benita5 05.05.06, 09:01 a skoro weekendem to zapodalam Tendre Poison, a potem bede sie delektowac rarytasami z fiolek od przesympatycznych Forumek:))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrouh mieszanką 05.05.06, 12:19 Premier Jour z Tea Rose. nie mogłam sie powstrzymac przed wypróbowaniem tego pierwszego. Bardzo, bardzo:-) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dzis pachne weekendem ;)) 05.05.06, 16:16 Pure Poison- strzał w dziesiątkę:-))) Odpowiedz Link
vanilia72 Cashmere Mist jeszcze z rana + 05.05.06, 21:38 właśnie oglądam wiadomości z kraju i zastanawiam się czym sobie humor poprawić Odpowiedz Link
elve Re: Dzis pachne weekendem ;)) 06.05.06, 16:44 Scent, niestety strasznie niewyczuwalny się zrobił ostatnio, jak większość perfum.. nie wiem, przytępił mi się węch chyba. więc na wieczór na plaży planuję coś mocnego i słodkiego, pewnie Hypnotic Poison, ostatnio wieczorami wygrywa ze wszystkim :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Teraz Angel Violette, zostaję przy fiołku ale+ 06.05.06, 23:02 zachciało mi się czegoś odrobinę mocniejszego;-P Odpowiedz Link
mangos Extravagance... 07.05.06, 09:07 przyjemnie koi moje nerwy. To moje gimnazjum kiedyś mnie wykończy,trzeba się jakoś pocieszać nowymi nabytkami;) Odpowiedz Link
a.g.n.i Le Feu Light 08.05.06, 08:01 A w ogóle, to postanowiłam się wreszcie ruszyć i zacząć jeździć do pracy na rowerze;-) mam tak blisko, że po prostu wstyd, nawet się nie zdążę zmęczyć po drodze:-) co nie znaczy, oczywiście, ze już dziś pojadę;-P Odpowiedz Link