dori7 Totalny antyzimowy strajk c.d. 04.03.05, 08:41 Dzi na przekor mrozom i sniegom sloneczno-grejpfrutowe Le monde est beau. Szkoda, ze nie do konca lubia sie z moja skora i nie rozwijaja tak pieknie, jak to one potrafia :(( Odpowiedz Link
chatka_ Re: Totalna pomylka 04.03.05, 09:18 Chce wykonczyc probke, potrzebna mi fiolka. Wlożyłam Sensations J. Sander i ide wziac kapiel, bo chyba prysznicem tego nie zmyje. A to taki ladny zapach... Odpowiedz Link
chatka_ RogeR&Gallet - Ginger 04.03.05, 11:48 Fajnie jest pachniec pastą do podlogi i koszykiem wikilinowym :) Cudo z mydlarni :) Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Dziś pachnę.... 04.03.05, 19:59 Charles Jourdan The Parfum i mam nadzieję że nie zniknie za 2 godziny Odpowiedz Link
sorbet CdG Sweet StickyCake, fajnie mlecznie-pistacjowo+ 04.03.05, 23:26 Po lewej ciasteczka kawowe (WoodCoffee) i super Daime Blond (było słodko- odrobinę pudrowo i bardzo bardzo yumyum, teraz jest zamszowo-ambrowo. Fajnie. Po prawej imbirowe, ciepłe mleko z cukrem:-) BurntSugar. Odpowiedz Link
dori7 Grain de Folie - pelen zachwyt! :)) 05.03.05, 15:27 Ale z domu to ja dzis sie nie ruszam, bo chyba bym zamarzla :P Odpowiedz Link
kalooo Versace Red Jeans 05.03.05, 16:46 ..i wogóle nie czuję w nim owoców.Raczej taki słodki,i chyba trochę przeciętny zapach...Nic to.W sam raz na weekend;) Odpowiedz Link
kajakajak Re: Dziś pachnę.... 05.03.05, 18:27 A ja sobie pachnę masełkiem melonowym z Body Shopu. :-D Fantastyczny ten melon, nie jakiś tam mydłek syntetyczny.Oh, kiedy będzie lato w końcu... Odpowiedz Link
onci le baiser du dragon... 06.03.05, 18:35 ja już smoka oswoiłam;)... do tego stopnia, że czwarty dzień mnie nie opuszcza,hm...chyba uzależniliśmy się od siebie Odpowiedz Link
dori7 Le monde est beau + mydlo grejpfrutowe 06.03.05, 18:16 Dla celow upewnienia sie, czy nie pachnie podobnie do nowych ILA :)) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Safari 06.03.05, 19:42 No prawdę mówiła Coralin - nic tak nie pachnie, bardzo oryginalny zapach. Podoba mi się, choć nie do końca mój jest - dobrze że mam takie małe purse spray... Odpowiedz Link
sorbet Daim Blond SL. Bardzo delikatny, leciutko pudrowy+ 06.03.05, 20:01 ale "zintesyfikuje" się z czasem. Nutka samszu jest trochę gorzkawa. Intrygująca miękość:-) Poźniej czuję podobną nutkę amborowo-atramentową, jak w CdG2. Ambrę czuć zwłaszcza blisko skóry. Są podobno morele, ale nie pamiętam jak pachną:-) Maślannie, zamszowo, pachnie mi też beżowo:-) Odpowiedz Link
olesiam Sonia Rykiel 07.03.05, 09:47 Pomaranczowy sweterek (z probki), wczoraj pytam o niego w Sephorze, panna znalazla w szufladzie tester, patrze, a tam leza sobie spokojnie produkty, a na polce ich nie uswiadczysz, pytam czemu nie wystawiaja do sprzedazy-"a bo to taki dziwny zapach" mowi.Aha... Odpowiedz Link
sorbet Na przekór pogody :-) Apres L'Ondee + 07.03.05, 11:46 Pachnie wiosennie, początek "słodki syrop", ale taki roślinny, fajny, trochę przypomina mi Gobin Daude. Heliotrop. Czuję także jakiś puder. Ba powiedziałbym nawet że proszki:-))) Nie ma w niej maślannych, mlecznych nut jak w Etro czy Rahat. Zdecydowanie chłodniejszy, "biały" zapach:-) Odpowiedz Link
olesiam Le basier du dragon na zimny wieczór 07.03.05, 20:45 po godzinie jest to mistrzostwo świata:) Odpowiedz Link
dori7 Le monde est beau 07.03.05, 21:40 Po prostu staly najblizej, gdy w sneizno-sennym amoku wypedzalam z domu :P Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę.... 07.03.05, 23:24 eau de dolce vita - na przekór zimie, w zgodzie z ciastem :) Odpowiedz Link