cynamonowegruszki 29.07.05, 10:09 tylko nie Herba Fresca;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalia_t Re: jakie perfumy na taki upał? 29.07.05, 10:23 Esencia de Duende, Skin, Lemon Fresca, CK Summer, I Love Love moschino, Pamplelune, ILA 2004,2005, Be Delicious, Envy, Flora Bella Lalique, Curious B.Spears Baby Doll ... i mnóstwo innych.:) Odpowiedz Link
cynamonowegruszki curious? 29.07.05, 10:51 a mi ten zapach wydaje sie raczej duszny, wieczorowy...moze na mojej skórze tak sie rozwijał Odpowiedz Link
kalia_t Re: curious? 29.07.05, 11:44 Dość trwały ale i delikatny, magnolia po około godzinie mocno łagodnieje i idealnie nadaje się na słoneczny dzień.:) Odpowiedz Link
mangos Re: jakie perfumy na taki upał? 29.07.05, 10:25 Na mnie w te upały wyjatkowo pięknie rozwijają się Bvlgari BLV. Odpowiedz Link
kalooo Re: jakie perfumy na taki upał? 29.07.05, 10:43 Essencia de Duende-bezapelacyjnie;) + DKNY Woman Le Monde est Beau Eau de Lalique Eau Belle d'Azzarro Cerruti Image Caleche Eau Delicate no i oczywiście wszystki mgiełki do ciała..;) Odpowiedz Link
charade Re: jakie perfumy na taki upał? 29.07.05, 10:50 A ja marzę o jakimś zapachu z gardenią. Właśnie kupiłam żel pod prysznic Yves Rocher z gardenią, ach jaki piękny zapach ! Taki niesłodki, wybitnie tropikalny. Odpowiedz Link
benita5 do Charade;) 29.07.05, 12:40 Hej tez bylam na tropie gardenii swego czasu i rowniez lubuje sie w YR/jednak roze wole/ ale nie o tym;) Gardenia jest u Annick Goutal rzekomo czysta,ale poniewaz jeszcze nie otworzyli filii Quality w 3city wiec nie znaju;) Jest na pewno w Bolero Sabatini, choc u nas praktycznie juz niedostepne,moze na poludniu z tym latwiej. Oblique Play Givenchiego, tak mi sie zdaje, ma gardenie dosc wyczuwalna. Przeczytalam tez ze masz faze Bounty:)) skad ja to znam...dopiero co przeszlo mi truskawkowo bo myslalam ze grozi mi "strawberry fields forever" ;)) charade napisała: > A ja marzę o jakimś zapachu z gardenią. Właśnie kupiłam żel pod prysznic Yves > Rocher z gardenią, ach jaki piękny zapach ! Taki niesłodki, wybitnie tropikalny > . Odpowiedz Link
charade Re: do Charade;) 30.07.05, 19:10 Ale ja właśnie nie z serii Pur Desir mam ten żel, jest to nowy żel z serii Jardins du Monde. Jest super ! Ja na jakies Quality nie mam co liczyć w Krakowie :( Bolero niet, Play niet. Ostatnio przeczytałam, że ładna gardenię ma Midnight Bloom Stili. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: jakie perfumy na taki upał? 29.07.05, 10:53 Eau d'orange verte Eau d'hadrien Eau de Rochas Pamplelune Eau Fantasque (Fragonard) Caleche Eau Delicate Esencia Duende i oczywiście Shalimar Light ;) Odpowiedz Link
luloo1 Re: jakie perfumy na taki upał? 29.07.05, 11:18 Herba Fresca (o dziwo w zimne dni mnie mdli jak diabli) Oxygene w małych ilościach 212 On Ice (najchętniej w mgiełce) BU Truth lush zielony Dali (kobieta) Pamplelune Odpowiedz Link
coralin Re: jakie perfumy na taki upał? 29.07.05, 14:15 Na TAKI upał to zostawiam sobie Aromatonic. Odpowiedz Link
olcia71 Re: jakie perfumy na taki upał? 29.07.05, 15:51 Zapach zielonej herbaty - orzeźwia jak mało co ( E. Arden - Green Tea, albo chociażby ta z Yves Rochera), Cerruti Image, albo Ode a la Vie Yves Rocher - z tańszych, jeszcze Mexx Pure life mnie osobiście stawia na nogi :o) Odpowiedz Link
mangos W snieznej zaspie 29.07.05, 16:10 Jeszcze dodałabym Eau Torride Givenchy. Często łączę ten zapach ( szkoda,że mam tylko próbke od Kalooni)z serum wyszczuplajacycm z Eveline. A tak nawiasem mówiąc po aplikacji tego serum czuję się,jakby mnie ktos wrzucił w śnieżną zaspę. Brrr- jak ja zuzyłam prawie całe opakowanie?!? Odpowiedz Link
renia.renia Egoiste, Pamplelune, ILA ale 2005, klasyk mnie... 29.07.05, 18:09 mdli ostatnio, The Vert YR. Odpowiedz Link
addinka Re: jakie perfumy na taki upał? 30.07.05, 10:41 a ja zlewam się z powodzeniem Happy ostatnimi czasy i dobrze mi z tym - jeszcze raz wielkie dzięki Reniu :)) a tak, to mylśę, że ok są jeszcze esencia de duende, eau d dolce vita, tendre kiss, eau torride Odpowiedz Link
lucapuka Re: jakie perfumy na taki upał? 30.07.05, 14:15 Natomiast ja polewam się warzywno kwiatowym koncentratem Hirisa i otoczenie mówi że mu ze mną dobrze... Odpowiedz Link
olesiam Re: jakie perfumy na taki upał? 30.07.05, 19:09 Shiseido Energizing Fragrance Cerutti Image Caron meski kolonski Eau d'Eden Mugler Cologne Odpowiedz Link
charade Re: jakie perfumy na taki upał? 30.07.05, 20:51 Ralph Cool jest fajny, świeżutki, psiknęłam sobie dziś nadgarstki w Sephorze w ramach oczekiwania na własną flaszkę. Trwały ! Był dalej po kapieli w jeziorku. Odpowiedz Link
urstina Re: jakie perfumy na taki upał? 30.07.05, 21:29 A na mnie sprawdziło się dobrze Happy Heart Clinique. Poza tym sięgam po Skin, Love in Paris, Eclat d'Arpege, Romance, ew. 212. A dziś np. smażyłam się pół dnia na basenie (no dobrze, dobrze... wiem, że nadmiar itd...) bo bardzo lubię przybierać czekoladowy kolor. No i na smażonko od b. dawna używam różany body spray Coty - Morning Rose. Jest super! Tym bardziej, że maniakalnie lubię różę. Odpowiedz Link
elve Re: jakie perfumy na taki upał? 30.07.05, 22:19 u mnie w tym roku króluje stare dobre l'eau par kenzo. oprócz tego essencia del duende, haloween, eau torride, AA anisia bella. Odpowiedz Link