xjagax 27.05.05, 03:30 Czy ktoś wie, gdzie dostać tę wodę firmy Lancome? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Aroma Sun 27.05.05, 09:24 Mysle, ze jeszcze nigdzie- premiera byla zapowiadana na czerwiec, nie ma jej tez na oficjalnej stronie. Nie mam pojecia takze, czy bedzie w Polsce- u nas linia Aroma Body jest wycofywana stopniowo (najpopularniejszym z serii zawsze byl Aroma Tonic)- zdziwilem sie wiec, iz Lancome zdecydowal sie na swiecie wprowadzic kolejny zapach z tej serii (po Tonic, Fit, niedostepnym u nas nigdy Source i wycofanym Calm). Lancome moze miec takze male klopoty z nazwa- Aroma Sun to takze nowa linia sloneczna Decleora, choc faktycznie- to inna kategoria kosmetykow. Tu zdjecie i nuty, dla tych, ktorzy nie slyszeli- sklad naprawde przyjemny: www.beautyplaza.de/board/index.php?showtopic=8307&st=0 Odpowiedz Link
xjagax Re: Aroma Sun 27.05.05, 12:42 Hmmm, ciekawie się zapowiada. Jestem ciekawa, czy ktoś to sprowadzi do Polski, bo bardzo mnie ten zapach intryguje. A pozostałych zapaszków z tej serii nie miałam również okazji testować. Odpowiedz Link
dori7 Re: Aroma Sun 27.05.05, 14:14 Litosci, to zapachy, a nie zapaszki. Zapaszki sa spod paszki, jak ktos sie za dlugo nie myl :P AromaTonic to piekny, letni zapach w zielonej butli, pachnie trawa i kwitnacymi lipami, bardzo lagodnie, swiezo i slodko. AromaCalm to lagodny, bardzo oryginalny, uspokajajacy zapach w fioletowej butli; pachnie ylang-ylang i jakby troche narkotyczno-usypiajacymi kwiatami AromaFit to pobudzajacy zapach w czerwonej butli; pachnie chyba najmniej ciekawie z calej trojki, nei wiem czemu, ale kojarzy mi sie z jakimis warzywami :P AromaSource niestety nie znam :(( Odpowiedz Link
xjagax Re: Aroma Sun 27.05.05, 15:15 ,,Zapaszek" jest miłym zdrobnieniem, a nie wielkim błędem. Ale jak się komuś nie podoba, to nie będę używać... Co do tych wymienionych zapachów - chyba najlepszy będzie AromaTonic. Ale będę czekać na AromaSun, bo lubię letnie kompozycje. Odpowiedz Link
dori7 Re: Aroma Sun 27.05.05, 15:22 Niestety "zapaszek" w odczuciu wiekszosci osob jest nacechowany zdecydowanie negatywnie... Mnie sie kojarzy ze sprzedawcami podrob na allegro, hihi: "pieniazki za wybrany zapaszek prosze wplacic tu i tu" :P Odpowiedz Link
mmk7 Re: Aroma Sun 04.06.05, 10:14 > AromaFit to pobudzajacy zapach w czerwonej butli; pachnie chyba najmniej > ciekawie z calej trojki, nei wiem czemu, ale kojarzy mi sie z jakimis > warzywami :P Gdzieś wyszperałam, że zawiera nutę marchewki :P Odpowiedz Link
patrra Re: Aroma Sun 07.06.05, 15:01 tu znajdziecie Lancome Aroma Sun :) allegro.pl/show_item.php? item=53684351 Odpowiedz Link
pompompom Re: Aroma Sun 07.06.05, 20:20 W ostatni długi weekend byłam na chwilę w Niemczech. Drobne zakupy w Douglasie: jakiś podkład, baza pod cienie i takie tam. Troszkę byłam zła, bo nie dostrzegłam wkładania żadnej próbki. Porzednio i owszem, dostałam takowe, a kupowałam chyba za mniejsze pieniądze. Przyjeżdżam ja do domu, do Warszawy i co widzę... próbka Aroma Sun. Wącham i to jest to. Zaraz do naszych perumerii, a tam - FIGA z MAKIEM, nie ma i prawdopodobnie nie będzie. Tak powiedziała mi pani w jednym z Douglasów. Że też nie zauważyłam momentu wrzucania próbki w tym niemieckim Douglasie. Do diabła z dyskrecją personelu. Trza było mi tą próbkę dać jawnie, certoląc się jak to u nas ekspedientki z łaską, że wogóle dają. Zaanonosować, że skoro wydałam powyżej określonej kwoty to należy mi się szczególna nagroda w postaci - próbeczki. Zaraz bym się zainteresowała co i jak. Jednak czasami kupowanie w polskich sklepach i obsługa w nich ma swoje plusy. Odpowiedz Link