Dodaj do ulubionych

Żądza mordu

10.11.05, 10:46
Właśnie teraz, kiedy po miesiącach walki z samym sobą zdecydowałem, że A*Men
to jest właśnie ten zapach, który bardzo mi odpowiada i muszę go już teraz
zaraz kupić - kto przychodzi spryskany nim do pracy? Mój szef, za którym nie
przepadam ;)

W gruncie rzeczy to szczęście w nieszczęściu, że jeszcze nie kupiłem...
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: Żądza mordu 10.11.05, 10:49
      Haha, rozumiem Twoj bol- A*Men to moj nr 1 z zapachow, ktorego linii uzywam od
      lat od stop do glow (glownie na wieczor jednak). Zdaza sie mi jednak pachniec
      nim i w pracy (robi wrazenie). Faktycznie- nie znioslbym jakby ktos nim jednak
      pachnial w tym samym miejscu i czasie- bylo kilka osob swego czasu, ktore
      podkradly mi ten pomysl na zapach- ale je skutecznie spacyfikowalem lub
      znienawidzilem- wiec znow jestem jedyny, przynajmniej w swoim najblizszym
      otoczeniu :-).
      • tranzystor4 Re: Żądza mordu 10.11.05, 10:57
        Jak spacyfikowałeś, klin klinem? Kto wytrzyma więcej Angela? ;)

Teraz czekają mnie miesiące poszukiwania i oswajania się z kolejnym śmierdzielem...
        • forevermore79 Re: Żądza mordu 10.11.05, 10:58
          Nie- bardziej wysublimowanymi metodami- AMen byl tylko gwozdziem do ich trumny,
          hehe. Don't mess with forever! :-)
          • madllen Re: Forever:) 10.11.05, 11:11
            Przepraszam, nieco nie na temat, ale tylko nieco;) Zapytam Ciebie jako
            najbardziej zorientowanego chyba na forum;) otóż gdzie się podziały cudowne
            wspaniałe niezastapione, jedyne w swoim rodzaju, kremy do ciała Angel? Czy ich
            brak w warszawskich perfumeriach to chwilowe niedopatrzenie, czy też kolejny z
            wielu;/ trening dla uzależnionych:) Nie wiem czy czekać, czy zamawiać przez
            internet- hehe, czuję że za chwilę będę uzależniona;)
            • forevermore79 Re: Forever:) 10.11.05, 11:20
              Sa, powinny byc przynajmniej :-)- nie wycofuje sie ich, sa na listach
              zamowieniowych dystrybutora- widac niektorym perfumeriom nie oplaca ich sie
              czasem sprowadzac. Popros moze, aby zamowili- a jakbys nie mogla ich dalej
              znalezc, to chetnie Ci wysle i to ze znizka moze- wyjdzie taniej, niz w
              necie. :-)
              • madllen Re: Forever:) 10.11.05, 11:26
                Super, dziękuję!! Zapytam w perfumerii a w razie czego uśmiechnę się do Ciebie,
                bardzo dziękuję:) Swoja drogą niewiele do szczęścia potrzeba- uśmiecham się
                pełną gębą:D
              • icegirl Pytania dot Angela itp. 10.11.05, 13:56
                To ja mam więcej pytań. Mam kilka tych śmiesznych kopert od Muglera i chciałabym
                się znaleźć w ich Circle... Kilka wyslałam (zgodnie z przysłaną instrukcją przez
                Customer Service Muglera) do Francji, ale nie mam odpowiedzi. Gdzie to mogę
                wysłać tak, abym miała nad tym kontrolę?

Kupiłam sobie gwiazdę rozkręcalną. Czy wystarczy, jeśli kupię sobie uzupełniacz?
                Czy muszę mieć do tego jakieś specjalne urządzenie?

Jeśli ktoś zna odpowiedzi na te tematy, to prosiłabym o podzielenie się wiedzą.

Nieco skofundowana icegirl
                • forevermore79 Re: Pytania dot Angela itp. 10.11.05, 14:33
                  Witam, czujac sie specjalista od Muglera- odpowiem :-). Angel Circle byl
                  wczesniej niedostepny dla Polski- kiedys dostalem tylko odpowiedz z Francji, ze
                  jeszcze nie obejmuje naszego kraju. Teraz, w najnowszych karteczkach widnieje
                  adres polskiego dystrybutora- Optimum Distribution, gdzie mozna wysylac
                  zgloszenia.
                  Teoretycznie uczestnicy klubu Muglera powinni dostawac probki, katalogi,
                  swiateczne mini-prezenty itd. - w praktyce bywa z tym roznie.
                  Co do uzupelniacza, tak, mozesz go spokojnie kupic- w pudelku znajduje sie
                  bowiem maly lejek, za pomoca ktorego mozna latwo napelnic gwiazdke.
                  Ciut taniej jest napelniac w wybranych perfumeriach, ktore posiadaja Angel
                  Source- automat do napelniania gwiazd.
                  Pozdrawiam!
                  • icegirl Dzięki 10.11.05, 14:47
                    Tak też myślałam, że to Ty mi odpowiesz :-)
                    Dzięki raz jeszcze.
    • squared Re: Żądza mordu 10.11.05, 15:38
      to moze pracujemy w tej samej firmie. ja za moim prezesem tez nie przepadam i
      tez ostatnio zaczal nosic amena...... :-/
      • tranzystor4 Re: Żądza mordu 10.11.05, 16:47
        Kto wie.
        Zastanawiam się, czy strategia ostentacyjnego pokasływania przyniesie pożądane
        efekty :-)
    • olcia71 Re: Żądza mordu 11.11.05, 11:29
      Najpierw przeczytałam "Żądza smrodu".. i wątek mnie zaciekawił.... :o)))
      • czarna_a Re: Żądza mordu 11.11.05, 11:47
        > Najpierw przeczytałam "Żądza smrodu".. i wątek mnie zaciekawił.... :o)))

ja też :D hi hi
      • tranzystor4 Re: Żądza mordu 11.11.05, 14:11
        Poniekąd miałaś rację ;P
    • nitulina Re:Było trzeba kupić wcześniej... 11.11.05, 19:27
      A nie teraz marudzić, że ktoś inny kupił :)
      • tranzystor4 Re:Było trzeba kupić wcześniej... 11.11.05, 20:13
        Nie jestem aż tak pewny siebie, żeby wejść do sklepu i wyjść z *takim* zapachem :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka