fa25 17.02.05, 21:38 Kochani, muszę podzielić się z Wami moją ogromną radością. Właśnie przed chwilą zainstalowali mi w domu Internet. Mogę być teraz z Wami bez przerwy weekendowej. Ogromnie się cieszę !Otwieram szampana ! Wasze zdrowie ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajakajak Re: Szampana ! 17.02.05, 21:45 :-) Doskonale znam to cudowne uczucie.Fajnie Ci. :-) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Szampana ! 17.02.05, 21:58 Wracam do domu po koszmarnym dniu, łeb mi siada, nie wiem czy mam się śmiać czy płakać - i tu taki dobry news na początek :) Bardzo bardzo się cieszę i znam to uczucie. Bo jestem siecioholikiem. Nie istnieje dla mnie TV, nie muszę mieć w domu tak samo radio itd. Ale sieć - obowiązkowo. Zmieniając miejsca zamieszkania pierwsze co załatwiałam, to stałe łącze! Wieczorem wpadam do domu i pierwsze co robię, to rzucam się do kompa, ściagam pocztę. Dopiero potem ściagam buty i idę zaparzyć yoga tea :)) Fajnie że będziesz z nami non stop :) Buziaki! Odpowiedz Link
fa25 Re: Szampana ! 17.02.05, 22:19 Nie wyobrażacie sobie jaka jestem szczęśliwa - zwłaszcza, że tak szybko. Dla mnie to po prostu niewyobrażalny 21 wiek !Dzięki serdeczne.... 1 Odpowiedz Link
agmusz Re: Szampana ! 17.02.05, 22:30 Gratuluję. Chętnie bym się napiła, ale jestem na MM i wypiję tylko wodę:). Twoje zdrowie. Buziaki Odpowiedz Link
fa25 Re: Szampana ! 17.02.05, 23:57 Drogie Panie -wielkie dzięki ! Ogromnie mi miło,że jesteście teraz ze mną...Gorące buziaczki dla wszystkich ! Odpowiedz Link
ziereal :) 18.02.05, 19:05 tez gratuluje;P, teraz to juz wpadniez na calego ;)) ps agmusz, dostalam dzisiaj fiolki, odesle w poniedzialek:) Odpowiedz Link