benita5 PinkWish Choparda i az jestem zaczadzona i uhahana 15.02.06, 17:32 ;))) Moj kolejny punkcik na liscie wanted ;o) Odpowiedz Link
karolaaa Etro-Heliotrope... 15.02.06, 18:11 Tylko czemu po niecalej godzince zapach uciekl?? :( Odpowiedz Link
klucha1 Re: Dziś pachnę... 15.02.06, 21:50 Miami glow a na nadgarstkach VI w wersji toaletowej i perfumowanej. Odpowiedz Link
a.g.n.i Ombre Rose i resztą tego towarzystwa;-P 15.02.06, 22:06 Violette Menthe, Fruit de Bois, The Brun i Cedar;-) Odpowiedz Link
mangos Le Baiser du Dragon... 16.02.06, 07:06 siedzę dziś w kom.egzaminacyjnej i kurczę,chyba ten Smok to nie był dobry pomysł;) Odpowiedz Link
a.g.n.i Scentem CN, na razie balsam, zaraz kropelka wody 16.02.06, 08:43 tylko nie chcę przesadzić, sam balsam pachnie na kilometr;-) a ja jednak w pracy staram się na kolezankę uważać, niby już jej przeszło, ale na wszelki wypadek zredukowalam ilość codziennych psików do dosłownie dwóch;-) Odpowiedz Link
benita5 Wishem klasycznym i ciagle faza paralizujaca zmysl 16.02.06, 08:58 zmysly...odwyklam od niego chyba;) Odpowiedz Link
oosemka testuje le Baiser Lalique i ... 16.02.06, 20:02 niestety nie sa to moje klimaty. kojarzy mi sie z zapachem "pańci" na niedzielnej sumie. ;-) Odpowiedz Link
kalia_t Re: testuje le Baiser Lalique i ... 17.02.06, 11:33 masz na myśli pudrową różyczkę z fiołkiem i jaśminem?:-) Odpowiedz Link
oosemka Re: testuje le Baiser Lalique i ... 17.02.06, 15:36 ano:-) momentalny powrot do przeszlosci, dziecinstwa, jak dla mnie. za to flakon jest piekny, (choc mam tylko miniaturke). Odpowiedz Link
absolut_mirage Scent Gloss ( CN ) 16.02.06, 20:46 ( testuję nową próbkę ) ... zapach świetny , ale na mnie niestety bardzo krótkotrwały ... szkoda Odpowiedz Link
mrouh Blv 16.02.06, 23:34 Nie wiem, czy sie pospieszyłam z powrotem do świata zapachów, zanim mój nos całkiem wyzdrowiał, czy odkryłam pierwszy zapach migrenogenny, czy to był zbieg okoliczności. Wiem, że Blv od Touli dostany pachniał mi teoretycznie miło, ale głowa mnie bolała, razem z nosem:-) Przeczekam chyba jeszcze z tym testowaniem, to może być objaw charakterystycznej dla końcowej fazy choroby nadwrażliwości na zapachy, dam mu szansę:-) Odpowiedz Link
nitulina Re: Wszystkim co mam... 16.02.06, 23:44 Wszędzie troszkę, chciałam zdecydować co wypada z gry... Odpowiedz Link
chatka_ Re: Helmutem Langiem, stoi już oficjalnie na półc 17.02.06, 10:29 I co, jak sie ma do Musc R?:) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Helmutem Langiem, stoi już oficjalnie na półc 17.02.06, 18:32 Ej, nie ma się... to już bardziej się ma do Smoka chyba;-) Odpowiedz Link