Dodaj do ulubionych

Stella a Stella Sheer

23.06.05, 15:24
drogie Panie czym różnią się (o ile się różnią) te dwa zapachy?
na allegor jest fajna aukcja Stelli ale Sheer, zastanawiam się czy jest to
jakiś wytwór sezonowy? Czy zapach ten sam? dziekuję z góy:)
Obserwuj wątek
    • kalooo Re: Stella a Stella Sheer 23.06.05, 15:26
      Myślę,ża na tym forum największym guru jest akurat pewien PAN i on na pewno coś
      powie na ten temat;) Zresztą kiedyś chyba była o tym mowa,więc wyszukiwarka
      pewnie również;)
    • urstina Re: Stella a Stella Sheer 23.06.05, 16:33
      Sama niedawno "tropiłam" Stellę więc mogę rzucić garść informacji. Najpierw
      naczytałam się postów poprzez wyszukiwarkę i większość z nich była pełna
      zachwytu nad tym zapachem, co mnie szalenie przypiliło do obwąchania. Niestety.
      W Douglasie dostępny był tylko tester Stelli klasycznej, Sheer nie. I niestety
      2 - nieco się rozczarowałam Stellą. Ładna jest, ale spodziewałam się większej
      eksplozji róży, poza tym jak na mnie okazała się mało wyczuwalna i mało trwała.
      O ile wierzyć ekspedientce to Stella Sheer jest lżejszą wersją Stelli więc
      podejrzewam, że jest jeszcze delikatniejsza (to może już w ogóle jej nie
      czuć ;-)
      • lhasa1 Re: Stella a Stella Sheer 23.06.05, 16:49
        dziękuję! sądziłam ze stella sheer to jakaś podróba, że nie ma takiej wersji a
        na allegro babka po prostu kombinuje że nada inna nazwe i będzie ze stella:)
        ale się człowiek nieufny robi hih:)
        osobiście stelle u-wiel-biam i na mnie róże rozwijają się pięknie:)
    • forevermore79 Re: Stella a Stella Sheer 23.06.05, 17:44
      Ten tajemniczy PAN wiec odpowie :-). Tak, masz racje, ze Sheer Stella jest
      letnia edycja sezonowa. Po raz pierwszy pojawila sie rok temu (jakby
      oszroniony, matowy flakon), jest lzejsza, ale z innymi akordami- wiecej w niej
      cytrusow, roza jest oslabiona nutami owocowymi, trwalosc tez mniejsza. Sheer
      Stelle mozna u nas jeszcze dostac w sklepach. Teraz takze uwaga- pojawila sie
      juz nowa Sheer Stella na lato 2005- ma flakon zdobiony grawerowanymi kwiatami.
      Nie ma jej jeszcze oficjalnie w Polsce- zapach jednak inny, niz poprzedniej
      Sheer- wzbogacono go m.in. w nuty zielonego jablka i limonki.
      Sheery wystepuja jako setki, na strefach maja naprawde niskie ceny- rzedu 120-
      130 zl. Pozdrawiam :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka