kalooo 14.10.05, 15:18 Laurą. A miało być Image, w ostatniej kolor zadecydował;] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urstina EdP II Gucci oraz Fragile... 14.10.05, 21:01 na jednym nadgarstku EDP, a na drugim EDT. Jestem w fazie fascynacji, chyba mnie bierze na Fragile ;-) Odpowiedz Link
modern_witch A fiołek w Angelu V teraz ładny... 14.10.05, 21:21 Przechodziłam w nim caly dzień, Angel poszedł sobie szybko, ale fiołek został. Pudrowy jest teraz i fajny. Dobrze sie nosi;-) Odpowiedz Link
chatka_ Re: A fiołek w Angelu V teraz ładny... 14.10.05, 22:07 A ja rozwazam rozstanie...jego slodycz zaczyna mnie draznic, zreszta nie tylko jego. Co ja poczne, wszystko co mam to slodycze...;((( Odpowiedz Link
renia.renia Re: Dziś pachnę... 15.10.05, 08:16 a raczej będę pachnieć Ambre Extreme - coś się monotematyczna ostatnio zrobiłam pozdr rr Odpowiedz Link
strega Re: Dziś pachnę... 15.10.05, 10:44 Meskim Kenzo Jungle. Bardzo lubie ten zapach, dziala na mnie jakos odprezajaco :)) Odpowiedz Link
voluptas Asja Fendi 15.10.05, 11:28 głównie z radości - upolowałam wczoraj miniaturkę na Allegro, więc mogę z czystym sumieniem skończyć próbkę od Gypsy_woman :) Pucipuci - cała przyjemność po mojej stronie :D Odpowiedz Link
elf.woman najbardziej elfim z elfich 15.10.05, 10:24 midnight, oczywiście. mokrego podszycia czar. Odpowiedz Link
modern_witch Będę pachnieć w nagrodę, jak posprzątam;-P 15.10.05, 11:10 taka motywacja, hehe, na razie obmyślam, czym i przekopuję się przez stos papierów klnąc w duchu, po co tyle tego nazbierałam, wrrr! No, to jak grzecznie posprzątam, to się w nagrodę spryskam czymś ladnym, taka marchewka na kiju, aha, i w planach jest skończyć przynajmniej swoj pokój do 12.30 najpóźniej... Odpowiedz Link
modern_witch ale tak naprawde to juz mam dość, moze by tak+ 15.10.05, 11:15 jakis mały psik na zachętę? Nie, nie należy lamać postanowień, apage pokuso!!! i zaraz szlaban na komp Odpowiedz Link
modern_witch No, nagroda musi być wprost proporcjonalna do+ 15.10.05, 12:29 poniesionego trudu;-) no co, nawet dywaniki w swoim pokoju wyprałam;-) Chyba sie pokuszę o którąś z najbardziej oszczedzanych próbek, może nawet Bois des Iles;-), no bo jak się poczuję niedoceniana przez samą siebie, to następne sprzątanie za pół roku dopiero chyba;-P No, musze chyba szybko jakichś gości zaprosić, dopóki są efekty;-P, dumna z siebie jestem;-) Tak, zasłużyłam na BdI bez dwóch zdań. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 15.10.05, 14:34 w ten piękny słoneczny dzień - starą dobrą Manią. zmieniła mi się percepcja tego zapachu, kiedyś pasowała mi wyłącznie do szarości, dziś już niekoniecznie, ale na wszelki wypadek odziałam się w szary sweterek ;) Odpowiedz Link
chatka_ Rochas Absolu 15.10.05, 16:17 Musze pachniec, bo sie psikalam, ale nic nie czuje... Odpowiedz Link
martyna101 po wizycie w Douglasie kazda reka inaczej :P 15.10.05, 17:58 jedna Euphoria a druga XS Black i ten bardzo mi sie podoba, nawet baaaardzo, chyba kupie mojemu przyszlemu :P pzdr. __________________ Stay Calm, Be Alert, Think Clearly, Act Decisively Odpowiedz Link
modern_witch Toula, Passion jest w czerwonej butelce? 15.10.05, 23:11 czy w szarej? pamiętam jak pachnialy "po kolorach" z nazwami gorzej;-P Odpowiedz Link
toula Re: Toula, Passion jest w czerwonej butelce? 16.10.05, 14:35 nie rozmyje Twoich wątpliwości, z próbeczki :-( Odpowiedz Link
marta.nurka Re: po wizycie w Douglasie kazda reka inaczej :P 17.10.05, 10:51 witam wszystkich :) od dawna podpatruje perfumowe forum, przyznam ze czesto bywa inspiracja zakupow :) rowniez i mnie zachwycilo XS Black, podarowalam mojemu chlopcu w prezencie dzieki czemu moge niecnie podbierac :))) milego dnia! Odpowiedz Link
modern_witch Badam próbki od Elf.Woman;-* 15.10.05, 19:26 Stella Cadente "Miss Me" - zabawny, słodko-migdałowo-czeremchowy jakby, a na drugiej łapce Castelbajac - nieco bardziej "świdrujący", z dziwną, ziołowo- kwaśną nutą, na poczatku nawet jakieś lekarstwo czuje. teraz chyba ambry trochę. Bez sensu trochę próbować dziś, mam pełno dymu z kadzidełek w pokoju;-) i mi utrudniają "ogląd";-P no ale wzrok mi przed chwilą zahaczył o skrzynkę z próbkami;-) ech ten nałóg. BdI wytrzymalo na mnie dziś tak 3/4 dnia tylko z jedną poprawką, nieźle zatem. Już nie czuje, no ale szczerze mówiąc głównie dym z kadzidełek teraz czuję;-) Odpowiedz Link
chatka_ J'adore 16.10.05, 10:24 Mam dzis ochote na cos czego nigdy jeszcze nie mialam na sobie :) Odpowiedz Link
modern_witch A ja odwrotnie;-P... 16.10.05, 10:35 ...chcę się właśnie poczuc bezpiecznie;-) Król Słońce Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 16.10.05, 13:57 dziś grzeje mnie Angel... do czego doszło! podoba się mi, podoba się mężutowi :D Odpowiedz Link
benita5 Re: Dziś pachnę... 16.10.05, 14:34 elve napisała: > dziś grzeje mnie Angel... do czego doszło! podoba się mi, podoba się mężutowi : > D Ano wlasnie, i kto to mowi :)) ..pisze znaczy sie:O) Odpowiedz Link
toula Królem słońce - z próbki 16.10.05, 14:37 ale juz idzie do mnie flakonik :-)) hurrra, dzieki chatko*** Odpowiedz Link
zettrzy za uszami Heliotrope Etro, a na reszcie Orange 16.10.05, 17:37 Blossom Jo Malone krem do ciala Odpowiedz Link
kalia_t Tendre kiss* dzięki Touli:-) 16.10.05, 23:44 Na kilka tygodni wyjeżdżam i nie wiem jak będzie z dostępem do netu, na drogę zabieram probki i kilka zapachów:-) Pozdrowienia dla Wszystkich:-) Odpowiedz Link
graza4 znowu Lolita Lempicka... 16.10.05, 23:45 Jednak jesień to wymarzona pora dla LL. Odpowiedz Link
mangos Bvlgari BLV 17.10.05, 07:38 i to chyba jednak miłość jest.Odpycha i przyciąga, koi lub pobudza do działania.Pomaga ,gdy jestem zmeczona. Pasuje mi do pracy. Odpowiedz Link