dori7 oczywiscie nowa zabawka! Red Jeans :)) 24.02.05, 10:04 pachne Red Jeans Versace i udaje, ze za oknem wiosna. A najblizsze cztery dni bedzie delikatna Stella, zabieram swoja czarodziejska fioleczke i wybywam, wracam do Was we wtorek, buziaki :)) Odpowiedz Link
charade Amor Amor z miniaturki ;) 24.02.05, 10:09 Mój facet powiedział, że pachnie "ciepłem". Nie landryną, nie truskawkami (jak dla mnie). Ciekawe, jak to indywidualne odczucia olfaktoryczne się różnią. Odpowiedz Link
addinka wczoraj extravagance, dziś złota organza 24.02.05, 11:25 i jednak organza to nie mój zapach............... Odpowiedz Link
gosia25 Re: Dziś pachnę... 24.02.05, 14:08 Diesel Plus Plus Feminine. Wygrzebałam stary flakon, cosik tam jeszcze na dnie było, psiknęłam i znów chodzę cała omotana tym zapachem.Kupię ponownie chyba:) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Eternity Moment 3 ;) 24.02.05, 16:56 Trzecie podejscie, z sentymentu do Eternity i ...szok! W sniegu sie chcialam wytaczac, byleby zmyc z siebie ten zapach. Gdzie tu Eternity, gdzie rowniez lubiane Contradiction??? Minely 2 godziny i ...wszystko jest na swoim miejscu :). Kupic nie kupie, gdyz czystoscia nie grzeszą :) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 24.02.05, 20:21 najpierw time for peace a teraz słonik kenzo. niech mi ktoś wytłumaczy, czemu kenzo parę lat temu przestał robić fajne zapachy? i czy to prawda, że time for peace to swoiste pożegnanie mistrza, a następne wonie nie mają z nim już nic wspólnego (poza małym napisem na buteleczce)? Odpowiedz Link
mathilde17 Re: Dziś pachnę... 25.02.05, 11:11 Eau de Campagne Sisleya z próbki. Na mnie to przede wszystkim ostry liść pomidorowy :)) Odpowiedz Link
gosia25 Re: Dziś pachnę... 25.02.05, 14:31 My manifesto. Zapach stał dość długo na półce w łazience-nie uzywałam,gdyż wydawał się zbyt lekki na chłodne dni. Dzisiaj pasuje mi jak znalazł-tego mi było trzeba: powiewu czegoś delikatnego lecz nie ogórkowego;)A pomyslec , że na początku w ogóle mi się nie podobał. Odpowiedz Link
miriam_73 "1000" Jeana Patou 25.02.05, 17:09 Jakos ciągle najbardziej mi pasują "staroświeckie" zapachy. Odpowiedz Link
ladyblue Gucci Rush for Men 25.02.05, 18:52 :)))))))))) ta pogoda wyraźnie mu służy - trochę chłodu, deszczu, śniegu i odkrywam nowe nuty... dzisiaj pachniał owocowo odrobinę (a ja sie zastanawiam jakim cudem, skoro tam nic z owoców w składzie nie ma???) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 25.02.05, 20:13 odzyskalam węch po chorobie, oczywiście Le Roi Soleil (w nadziei na szybki zakup i uzupelnienie zapasów) Odpowiedz Link
regata Elysium 25.02.05, 21:46 po raz pierwszy, po zakupach w ciemno w Marionnaud (co to forum ze mną robi!). I.... mam mieszane uczucia, nie wiem czy to kiedykolwiek będzie mój zapach. A tak liczyłam na delikatne fiołki, o których ktoś na forum wspomniał :( Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 26.02.05, 11:47 Comme une evidence YR. Zapach dający poczucie bezpieczeństwa, taki pod tytułem "wszyscy są w domu i wszystko jest na swoim miejscu";-) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 26.02.05, 14:57 Na blisko dwutygodniowym skrapianiu się Le Baiser du Dragon zapragnęłam pewnej odmiany - wreszcie. Zachciało mi się czegoś ciepłego i słodkiego, wybór padł dzis na moją ukochaną Escadę Collection. Piękna i jakże dodająca otuchy w dzisiejszy dzionek - niedawno wróciłam do domu z pracy, i myślałam że nie dotrę - koszmarna zawierucha :( Odpowiedz Link