Dodaj do ulubionych

Prośba o pomoc

10.04.05, 15:48
Jutro będę miał okzazję kupić perfumy na strefie bezcłowej ale niestety nie
będę miał czasu na wybieranie, muszę wejść kupić i wyjść, więc potrzebuje
konkretną nazwę fajnych perfum. Wczesniej używałem Dolce&Gabbana(granatowe
pudełko) i Hugo Bossa( popielate pudełko). Doradźcie coś, z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • silence-dreamer Re: Prośba o pomoc 10.04.05, 18:20
      jeśli szukasz męskich nie świeżych zapachów polecam Ci Opium YSL, Dreamera
      Versace, Presence Mont Blanc, szczególnie ten 3 jest super, a nie jest bardzo
      popularny...
    • nick_wazny Re: Prośba o pomoc 10.04.05, 19:25
      Czego ja szukam to sam nie wiem, bo nie za bardzo potrafie okreslic zapach :)
      ale jeżeli już użyłes terminu " nieświeży zapach " hehhe to wydaje mi się, że
      chodzi mi właśnie o jakieś "świeże " ale się nie znam to mogę się mylić.
      Jeszcze jakieś propozycje ?
      • marla30 Re: Prośba o pomoc 10.04.05, 19:39
        Piękny moim zdaniem jest męski Gucci Rush, ale dosc specyficzny, bo baaardzi drzewny, więc może jednak spróbuj powąchać przed kupnem, choćby na papierku. Albo Envy, również Gucci.
        • marla30 Re: Prośba o pomoc 10.04.05, 19:41
          Aha, moi znajomi z takich świeższych bardzo sobie chwalą Allure sport Chanel, chyba jest dość nieinwazyjny, bo nie mogę go sobie teraz przypomnieć :)
    • nick_wazny Re: Prośba o pomoc 10.04.05, 20:26
      Właśnie o Allure przeczytałem tu kilka pozytywnych opinii wiec trzeba to wziąć
      pod uwagę, postaram sie powachąć na szybkości :) i prosze jeszcze o jakieś
      propozycje, bo wpadam do tego sklepu i udaje się migiem po konkretne pozycje,
      moze uda się powąchać :)
      • sorbet Re: Prośba o pomoc 10.04.05, 22:31
        Gucci jest b. kadzidlany, może za ciężki będzie na lato. Proponuję właśnie
        Allure Sport, "nieinwazyjny" zapach. Ale mój typ byłby M7 Cologne Sport, wersja
        letnia, lub Kouros Cologne, w przezroczystej butelce.
    • nick_wazny Re: Prośba o pomoc 10.04.05, 22:39
      Więc dwa głosy na Allure :) oczywiście inne pozycje też biore pod uwagę ale jak
      nie będzie czasu na powąchanie to chyba mam faworyta. Piszcie coś jeszcze bo
      czas mam tylko do jutra rana :)
      • luloo1 Re: Prośba o pomoc 11.04.05, 08:22
        też polecam Allure, ale klasyczne, bo jak widzę poprzednie twoje zapachy miały
        nutę słodyczy:)
        • nick_wazny Re: Prośba o pomoc 11.04.05, 08:29
          To jeszcze pytanie, klasyczne nazywa sie Allure a inne Allure ... ? Czym się
          różni ?
          • oka5 Re: Prośba o pomoc 11.04.05, 09:53
            Ja też polecałabym coś z Allure dla panów. Jest Allure Homme i Allure Homme
            Sport. Różnią się oczywiście zapachem. Spróbuj powąchać jedno i drugie przed
            zakupem i wybrać to, które bardziej Ci pasuje.
            • nick_wazny Re: Prośba o pomoc 11.04.05, 10:41
              no ze zapachem to wiem :) chodziło mi o to jak rozpoznać które jest które,
              teraz już wiem :) dzięki wszystkim za wpisy bo chyba już tu nie zaglądne przed
              wyjazdem. No to chyba będę pachniał Allure :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka