chatka_ 05.10.05, 15:01 Najprawdziwszym i swoim wlasnym Narciso Rodriguez :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salma88 Re: Flora Bella Lalique 05.10.05, 18:09 Sliczny zapach, ale ma w sobie jakis chlod, ktory sprawia, ze mi jeszcze zimniej... Co ciekawe, w zimne dni ladniej sie rozwija niz latem, a otoczenie odbiera go jako zapach wybitnie letni. Odpowiedz Link
coralin Re: 24 Faubourg+ 05.10.05, 18:12 Jednak mogę używać tylko jesienia(ale taka w miare ciepłą), bo zimą i wczesna wiosna drażni mnie. Teraz rozkwita na mnie pięknie.Mam nadzieję, ze będe mogła pouzywać długo i nie trzeba będzie szybko siegac po jakiegoś otulacza. Odpowiedz Link
modern_witch No pachnę tym BC, pachnę i... 05.10.05, 18:12 siłą się od drapania powstrzymuję... straganik? chyba będzie trzeba łezka sie w oku kręci Odpowiedz Link
modern_witch Och, przynieś na zlot, przynieś,jak Ci sie uda + 05.10.05, 18:35 przyjść;-) Tyle się naczytałam;-)a nie mam nawet czasu do Q się wybrać... mam nadzieję, że w sobotę będziesz się dobrze czuła;-) wlasnie nie wytrzymalam i jednak się drapię, cholera! Zaraz piszę na straganie! I jak tu nie wierzyć w złośliwość rzeczy martwych! Odpowiedz Link
anniehall78 Musc Ravageur 05.10.05, 18:34 zadziwiająco miękko rozwija się na mojej skórze, taki "brudny cynamon" - cudo! nie wiem jednak, czy jestem na tyle odważna aby go nosić w towarzystwie - na razie pocieszę się nim w samotności. Odpowiedz Link
modern_witch Dziś nic już nie testuję, co najwyżej na łapkach 05.10.05, 20:00 oswajać będę Red Door. Dopiero teraz zauważyłam, że to czyste perfumy, myślałam, że miniaturka wody, taki ze mnie gamoń:-P, wyjęłam z pudelka, ustawilam na półce i się cieszę, a rano patrzę na pudełko i... niespodzianka. Kropelkę tylko mialam wczoraj na nadgarstku, zapach testowałam dość dawno temu, stąd się nie zorientowałam;-) Oj, Giwia, Giwia;-*** Dzięki jeszcze raz. Odpowiedz Link
ptasia Narciso na łapkach... 05.10.05, 21:00 ... chyba pod choinką się pojawi jako mój :)) i dziś przyjechały do mnie olejki z Body Shopu: Ananya i Japanese Musk, na razie cięzko coś powiedzieć o tym drugim, bo pierwszy znam. plus przez większość dnia Soleil Brulant Sephory i już wiem: to zapach olejku do opalania już trochę przechodzonego na skórze :) Odpowiedz Link
kalooo Un Jardin en Mediterranne 05.10.05, 21:25 Wypachniłam się do ukochanym cudownym ogródkiem,a moja wielce szanowna siostra stwierdziła,że dziwnie pachnę-więc na moje na pytanie czy ładnie rzekła:"Nie". Dałam jej w nagrodę za niewybredny nos Lolitę Lempicką;] Mama również nie doceniła ogródka...;]Nic już nie dostała;) Ehh...Ciężkie życie.;) Odpowiedz Link
modern_witch Ej, to waćpanna prezenty rozdajesz za niewybredny+ 06.10.05, 08:35 nos? to jakąś krecią polityke pani uprawiasz wobec misji edukacyjnej tego forum, hehe... a kolejka się nie ustawiła?;-P Odpowiedz Link
kalia_t City Glam -na razie z próbki, ale kto wie...:))))) 05.10.05, 21:42 ładny i trwały:) Odpowiedz Link
anniehall78 Noir Epices 05.10.05, 23:51 dziś jest dzień Frederica Malle - po zauroczeniu Musc Ravageur nastąpiło rozczarowanie Noir Epices: zamiast cynamonu i goździków - przewiercająca na wylot gałka muszkatołowa i geranium (które przypomina mi domowe abrakadabra n awszelkie dolegliwości, brrrrr), muszę szybko zmyć. chętnie oddam komuś pod opiekę.... Odpowiedz Link
modern_witch niczym,zdobyłam się na humanitarny gest+ 06.10.05, 08:27 w stosunku do biednej skóry zmasakrowanej przez bezlitosnego mordercę w czarnych kaszmirowych rekawiczkach. Co najwyzej na nadgarstki do wachania w pracy pójdzie... pójdzie... może po prostu Jego Królewska Mosć, któż mnie tak pocieszy jak on? Mam już propozycje i rozważam. Czuję, że zaczynam kombinowac jak koń pod górkę, jak by to zrobic, żeby się jednak z konieczności transakcji wykręcić. Prosze mi na to nie pozwolić;-P. Ale już wiem, że jak pójdzie, to w naprawdę dobre ręce. Ech, przeżywam to, jakby co najmniej o oddanie kota chodzilo... mówiłam, moja półka tylko w jedną stronę działa... Odpowiedz Link
marla30 Re: Dziś pachnę :) 06.10.05, 12:03 No a czym ja mogę pachnieć? Messe de Minuit, naturalnie. Agni, jeśli się doczołgam, na pewno wezmę, a planuję się doczołgać. Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę :) 06.10.05, 20:18 Doczołgaj się, doczołgaj, to jako porządna wiedźma sprobuję Cię nieco energetycznie "podleczyć";-*. Odpowiedz Link
benita5 Re: Dziś pachnę :)Messe de Minuit 06.10.05, 22:28 Haha to niezle zapowiedzi, skoro i przeczolganie w planach;)) Messe de Minuit bardzo intrygujaca msza mi pachnie...Agni, spytam odnoszac sie do pamieci Twej: czy posrod przywiezionych przez Ciebie cudow do wachania moze przeoczylam MdM? Kolacze mi po glowie ze chyba nie testowalam, ale i tak byla to orgia zapachowa dla mojego nosa:))) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę :)Messe de Minuit 06.10.05, 22:48 nie było, nie było, zatem nic nie przeoczyłaś:-) gdyby było, nie błagałabym Marli, żeby na zlot przyniosła. Ja w ogóle potem sobie uświadomiłam, że tych próbek które Ty wąchalaś wcześniej, gdzie te własnie różne Etro były (ale MdM nie), to ja na spotkaniu w ogóle nie wysypałam z woreczka chyba;-P, bo tak ladnie podzieliłyśmy - wąchane, nie wąchane;-P Odpowiedz Link
chatka_ Desunda - dzieki Mangos:-***** 06.10.05, 12:30 Nie chce nic wiecej, jeszcze tylko ja... Odpowiedz Link
rybkad LL Midnight 06.10.05, 15:33 I sie zastanawiam czemu to byl dla mnie taki przedmiot pozadania? Kupilam, wcisnelam do szuflady i cala radosc ze mnie uleciala, w poczuciu obowiazku uzylam dzis i nie czuje sie w tym zapachu soba a mam tego cholerstwa cale 80 ml;/ Odpowiedz Link