kati_mm Re: Dziś pachnę... 13.02.06, 12:16 Ogólnie diesel biały, a na lewej łapce DKNY Woman - wszystko dzięki mojej Olci, która wróciła z GB Odpowiedz Link
kalooo Very Irresistible Sensual + 14.02.06, 08:00 już bardziej walentynkowo sie nie da, hihi;)) Odpowiedz Link
mangos Re: Amolem 14.02.06, 18:44 Choroba? :( Mnie znów zbiera, a dopiero co byłam chora niecałe 2 miesiące temu. Odpowiedz Link
cannella Re: Dziś pachnę... 14.02.06, 19:16 ... stosownie do okoliczności ;-) czyli Colours of Love Guerlain i tak mi jakoś wiosennie. Odpowiedz Link
chatka_ Ambre Sultan i Mat Chocolat 14.02.06, 23:12 AS zupelne zakoczenie, ladniejszy niz z probki, zazwyczaj jest odwrtonie ;)) Mat, nie wydal mi sie tak ziemisty jak opisywala go Martienne, w niczym nie przypomina tej grudy czarnego i wrecz oleistego kakao, ktore marnuje sie u mnie w lodowce, bo do jedzenia sie to nie nadaje... Mat to sama delikatnosc... Odpowiedz Link
martyna101 na romantycznym wieczorze pachnialam :) 14.02.06, 23:46 tym, czym zazyczyl sobie moj narzeczony .Organza Indecence tak mu w glowie zawrocila;p Odpowiedz Link
benita5 Re: Kropla Ambre Sultan-przynosi mi szczescie:) 15.02.06, 08:18 Olesiu oby przyniosla ~ :)) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Kropla Ambre Sultan-przynosi mi szczescie:) 15.02.06, 08:38 Przyniesie przyniesie;-) A ja może dziś dla wzmocnienia szczęśliwego efektu potowarzyszę Olesi zapachowo;-) w sumie dawno AS nie nosiłam... Odpowiedz Link