escollo 05.01.23, 00:02 Jak w temacie- podpowiecie? Mam ładna skore ale sucha. Używam tez często zamiast podkładu kremu bb, teraz mam Chanel i masakra. Mam tez pare innych i to samo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apallosa Re: Podklad do suchej skory 05.01.23, 01:39 Skoro do skóry suchej, więc nawilżający, dający efekt ,,glow ", a broń Boziu nie matujacy Sama jestem suchoskora i używam podkładu Lirene Perfect tone. Zanabylam najzupelniejszym przypadkiem i polubiłam tak, że kupiłam już druga buteleczkę z odcieniem jaśniejszym. Zobacz,czy Ci przypadkiem nie przypasuje któryś z podkładów Clinique, ja uwielbiam Even Better,ten z serum. Podkłady Clarinsa też niezgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Podklad do suchej skory 05.01.23, 07:09 A dużo warstw kremu/ serum nakładasz przed podkładem? Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: Podklad do suchej skory 05.01.23, 11:08 Sprobuj it Cosmetics, ladnie kryje i jest kremowy, Giorgio Armani glow cos tam, tez nie mam z nim problemu, dobrze nawilzaj przed makijazem i moze jakieś kwasy na noc? Odpowiedz Link Zgłoś
escollo Re: Podklad do suchej skory 05.01.23, 11:19 Pod podkład krem Clarins multiactive do suchej skóry. Dzięki Dziewczyny, bede probowac. Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Podklad do suchej skory 05.01.23, 16:57 escollo napisała: > Jak w temacie- podpowiecie? Mam ładna skore ale sucha. Używam tez często zamias > t podkładu kremu bb, teraz mam Chanel i masakra. Mam tez pare innych i to samo. > Który podkład Chanel teraz masz? Odpowiedz Link Zgłoś
escollo Re: Podklad do suchej skory 05.01.23, 21:56 Mam taki krem tonujący Chanel cc. Odpowiedz Link Zgłoś