Dodaj do ulubionych

Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuskich :)

17.01.05, 22:41
Wpadlam dzis przy okazji zakupow w Auchan - sa naprawde ogromniaste przeceny
zapachow Gres, Moulyneux i Balmain. Wypelzlam taszczac 15 ml Cabotine za 29zl
i 50ml Grain de Folie za 69zl. Pamietam, ze byl tez zielony klasyk = Vent
Vert 30ml za 39zl, dezodoranty Gres za 19zl, Miss Balmain za jakies grosze i
w ogole sporo roznosci :))
Obserwuj wątek
    • elve Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 17.01.05, 23:19
      a w której sieci perfumeryjnej?
      • olesiam Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 17.01.05, 23:30
        elve, w Warszawie są to malutkie sklepiki przycupnięte przy supermarketach, w
        Warszawie tez w Albercie w Al.Solidarności przy DT Wola.
        Tak tez sie nazywają-perfumerie Francuskie.
        Mam juz dezodoranty, jutro ide zrobic zakupy.
        No i mialam okazje powąchać Cabochard'a:)
        Sprzedawczyni mi powiedziala, ze z koncem stycznia likwidują sieć, stąd taka
        wyprzedaż...
        Pozdrawiam
        Olesia
        • dori7 Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 17.01.05, 23:37
          Jak to, likwiduja?? To pewwwwna informacja? Bo mnie babka z perfumerii w Auchan
          kolo Piaseczna powiedziala, ze to po prostu taka sezonowa obnizka i ze latem
          tez taka mieli!
          • olesiam Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 17.01.05, 23:41
            Dori!miałaś pisac prace łobuzie!która godzina?!:)
            Tak mi powiedziała kobietka w sklepiku w Albercie, jutro dopytam, czy tylko oni
            sie zlikwidują czy wszystkie punkty?
            Buziaki
            • dori7 Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 18.01.05, 00:10
              Juz dobrze, juz dobrze, zostawiam pachnidla i lece pisac :))
          • olesiam druga wizyta 18.01.05, 20:14
            Dzisiejsza Pani o żadnej likwidacji nie slyszala, ale pracuje tam od paru dni
            bodajże i sama była zdziwiona, ciekawa jestem trzeciej wizyty...
    • lune :((((((( 18.01.05, 09:30
      kurcze no !
      oto rozkosze prowincji ...

nic tylko zgrzytac zazdrosnie :(((((( Cabotine, Cabochard i inne
      - w takich cenach !!!

lune

• madllen Re: :))))))) 18.01.05, 10:32
        Lune, sprawdź szybciutko pocztę:)
        • lune Re: :))))))) 18.01.05, 11:52
          jak to dobrze miec Przyjaciol z Centrum !!!

dzieki Madllen :))))))))

lune
    • maggac Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 18.01.05, 10:36
      czy ktoś się orientuje, gdzie są perfumierie francuskie w Poznaniu, bo nie mogę
      znaleźć ani w książce telefonicznej, ani w internecie, z góry dziękuję
    • elve Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 18.01.05, 16:44
      kurcze, ostrze sobie zeby na to balmain... kupiłabym jeśli byloby przecenione...
      ale u nas oczywiście tych sklepów nie ma :)
      • olesiam Do elve 18.01.05, 19:29
        Moge Ci kupić jak bardzo chcesz, ja straciłam zdrowy rozsądek i nabyłam dzisiaj
        Grain de Folie Edt+dezodorant, Balmain Vent Vert (30 ml za 39,)i Miss Balmain
        (50 ml za 49,),a pomyśleć,że jeszcze 2 dni temu Etro VF miał być zapachem
        mojego życia...tlenu...
        calkiem ciekawy okazał sie być Ma griffe Carven, albo mi sie zmieszały
        papierki, ale pachnie podobnie do Diorissimo, tylko z odrobinka pieprzu...
        pozdrawiam
        olesiam
        • elve Re: Do elve 18.01.05, 20:42
          dzięki! :)
          odezwę się na priv o co mi chodzi :)
          (perfumki wysyłam we czwartek - może być?)
    • silencio18 Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 19.01.05, 13:46
      Hej :-)

Nie wiecie przypadkiem gdzie jeszcze w Wwie sa zlokalizowane Perfumerie
      Francuskie? Do Piaseczna nie dam rady dojechac (na czas po pracy :-( A na Woli
      nie mieli mojej ukochanej Cabotine... Tzn. nie mieli w promocji...

Ponoc jest jeszcze pare punktow, ale nie umieli mi powiedziec gdzie...

• perfumiarz Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 19.01.05, 19:20
        Całkiem przyzwoita jest w przy Geancie King Cross na Grochowie. Co ciekawe,
        ilekroć tam przybywam, czyli około co drugi miesiąc, wypatruję tam od 5 do
        ponad 10 nowości! Skąd oni tyle tego biorą?? :) Niektóre zapaszki są całkiem do
        rzeczy. Niektóre... ;) p.
        • myfa80 Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 19.01.05, 19:25
          gdzie w Wawie sa sklepy tego rodzaju? mowiac na Woli macie na mysli Wola Park?
          • olesiam Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 19.01.05, 23:17
            Być może i jest w Wola Park, ja zaopatrzyłam sie w galerii sklepu Albert, vis a
            vis DT Wola.Jest to mniej więcej w miejscu, gdzie czesto rozbija swoj namiot
            cyrk i wesole miasteczko...
            Pozdrawiam:)
            • myfa80 Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 19.01.05, 23:49
              dzieki wielkie jutro sie tam wybiore
              pozdrawiam
              • olesiam Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 19.01.05, 23:56
                zapytaj jaka jest trzecia wersja-likwidują sie czy nie?hehe:)
                • marla30 Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 20.01.05, 07:30
                  Wybłagałam koleżankę, żeby wpadła do perfumerii przy Kings Cross, bo jakiś czas temu wymieniłam swojego starego vent verta i mi brakuje jednak, i chciałam za małe pieniądze kupić mniejszą pojemność. I co? Nic nie rozumiem, tam też jest obniżka, ale podobno po 75 zł, a nie 39! O co chodzi? Aha, koleżanka się dowiedziała, że wyprzedają towar i już nie będzie więcej tych perfum, sklep zostaje? Ciekawe...

• madllen Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 20.01.05, 08:44
                    Marla, we wtorek kupiłam Vent Vert 30ml-39złotych w perfumerii Omega Prima w
                    Auchan, na Puławskiej:)) Dowiedziałam się również, że sklep nie będzie
                    zlikwidowany a obniżka jest stałą sezonową promocją:)

Miłego dnia:)
                  • coralin Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 20.01.05, 12:27
                    Marla moze chodzi o pojemność? Madllen pisze o 39 zł za 30 a te 75 zł "pasują"
                    do 50 ml:)
        • silencio18 Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 20.01.05, 10:00
          Oh dzieki wielkie!

Wlasnie tam zakupilam dwie 15ml Cabotinki za 29 zl sztuka i teraz juz bez
          najmniejszych obaw, ze mi kiedys zabraknie pachne bezczelnie tym cudem :-)W
          bialy dzien (okazalo sie ze doslownie ;-)A mialy byc tylko na wyjatkowe (choc
          przeciez nie wieczorne) dni.

Dowiedzialam sie przy tym, ze takie promocje sa w styczniu i lipcu, ale latem
          jednak obnizki sa mniejsze.

W dodatku w szale poszukiwan trafilam do dystrybutora, ktory ma tez sklep na
          Ryzowej 84/86 (czynny podobno w tygodniu do 20-ej). Zapewniali mnie, ze tam
          zawsze ceny sa ponoc hurtowe, wiec jakby ktos teraz nie zdazyl to moze jeszcze
          probowac cos zdzialac tam :-) Uprzedzam, ze nie bylam tam osobiscie i tylko
          przekazuje informacje telefoniczna :-)

Buziaki i powodzenia!!!
          • eowyn Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 25.01.05, 09:13
            hmm,podbijam ten watek z malenka nadzieja,ze okaze sie,ze te perfumerie sa
            rowniez i w Poznaniu...? Dori mnie oswiecila,ze Vent Vert,ktore znalazlam na
            allegro sa smiesznie wrecz tanie teraz w tej sieci... A wiec prosze,prosze -
            czy ktos wie cos na temat Poznania i tych perfumerii?
            Pozdrawiam:)
            • madllen Eowyn:) 25.01.05, 10:34
              Jeśli chcesz mogę je kupić dla Ciebie, to żaden problem- mieszkam nieopodal:)
              • eowyn Re: Eowyn:) 25.01.05, 11:23
                madllen - wyslalam Ci mejla na skrzynke gazetowa:)
                • madllen Re: Eowyn:) 25.01.05, 11:40
                  I wzajemnie:)
              • damona Madllen:) 25.01.05, 11:44
                czy przy okazji moge miec niesmiala prosbe do Ciebie o zerkniecie, czy jest
                Grain de Folie w malym rozmiarze?
                Nie moge znalezc telefonu do tego sklepu, a dla mnie to drugi koniec miasta:(
                • madllen Re: Damona:) 25.01.05, 11:54
                  Zapytam z przyjemnością; mogę kupić i przesłać jeśli chcesz:)
                  • damona Madllen:) 25.01.05, 12:05
                    madllen napisała:

> Zapytam z przyjemnością; mogę kupić i przesłać jeśli chcesz:)

nie smialam prosic:)
                    jesteś kochana!
                    Wieczorem napisze jeszcze jednego maila do Ciebie.
                    • kalooo perfumerie francuskie w Warszawie itd. 01.02.05, 10:40
                      Słuchajcie-mam pytanie:czy te perfumy są trwałe?Przyznam szczerze,że nigdy nie
                      miałam żadnych perfum z tych perfumerii,więc mam teraz wielką chrapke pojechac
                      i poniuchać wszystkie,ale napiszcie cos więcej na ich temat-warto?Długo sie
                      utrzymują na skórze?Będe wdzięczna za wszelkie opinie.;)
                      • dori7 Do kalooo 01.02.05, 10:54
                        Warto!! Jak najbardziej warto!!

Z moich nabytkow:

- Cabotine jest bardzo trwaly i jak na moj nos bardzo intensywny, choc to moze
                        byc halucynacja, bo opiniotworcza reszta swiata twierdzi, ze to taki delikatny,
                        sliczny zapach - starcza mi jeden psik. Za to trwalosc na pewno nie jest
                        halucynacja :P

- Grain de Folie, moje wielkie odkrycie, sa rowniez bardzo trwale, uroczo sie
                        rozwijaja, w ogole same achy i ochy mam do powiedzenia na ich temat, sa po
                        prostu obledne i moim zdaniem duzo lepsze i ciekawsze niz np. z letnich
                        zapachow sliczne przeciez ILA :))

Bylam wczoraj w "mojej" perfumerii kolo Piaseczna po kolejnego Cabotina, tym
                        razem dla kochajacej wszelkie tuberozowe wonie tesciowej in spe, babka w
                        sklepie juz mnie poznaje i cieszy sie na kilometr, hehe. Cabotine jest
                        zakamuflowany na polce ponizej lady (tylko 15ml, reszta po normalnych cenach
                        stoi smetnie na regale, rozowa i niebieska wersja tez), jeszcze kilka
                        egzemplarzy im ocalalo. Grain de folie zostaly na wyprzedazy ostatnie i wcale
                        sie nie dziwie, ze piorunem zeszly, bo 50ml w promocji kosztuje 69, a normalnie
                        chca za nie 179zl!! Oczywiscie egzemplarzy nieprzecenionych jest cala polka.
                        • lune absolutnie nie halucynacje :) 01.02.05, 11:23
                          dori7 napisała:

> - Cabotine jest bardzo trwaly i jak na moj nos bardzo intensywny, choc to
                          moze
                          > byc halucynacja, bo opiniotworcza reszta swiata twierdzi, ze to taki
                          delikatny,
                          >
                          > sliczny zapach - starcza mi jeden psik. Za to trwalosc na pewno nie jest
                          > halucynacja :P

Intensywnosc i trwalosc Cabotine - jak dla mnie - bezdyskusyjna :) Delikatny
                          ale pewnie dopiero po 'spraniu' :))))) tzn. ze mnie zejsc NIE CHCIAL :)

> - Grain de Folie, moje wielkie odkrycie, sa rowniez bardzo trwale, uroczo sie
                          > rozwijaja, w ogole same achy i ochy mam do powiedzenia na ich temat, sa po
                          > prostu obledne i moim zdaniem duzo lepsze i ciekawsze niz np. z letnich
                          > zapachow sliczne przeciez ILA :))

Moim zdaniem GdF jest 'bardziej zlozony' niz ILA /ktory zreszta kwasnieje na
                          mnie okropnie/; GdF to dla mojego nosa zapach wiosennie radosny,
                          bezpretensjonalny, pobudzajacy - i wybudzajacy z zimowego snu ;)zapach
                          wagarow :)))))) ...
                          no i ma bardzo zabawny flakonik ;)/opakowanie 50 ml/ ociera sie o kicz prawie -
                          ale i w tym tkwi urok :)

lune
                          • kalooo jesteście kochane!!!:) 01.02.05, 12:30
                            Dzięki przeogromne,po prostu jesteście fantastyczne-dzis tam jade i będę
                            wybierać,że hohoho...!;D
                            Czyli tak-jest ta w Piasecznie,a tu w Warszawie to tam na Woli,tak?A jak tam
                            dojade tak z Centrum mniej więcej?;) Bo ja mało orientacyjne dziewcze
                            jestem...;)
                            W każdym razie jeszcze raz OOOOOGGGRRROMNE DZIEEEKI!!!;D
                            • kalooo Re: jesteście kochane!!!:) 01.02.05, 12:39
                              Grain de folie to ten
                              Tak?
                              A Cabotine to ten
                              Tak??Bo z tym Cabotine to widze kilka wersji jest...;)
                              • dori7 Re: jesteście kochane!!!:) 01.02.05, 12:49
                                kalooo napisała:

> Grain de folie
                                to ten
                                > Tak?

Tak :))

> A Cabotine to ten
                                > Tak??

Tak :))

> Bo z tym Cabotine to widze kilka wersji jest...;)

Jest wersja rozowa (Cabotine Rose) i niebieska (Cabotine Bleu) - w Auchan nie
                                ma ich w przecenie, sa w normalnych cenach. Natomiast widzialam w gablotce z
                                obnizkami cen jeszcze inna wersje, Cabotine Pastel, 50 albo 30ml, ceny nie
                                sprawdzalam, tylko ucieklam jak najszybciej, zeby mnie nie skusilo :P

Chyba powinni mi dac dodatkowa znizke za reklame :PPP
                              • dori7 BTW: czy ktos widzial&wachal ten zapach Gres?? 01.02.05, 12:53
                                Folie Douce:
                                www.fragrancenet.com/f/net/wf_items.html?cat=00985&cur_letter=F&gs_gen=W
                                Buteleczka i nazwa brzmia znajomo, czy to jakas starsza siostra Grain de Folie?
                                Folie Douce jest z 1997, a Grain de Folie z 1999. Wyglada kuszaco :P
                            • dori7 Re: jesteście kochane!!!:) 01.02.05, 12:45
                              kalooo napisała:

> Czyli tak-jest ta w Piasecznie,a tu w Warszawie to tam na Woli,tak?A jak tam
                              > dojade tak z Centrum mniej więcej?;) Bo ja mało orientacyjne dziewcze
                              > jestem...;)

Do Auchan dojedziesz autobusem 709, 727 lub pekaesem z Dworca Poludniowego
                              (przy stacji Wilanowska). Autobusem jakies 20min, pekaesem 15 - obowiazuja
                              jeszcze bilety miejskie, nie trzeba sieciowych. Jezdza czesto. Wysiadasz na
                              przystanku Mysiadlo, Auchan jest po drugiej stronie. Nastepny przystanek to juz
                              strefa podmiejska, wiec nie przejedz, kanary grasuja :P
                              • kalooo normalnie macie u mnie dobrą,PACHNĄCĄ kawę!!;) 01.02.05, 13:24
                                dziękuje serdecznie-mam nadzieje że dojade jakoś i zdam relacje!;)
                                Dzięki raz jeszcze!;)
                                • myfa80 do kaloo - perfumerie francuskie w Warszawie 01.02.05, 14:03

1. UL. POWSTAŃCÓW ŚLĄSKICH 126 (CH BEMOWO)
                                  2. UL. PUŁAWSKA 46 (CH AUCHAN)
                                  3. UL. JUBILERSKA 1
                                  4. UL. PUŁAWSKA 427 (CH KING CROSS URSYNÓW)
                                  5. UL. MODLIŃSKA 8 (CH AUCHAN)
                                  o Wola Parku nie pisze....
                                  pozdrawiam
                                  • kalooo Re: do kaloo - perfumerie francuskie w Warszawie 01.02.05, 15:40
                                    o,dzięki wielkie!;D
                                    no suuuper!;)))
                                  • atocz Re: do kaloo - perfumerie francuskie w Warszawie 22.04.05, 10:36
                                    >4.UL.PuŁAWSKA 427 (CH KING CROSS URSYNOW)
                                    Na pewno jest tam perfumeria francuska? gdzie? (inna niz Yves Rocher)

Szukalam wczoraj wytrwale, mąż mi pomagał - chociaż nie wiedział po co ;-)
                                    I nic.
                                    Chciałam Balmaina.
                                    At
                      • lune Grain de Folie i Cabotin 01.02.05, 10:54
                        kalooo napisała:

> Słuchajcie-mam pytanie:czy te perfumy są trwałe?Przyznam szczerze,że nigdy
                        nie
                        > miałam żadnych perfum z tych perfumerii,więc mam teraz wielką chrapke
                        pojechac
                        > i poniuchać wszystkie,ale napiszcie cos więcej na ich temat-warto?Długo sie
                        > utrzymują na skórze?Będe wdzięczna za wszelkie opinie.;)

Cabotine to chyba najtrwalsze /na mojej skorze/ perfumy jakie kiedykolwiek
                        spotkalam :) po trzech dobach zapach na nadgarstku byl nadal wyrazny !!!!
                        Niestety, to nie 'moj' zapach - choc ma wiele milosniczek tu na forum :) Dla
                        mnie jest kwiatowy, slodki, rzeski ; miodowe kwiatki /ktos o nim napisal :)/ i
                        wg. mnie to b.trafna recenzja :)

Grain de Folie - bardzo lubie :) Osoba, ktora polecila mi ten zapach -
                        porownala go do radosnego optymizmu Pampelune /zgadzam sie :)/ ; nie jest /na
                        mojej skorze !/ tak trwaly jak Cabotine ... powiedzialabym ze 'przecietnie'
                        trwaly :) ale na mojej skorze wiekszosc zapachow szybko sie ulatnia :)))))

Nie jestem zbyt dobra w recenzjach zapachow ;) Mysle ze opinie na temat
                        Cabotine - znajdziesz w archiwum /wrzuc w wyszukiwarke/

pozdrawiam serdecznie, lune
                        • lune brrrr ...... Cabotine a nie Cabotin !!! :))))))) 01.02.05, 10:56
                          lune napisała:

> kalooo napisała:
                          >
                          > > Słuchajcie-mam pytanie:czy te perfumy są trwałe?Przyznam szczerze,że nigd
                          > y
                          > nie
                          > > miałam żadnych perfum z tych perfumerii,więc mam teraz wielką chrapke
                          > pojechac
                          > > i poniuchać wszystkie,ale napiszcie cos więcej na ich temat-warto?Długo s
                          > ie
                          > > utrzymują na skórze?Będe wdzięczna za wszelkie opinie.;)
                          >
                          > Cabotine to chyba najtrwalsze /na mojej skorze/ perfumy jakie kiedykolwiek
                          > spotkalam :) po trzech dobach zapach na nadgarstku byl nadal wyrazny !!!!
                          > Niestety, to nie 'moj' zapach - choc ma wiele milosniczek tu na forum :) Dla
                          > mnie jest kwiatowy, slodki, rzeski ; miodowe kwiatki /ktos o nim napisal :)/
                          i
                          > wg. mnie to b.trafna recenzja :)
                          >
                          > Grain de Folie - bardzo lubie :) Osoba, ktora polecila mi ten zapach -
                          > porownala go do radosnego optymizmu Pampelune /zgadzam sie :)/ ; nie jest /na
                          > mojej skorze !/ tak trwaly jak Cabotine ... powiedzialabym ze 'przecietnie'
                          > trwaly :) ale na mojej skorze wiekszosc zapachow szybko sie ulatnia :)))))
                          >
                          > Nie jestem zbyt dobra w recenzjach zapachow ;) Mysle ze opinie na temat
                          > Cabotine - znajdziesz w archiwum /wrzuc w wyszukiwarke/
                          >
                          > pozdrawiam serdecznie, lune
                • dori7 Do Damony 01.02.05, 11:00
                  W Auchan w Piasecznie widzialam tylko w przecenie 50ml Grain de Folie, a bylam
                  na samym poczatku wyprzedazy. Sprawdzilam jeszcze raz - tylko 50ml za 69zl albo
                  miniaturka za 19 zl (miniaturki sa przecenione z 39 na 19 wszytskie. Grain jest
                  tez 30ml, ale w normalnej cenie, czyli ponad stowe. Oni rzucaja na wyprzedaz
                  wybrane pojemnosci i zapachy, klucz wyboru jest dla mnie niezglebiona
                  tajemnica :P
                  • fa25 Re: Kupiłam 02.02.05, 09:40
                    Kupiłam 50 ml Pastel i 50 ml Grain fe Follie - obie po 70 zl. Chyba ciągle
                    dorzucają bo wczoraj było jeszcze sporo różności.
                    • madllen Re: Kupiłam 02.02.05, 10:06
                      Hm... 69, 70 złotych, w ubiegły piątek kupiłam Gran de Folie za 75zł/50ml, w
                      Piasecznie; na moje lekkie ździwienie przemiła blondynka odpowiedziała, iż
                      NIGDY nie było tej pojemności w mniejszej cenie:/ Co oni tam wyprawiają...
                      • fa25 Re: Kupiłam 02.02.05, 10:25
                        No sama nic nie rozumiem; co opakowanie to inna cena ? Dlaczego ? Mnie pani
                        powiedziała,że po 69 nie mieli; za to niektóre 100ml tez są po 70 zl. Nie
                        dochodziłam już jakie bo się nieludzko śpieszyłam.
                        • kalooo Dziś byłam i kupiłam!;D 05.02.05, 20:32
                          W końcu się wybrałam,do Piaseczna jednak i niniejszym dizekuje bo zakupiłam i
                          Grain de Folie i Primavera niejaka sie mi spodobała i jeszcze mi pani
                          poleciła,że fajny jest taki zapach <miss Lomaine> za 75 zł,ale na początku
                          pomyślałam,że jakaś podróba czy co bo i nazwa taka i opakowanie-ale
                          zapach :EXTRA!!Więc też wziełam-to taka wariacja na temat Eclat d'Arpege-
                          całkiem niezły,fajny zapach,nawet ciekawy.Jest OK.;) A dla wszystkich bab-sa
                          też lakiery do paznokci za 2 zł i żele pod prysznic po 5zł!;D Był tez
                          melonowy!!!;P
    • wloszka1 Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 01.02.05, 11:07
      i co.... czy nikt nie wie, gdzie sa te perfumerie w poznaniu? bylabym baardzo
      wdzieczna za jakiekolwiek podpowiedzi, juz na miejscu nie moge usiedziec;)
      pozdrawiam wszystkich milosnikow i milosniczki magicznego swiata zapachow!
      • myfa80 Re: Wyprzedaz zimowa w sieci perfumerii francuski 01.02.05, 11:21
        Na 99% Perfumarii Francuskiej nie ma w Poznaniu....
        pozdrawiam
      • fa25 Re: Wyprzedaz zimowa-PIASECZNO-WAŻNE 01.02.05, 14:38
        Ocknęłam się dopiero teraz. Czy jeszcze coś się ostało w Piasecznie po
        najeżdzie moich ukochanych współuzależnionych ? Czy jest jeszcze po co jechać ?
        Prosze o radę bo mam tam kawałek a czasu prawie wcale..ale rozumiecie..MUSZĘ !
      • regata w Poznaniu 19.02.05, 20:31
        jest Marionnaud, mają podobny asortyment i chyba jakieś obniżki...
        POZNAŃ

ul. Kraszewskiego 7
        Poznań 60-501
        tel. (61) 847 42 11,fax (61) 843 15 05
        pon.-pt. 10-18, sob. 10-14

C.H. KUPIEC POZNAŃSKI, pl. Wiosny Ludów 2
        Poznań 61-831
        tel./fax (61) 850 89 01, 850 89 02
        pon.-sob. 10-21, niedz. 10-18
    • fa25 Re: Wyprzedaz zimowa PIASECZNO-WAŻNE 01.02.05, 15:36
      Up ! ...
      • eplisia Re: Wyprzedaz zimowa PIASECZNO-WAŻNE 01.02.05, 21:30
        Byłam dziś - jesst jeszcze wspomniany przez kogos Cabotine Pastel - 50 ml za 70
        zl. I malutkie flaszeczki różności - po 19 zl.
    • giwia a w Krakowie???? 22.04.05, 18:56
      Czy taki sklep jest w Krakowie???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka