terencia 08.12.04, 18:00 Dzień dobry dziewczynki. Proszę o radę. Lubię Jaipur S czy Cris. jest do nich podobny ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
terencia Re: Cristobal a Jaipur Saphir 08.12.04, 22:56 Dziękuję.A mogłabyś napisać jak pachnie Cristobal ? Czy jest ciepły ,otulający ,dobry na zimną i ciemną jesień ? Odpowiedz Link
lolik2 Re: Cristobal a Jaipur Saphir 09.12.04, 10:09 nie - Cristobal jest cierpki, ostry, wg mnie, a Jaipur wręcz przeciwnie :) Odpowiedz Link
kajakajak Re: Cristobal a Jaipur Saphir 09.12.04, 10:20 Moim zaniem cristobal jest ciepły i słodki, idealny na jesien/zimę, ale na wieczorowe, eleganckie okazje.Trochę przypomina mi angela, ale minimalnieJest bardzo apetyczny i wykwintny zarazem.Jaipur nie znam. Odpowiedz Link
dori7 Re: Cristobal a Jaipur Saphir 09.12.04, 10:28 Z Jaipur Saphir jest ten problem, ze to taki zapach, ktory lubi wiekszosc kobiet :)) z ktorych kazda ma inne preferencje zapachowe, ale Saphir podchodzi wszystkim - moim zdaniem to taki uniwersalny, przyjemny, bardzo kobiecy zapach, podobajacy sie otoczeniu, meskiemu tez :)) Odpowiedz Link
graza4 Re: Cristobal a Jaipur Saphir 09.12.04, 10:33 Cristobal jest właśnie wykwintny i otulający, ciepły i nie narzucający się. Zreszta Jaipur Saphir tez jest dyskretny, ale o wiele bardziej przejrzysty, lekki i przestrzenny, jednak tez raczej ciepły, a wlasciwie to uniwersalny :-). Piękny. Odpowiedz Link
terencia Re: Cristobal a Jaipur Saphir 09.12.04, 17:14 Pięknie dziękuję .Jednak nie kupię Cristobala .Może kiedyś jak będzie okazja sprawdzić własnym nosem. Sprawię sobie Saphir.A może znacie perfumy mogące go zastąpić? Odpowiedz Link
dori7 Re: Cristobal a Jaipur Saphir 09.12.04, 22:43 Mysle, ze w podobnym typie (barzdiej chodzi mi o "ducha" perfum niz konkretnei o charakter zapachu), tylko bardziej zadziorne sa Classique Gaultiera - cieple, kobiece, slodkie; maja duzo wanilii, ale nie przytlaczaja. Odpowiedz Link
coralin Re: Cristobal a Jaipur Saphir 09.12.04, 23:23 terencia napisała: > Sprawię sobie Saphir.A może znacie perfumy mogące go > zastąpić? Chaumet, BE 21 Orlane Odpowiedz Link
madllen Re: Cristobal a Jaipur Saphir 10.12.04, 09:01 coralin napisała: > terencia napisała: > > > Sprawię sobie Saphir.A może znacie perfumy mogące go > > zastąpić? > > Chaumet, BE 21 Orlane I jeszcze nowy Yohji Yamamoto- bardzo w typie JS;) Odpowiedz Link
terencia Re: Cristobal a Jaipur Saphir 10.12.04, 19:20 Dziękuję wszystkim.Kupiłam Saphir. Odpowiedz Link
chiara76 Re: Cristobal a Jaipur Saphir 10.12.04, 19:21 pozdrowienia dla miłośniczki:) jest to jeden z tych zapachów, do którego mam niezmienny sentyment... Odpowiedz Link