fufu-dilla Re: Chance Chanel 19.12.05, 00:22 ZA szybko poszlo... No wiec jeszcze raz. Napiszcie, dziewczyny ktore go uzywaja, jak zapach ewoluuje na was, bo na mnie najpierw jest lekko świeży a potem coraz słodszy aż do prawdziwej słodkości... cukru! Podoba wam sie w ogole ten zapach? Jaka to rodzina zapachow i na jakie okazje dobry? Czy na zime tez? Odpowiedz Link
laura27 Re: Chance Chanel 19.12.05, 07:58 to jeden z moich ukochanych zapachów. nie potrafię za dobrze opisywać nut itd. ale powiem, że na mnie nie jest on w ogóle słodki. mi kojarzy sie z taką chłodną elegancją. mój mąż go uwielbia, więc chyba potwierdza to teorię, że mężczyznom bardzo się ten zapach podoba i "oddziaływuje" na nich. Co do składu, to akurat go znam i moge się podzielić: cytrus, hiacynt, różowy pieprz, jaśmin, paczula i wetiwer. co do okazji do używania, to uważam, ze jest to zapach na wieczór lub na jakieś okazje. Na codzień uważam, iż jest on zbyt elegancki i mocny. pozdrawiam Odpowiedz Link
salma88 Re: Chance Chanel 20.12.05, 16:29 Ja tez mam Chance, w wersji wody toaletowej. Zachowuje sie poodbnie jak u Ciebie. Na poczatku troche swiezy, potem slodki. Bardzo przypomina Mademoiselle, co zreszta bylo zamierzone. Czasem uzywam, ale ta slodkosc jest czasami denerwujaca. Odpowiedz Link
piroksena Re: Chance Chanel 20.12.05, 20:19 Moim zdaniem Mademoiselle jest calkiem inna - traci myszka i raczej ja widze na starszych osobach, mimo ze generalnie jest kierowana do mlodszej klienteli. Chance jest nowoczesny w porownaniu z Mlle. Odpowiedz Link
euforia3 Re: Chance Chanel 20.12.05, 22:21 witam hmm kazdy zapach chanel jest inny i na kazdej kobiecie pachnie inaczej,,zalezy to gownie od jej skory i wogle czy pasuje do niej? wiec prosze sie zastanowic..dobry jesy cocco.....pozdrwiam Odpowiedz Link