chatka_ Stella Absolu de Rose i Obsession Night 05.03.06, 18:12 Meroliczku wiesz, ze ktos kto Ci te probeczki podarowal pomylil nalepki z podpisem :))) Stella to ta duza probeczka, a Obsession to ta malutka :))) Odpowiedz Link
merolik Re: Stella Absolu de Rose i Obsession Night 05.03.06, 19:45 chatka_ napisała: > Meroliczku wiesz, ze ktos kto Ci te probeczki podarowal pomylil nalepki z > podpisem :))) Stella to ta duza probeczka, a Obsession to ta malutka :))) > > ??? Dostałam je niepodpisane i podpisałam sama po konsultacji z tą osobą - w fiolce po aromacie do ciasta siwo-niebieski płyn to miał być Obsession Night. Tak też podpisałam, czy możliwe, że to Stella tak pachnie? :( Odpowiedz Link
a.g.n.i W tej chwili Aoud, do recenzji;-P robię wszystko+ 05.03.06, 18:34 żeby tylko nie zabrac się do roboty;-) A Jaisalmer jest mi podbierany;-) Dobrowolnie! Mój wlasny osobisty domowy abnegat zapachowy sam z siebie sięgnął mi dziś na półke i hojnie się oblał. No wiem, że pozwoliłam... ale bez przesady;-DDD Odpowiedz Link
mangos Re: Moschino Couture ! - od Mangos *** 05.03.06, 20:40 Cieszę się,że próbka doszła:)) Ja teraz pachne Youth Dew. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: dziś pachnę... 05.03.06, 21:38 Datura Noir trzeci dzień z rzędu. Chyba desperacko usiłuję się do niej przekonać (w końcu tyle pieniędzy poszło...). Odpowiedz Link
elve Re: dziś pachnę... 05.03.06, 22:49 rano namiętnie zużywanym tygryskiem wieczorem le monde est beau w ogóle ostatnio odwracam tradycyjną kolejność: rano jest tygrys a na wieczór coś lżejszego, wczoraj było intrusion :) może dlatego, że wieczorem do ludzi mnie gna... a tygrys jest tylko dla mnie. szkoda, że się niedługo skończy, bo znowu mi sie podoba. Odpowiedz Link
a.g.n.i OT,prywata do osób które mają mój nr tel-ważne! 06.03.06, 08:57 Przepraszam za prywatę, ale muszę, a nie chcę nowego wątku zakładać - na ten i tak zainteresowane osoby wchodzą i zobaczą co trzeba. A poczcie gazetowej nie ufam, zresztą, pewnie nie wszyscy logują się na forum poprzez pocztę... Z niektórymi z Was jestem w codziennym kontakcie smsowym i niestety, na razie będę niedostępna. Dziś w nocy kompletnie i na amen zdechła mi komórka - odłamała się jakaś część i telefon "nie widzi" ładowarki, zatem mimo całonocnej próby ładowania zdechł i tak. Oczywiście przeraziłam się koszmarnie. Moja technofobia i "inteligencja inaczej" w kwestii obsługi sprzętu elektronicznego jest już chyba znana - zaliczyłam szczyt desperacji - po raz pierwszy w życiu sama bez pomocy otworzyłam obudowę telefonu (ale np do karty to już się nie umiałam dostać;-P). Ta część wyleciała mi na kolana i tyle tego, co umiałam zrobić... Jestem zatem całkowicie poza zasiegiem smsów i telefonów, dopóki nie zalatwię sobie nowego aparatu. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie tego, wrrr, kupowanie samego aparatu w punkcie to chyba idiotyczny pomysł, a na abonament już miałam przechodzić no i znów się nie zdecydowałam,uzupełniłam to zakichane konto i teraz nie wiem, co z tym cholernym fantem zrobić... Już nieważny nawet jest fakt, że obsługi nowego aparatu znów będę się uczyc przez trzy lata, a jak się wreszcie nauczę, to on się już zacznie psuć... bo miałam możliwość pól roku temu dostac nowy aparat i osoba która mi go oferowała, spotkała się z mojej strony z klasycznym przykładem oporu materii, czyli inaczej mówiąc durnym oślim uporem;-P Uff, musiałam sobie przy okazji ulżyć, przepraszam... W każdym razie, osoby, z którymi miałam być dziś w kontakcie, muszą niestety mi wybaczyć. Jak tylko będę miała nowy aparat, to się zaraz odezwę. Odpowiedz Link
a.g.n.i no bo ja ciemna baba jestem;-P 06.03.06, 21:32 Już mi wszystko działa. Wystarczyła nowa obudowa i ładowarka weszła na miejsce, zaczęła ładować i telefon się cudownie reanimował. Ależ mieli w pracy ubaw. Ciekawe dlaczego. Nie przyzwyczaili się jeszcze;-P A może to zemsta za nerwy, jakie przeżył kolega z pracy w środę;-P Musiał mi na delegację pożyczyć cyfrówkę;-P Z niedowierzaniem chyba oglądał ją po powrocie w całości. No to dziś odreagowal zmieniając mi obudowę. No cóż, śmiech to zdrowie. Koniec OT;-P Odpowiedz Link
olesiam Sables albo Duel A Goutal.Agni masz @ 06.03.06, 09:24 mam ochote na oba,wiec ktorys wyladuje na nadgarstku:) Milego tygodnia:) O. Odpowiedz Link
kalia_t Re: dziś pachnę... 06.03.06, 09:47 Cristobalem z próbki, czuję się jak otulona ciastem:-)))) Odpowiedz Link
kasiulek Champs Elysees... ale niedobrze jest... 06.03.06, 10:31 Od wczoraj boli mnie glowa... Odpowiedz Link
may2004 Re: Iris Poudre FM:-) 06.03.06, 16:09 ja Hirisem, czy Iis Poudre bardzo do Hirisa podobny? czy trwalszy? Odpowiedz Link
sorbet Re: Iris Poudre FM:-) 06.03.06, 17:02 Nie, nie jest podobny. W IP irys jest tylko "pretekstem":-) Raczej to zapach kwiatowo-aldehydowy (ylang, jaśmin, magnolia...) Początek podobny do Chanel5. Zob. proszę także w blogu ost. wpisy. Pozdr. s. Odpowiedz Link
goldioo Re: dziś pachnę... 06.03.06, 17:10 Flowerbomb Już wiecej (4godz.) nie zniosę tego odpustno-jarmarcznego zapASZKU. Chusteczka z PRADĄ już przytknięta do nosa:) Odpowiedz Link