a.g.n.i 11.02.06, 13:45 Poprzedni wątek dobiega końca, to zamiast go zamykać, otworzę nowy;-) A pachnę Dzingiem i - na łapach - cynamonem i wanilią od zagniatania ciasta na szarlotkę;-P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalooo Versace Crystal Noir 11.02.06, 13:55 nie wiem jakim cudem mam już mniej niż pół flaszeczki..;> Fajny jest;))) Odpowiedz Link
kalia_t D&G red cap - coraz bardziej się podoba, 11.02.06, 14:16 a na rękach zlana "do łokicia" Vanderbilt:-)))) Odpowiedz Link
benita5 Eau Dior Relaxante 11.02.06, 14:31 na spokojnie, ale wieczorem bedzie cos "na wyjscie" I zdaje mi sie, ze wybieranie bedzie miedzy Cinema, Madness a Trouble. Odpowiedz Link
mangos Własną mixturą Gucci 11.02.06, 15:43 Majpierw zużyłam L'Arte di Gucci z próbki a teraz doprawiłam Rushem. Wyszedł killer,moge jechać do teściów;) Odpowiedz Link
absolut_mirage Stellą 11.02.06, 19:29 ... wreszcie dorwałam próbkę ... i coś mi się zdaje że bez zakupu sie nie obejdzie ! Odpowiedz Link
mrouh Niczym! Czuję się jakby mnie nie było... 11.02.06, 21:17 ...gdyby nie ten katar... jak znam życie przez dwa tygodnie będę dochodzić do węchowej równowagi, nie cierpię tego, już nawet nie ze względu na perfumy! Nic mi nie smakuje, musze jeść same "zajzajery" typu kiszona kapusta, żeby coś czuć:-) Odpowiedz Link
toula Znów BLV 11.02.06, 21:27 przypominaja mi dzieciństwo, pachna na mnie jak krem Nivea:-)) Odpowiedz Link
mangos Re: Niczym! Czuję się jakby mnie nie było... 11.02.06, 21:34 Ostatnio dopadł mnie taki katar ,że myślałam,że już nigdy nie będę normalnie czuć. 3 tygodnie leczenia i wróciłam do "normalności" , hmmm... mój nos nawet jakby bardziej wrażliwy się zrobił. A już najbardziej cieszę się z tego,że wreszcie potrafię porównać jeden zapach do drugiego , wychwycić poszczególne nuty... Będzie dobrze , Mrouh, tu potrzeba cierpliwości. Odpowiedz Link
olesiam Fracas R.Piguet 11.02.06, 22:02 Jest dobrze.Szarlotka z cynamonem to swietny antydepresant:)Agni, Graza, Sorbet:)* Odpowiedz Link
a.g.n.i Shalimar, a jak mi nadgarstki wrócą do życia+ 12.02.06, 10:27 to coś pewnie potestuję... Maleństwa Borsari okazaly się lekko mordercze dla skóry, niestety, zwlaszcza lilia, w sumie, czego innego moglam się po niej spodziewać;-P. Ale i tak śliczny gadżecik do posiadania i podziwiania, ach;-) Odpowiedz Link
kalia_t D'Amour pour Maman *Mangos :-))) 12.02.06, 14:54 na mnie dość podobne do Salvatore Ferragamo i Fleur de Diva:-)))) Odpowiedz Link
chatka_ Re: D'Amour pour Maman *Mangos :-))) 12.02.06, 14:59 Ja tez rano nimi pachnialam, w kolko sie z nimi rozstaje i na powrot schodze :) Potem wychodzilam i poprawilam Prada :) Odpowiedz Link
rawita dzisiaj tylko balsamem JPG class.. 12.02.06, 15:04 ale pachnie powalająco intensywnie Odpowiedz Link
mangos Re: D'Amour pour Maman *Mangos :-))) 12.02.06, 15:11 Szkoda,że tak szybko znikają... Odpowiedz Link
mrouh teoretycznie... 12.02.06, 16:46 FERRE, ale nie wiem, czy go czuję, mój nos jest dziś bardzo wybiórczy. Odpowiedz Link
agmusz FLOWER BY KENZO ORIENTAL 12.02.06, 22:15 i znowu mi sie kojarzą ze Smokiem. Gdzie sie nie ruszę to Smoka czuję;) Odpowiedz Link
a.g.n.i Pachnę Dzingiem, na dobranoc;-P 13.02.06, 01:08 i dla uczczenia rocznicy wejścia na forum... no, tak naprawdę to koło godz.15 stuknie, ale nie bądźmy drobiazgowi - jest 13 lutego? Jest. Odpowiedz Link
nitulina Re: A klasycznym Yohji...strasznie mi żal 13.02.06, 01:23 Za każdym razem jak tym pachnę, że coraz mniej w butelczynie... Odpowiedz Link
kalooo Re: Królem Słońce w pierwszą rocznicę na forum;-) 13.02.06, 08:53 <fanfary> Tuuuttuuurrruutttuuuut!!! Zdrowie agni!;DDD Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Królem Słońce w pierwszą rocznicę na forum;-) 13.02.06, 08:58 Ej no przestań, sierściuchu - to raczej Twoje zdrowie, kto mnie tu wręcz zmusił do pisania, co? Gdyby nie Ty, to dotąd bym się nie zdecydowała, hehe;-PPP O rany, lecę, powinnam wcześniej wyjsć, pogońcie mnie;-DDD Odpowiedz Link
kalooo Re: Królem Słońce w pierwszą rocznicę na forum;-) 13.02.06, 09:14 Goń kobito, bo nie wyjdziesz wcześniej z roboty i sie pogniewam niemożebnie;)))) Odpowiedz Link
olesiam Gratuluje! 13.02.06, 11:05 Ten rok (tez) dzieki Tobie byl baardzo mily, nie tylko na Forum:) Daj pyska:)* O. Odpowiedz Link
graza4 Dzingiem 13.02.06, 09:03 Zainspirowała mnie recenzja Agni w katalogu, czym prędzej wyciągnęłam próbkę, ktora swego czasu zawędrowała do mnie okrężną drogą :) Odpowiedz Link