz Sephora), moze i teraz beda. Dla mnie sa strasznie przestarzale, takie z minionej epoki i ciotkowate - choc kiedys lansowane byly bodajze jako zapach dla mlodych, energicznych kobiet. Odpowiedz Link
dori7 Re: Diorella - mam info :)) 18.10.04, 11:29 Z ksiazki "Moda i perfumy": Diorella (powst. w 1972) nuty glowy: cytryna, bergamotla, melon, bazylia nuty sreca: jasmin, roza, gozdzik ogrodowy nuty bazy: mech debowy, paczula, wetiwer, pizmo STYL: dzieki perfekcyjnemu dopasowaniu aromatowcytrusowych i zielonych nut kwiatowych powstal lekki, elegancki zapach na dzien i na wieczor. Odpowiedz Link
misscollins Re: Diorella 18.10.04, 23:48 Diorella to bardzo chłodny, chyprowy zapach konwaliowy (nie tak konwaliowy jak Diorissimo, ale jest takie zielone konwaliowe wrażenie). Jest gorzkawy, z dość dużą rezerwą. Może być świetny na lato. Zazwyczaj był w Empikach. Nie kojarzy mi się z ciotkowatością. Jeżeli będziesz zdecydowana to możemy pogadać - mam na zbyciu niemalże pełną setkę. Konwalia niestety mnie nie kocha ;-))) Odpowiedz Link