Dodaj do ulubionych

Samsara EDT a EDP?

25.05.05, 21:26
Zamówiłam w ciemno Samsarę EDP. Buszując po internecie naczytałam się tu i tam wielu pozytywnych opinii na temat zapachu. Teraz z przerażeniem stwierdzam,że czytałam o EDT!!! Trudno, nabyłam miniaturkę, więc niewielka to strata. Może ktoś potrafiłby przedstawić mi różnice między nimi. Przeszukałam forum, ale znalazłam niewiele na ten temat.
Obserwuj wątek
    • chatka_ Re: Samsara EDT a EDP? 25.05.05, 22:32
      Ojej to straszny błąd popelnilas ;))) Gdyz tutaj na Forum nikt szczegolnie nie
      darzy jej miloscia, z wyjatkiem jednej dobrze znanej mi osoby :))) Nikt mnie
      nigdy nie zrazil do tego zapachu, na nikim w Polsce nie wyczulam! Z opisu
      wrazen naszych Foremek wnioskuje, ze podoba sie wielbiciekom Angela - takim co
      to gustu nie maja :( Ja mam same piekne wspomnienia, w Londynie to dosc
      popularne perfumy szczegolnie wsrod Angielek hinduskiego pochodzenia, pieknie
      sie komponuja z egzotyczna uroda i biznesowym konstiumem. Nie jest to zapach na
      co dzien, ale na zawsze...piekny wybor :)
      Nigdy nie mialam mozliwosci zapoznania sie z EDP, gdyby cos miedzy wami nie
      zagralo, to ja sie pisze :)))
      • modern_witch Re: Samsara EDT a EDP? 25.05.05, 22:39
        Chatko, ja bym bardzo chętnie nosiła Samsarę, ale Samsara mnie nie lubi!!!
        Wykręca się do mnie tyłem i zaczyna pachnieć tanim olejkiem do opalania z lat
        osiemdziesiątych!!! No i co ja mam biedna zrobić, no???!!!
        A "sama z siebie" to podoba mi się bardzo... naprawdę. Ale nie na mnie, buuu!!!!
        • chatka_ Re: Samsara EDT a EDP? 25.05.05, 22:46
          Moze by tak poeksperymentowac z mleczkiem do ciala, pewnie daloby sie jakies
          male pojemnosci na allegro upolowac?
          • nitulina Re: Samsara EDT a EDP? 25.05.05, 23:13
            Ja też lubię Samsarę, i sobie kiedyś kupię jak już wszystko co mam zużyję,
            kupię pierwszoplanowe plany itp ;)
            • vanilia72 Re: Samsara EDT a EDP? 25.05.05, 23:17
              Kiedyś miałam Samsare, lubię ją, ale nie kupię, ale jak jestem w perfumerii to
              dla przypomnienia aplikuję sobie:)) - fajne wspomnienia
            • chatka_ Re: Samsara EDT a EDP? 25.05.05, 23:17
              No pieknie, niechcacy wyszedl na watek fanek Samsary :))
              • chatka_ Re: Samsara EDT a EDP? 25.05.05, 23:22
                Mam z nia troche problem, bo nie potrafie ocenic czy ladnie na mnie pachnie czy
                nie... Ale zbieram mnostwo komplementow no i zywie sie nadzieja, ze pachnie tak
                pieknie jak we wspomnieniach...
              • nitulina Re: Samsara EDT a EDP? 25.05.05, 23:22
                Natomiast nie znam tych chyba lżejszych wersji Un Air de Samsara i Shine.

Znacie?
                • chatka_ Re: Samsara EDT a EDP? 25.05.05, 23:46
                  W zadnym wypadku nie sa to lżejsze wersje Samsary, sa to raczej wariacje na jej
                  temat. Dla mnie kompletnie zwariowane. Nie stac mnie na takie ekstrawagancje by
                  pachniec jak strasza pani, wiec flakon Un Air oddalam mamie ;)
                  • nitulina Re: Samsara EDT a EDP? 25.05.05, 23:53
                    Eeee to szkoda ja myślałam że to jakieś letnie odmłodzone, jak nazwy wskazują :(
    • mangos Re: Samsara EDT a EDP? 26.05.05, 07:35
      Jeżeli moja skóra nie polubi się z Samsarą to Chatka ma ją jak w banku:)) Póki co pozostaje mi czekać na przesyłkę a potem podzielę się wrażeniami. Jestem coraz bardziej ciekawa...
      • chatka_ Re: Samsara EDT a EDP? 26.05.05, 21:07
        mangos napisała:

> Jeżeli moja skóra nie polubi się z Samsarą to Chatka ma ją jak w banku:))
        Póki
        > co pozostaje mi czekać na przesyłkę a potem podzielę się wrażeniami. Jestem
        cor
        > az bardziej ciekawa...

Dzieki! Ale byloby cudownie gdyby sie spodobaly, to naprawde wielki zapach :))
    • graza4 Re: Samsara EDT a EDP? 26.05.05, 09:34
      Może nie jestem fanką Samsary, ale i tak bardzo ją lubię. Pewnie trochę dlatego,
      że kojarzy mi sie z moją mamą, czyli bardzo miło. Ale myślę ,że teraz sama
      chętnie bym ją miała i używała :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka