salma88 03.11.05, 18:38 Pytanie jak wyzej:) Chodzi mi o nowosc w prostokatnym flakonie, ponoc o nutach irysa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Re: Kto juz wachal nowe Ferre? 03.11.05, 21:30 Niejaka Salma napisała że GF jest bezpłciowy:-P Czy to nie to samo, hihi. Odpowiedz Link
kalooo Re: Kto juz wachal nowe Ferre? 03.11.05, 21:52 hehe ;)) Elve na swoim blogu też czas już jakiś temu opisała go wyczerpująco i chyba osobny wątek był też... Odpowiedz Link
modern_witch Czekajcie, czekajcie... 03.11.05, 22:20 pamiętam GF z półek Sephory, podłużną buteleczkę i faktycznie zapach nijako- owocowy. Dziś natomiast przyszła mi pocztą Beauty Book i tam jest to opisane - faktycznie zapach ma miec nuty irysa, nazywa sie po prostu "Ferre", butelka jest prostokątna, ale taki leżący prostokąt. Prawdopodobnie chodzi o to... Ja tego jeszcze nie widziałam. Teraz dopiero przejrzałam to co przyszło pocztą;-) Odpowiedz Link
sorbet GF Him 04.11.05, 17:27 korzenno drzewny. Znowu kopnął mnie chyba kardamon. Ale nie tak wdzięcznie jak w Nu:-P Damskiego testera nie ma w Sephorze na M. Zwinął im ktoś, czy jak:-P Odpowiedz Link
salma88 Re: GF Him 04.11.05, 21:56 Ferre ma duzo zapachow, mnie chodiz wlasnie o te nowosc:) Odpowiedz Link
graza4 Re: Kto juz wachal nowe Ferre? 05.11.05, 15:54 Owszem, wąchałam, stoją w Sephorze obok "starych" Gianfranco Ferre, tych owocowych. Są bardziej klasyczne niż te drugie, ale mam je tylko na papierku, który w dodatku przesiaknął trochę Flower Oriental, bo były w jednej kieszeni, więc na razie trudno mi sie wypowiedzieć :) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Kto juz wachal nowe Ferre? 08.11.05, 00:30 Mnie się bardzo podobają, ale ostatnio to lubię wszystko co choć trochę nie przypomina odświeżacza Anty Tobacco :D:D:D Natomiast mówiąc serio, to przetestuje je ponownie bo dzisiejszy test wtpadł pomyślnie i nowe Ferre ułożyło się wyśmienicie, na poczatku świeżo, a pózniej różano-jaśminowo i bardzo elegancko.:) Odpowiedz Link
salma88 Re: Kto juz wachal nowe Ferre? 11.11.05, 20:01 Dzis wachalam. Do bani. Mocne piorunsko, malo oryginalne i dusza mnie. Ble. Odpowiedz Link
kalia_t Re: Kto juz wachal nowe Ferre? 11.11.05, 20:59 salma88 napisała: > Dzis wachalam. Do bani. Mocne piorunsko, malo oryginalne i dusza mnie. Ble. :D Miałam tak samo po nowym Lalique'u. Odpowiedz Link