olesiam 23.05.06, 19:49 Agni-Dzing! Senta-Zen Luloo1-Nu Balbina-Eau du Soir Graża-Narciso Rodriguez Pozdrawiam:) O. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merolik Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 23.05.06, 21:02 Agni - Le Roy Soleil Sorbet - CdG (cokolwiek tej marki) Chatka - Samsara Elami3 - Tygrys/Gaiac jeszcze pomyślę... Odpowiedz Link
merolik Re: A dlaczego mam problem? Bo większość osób tu 23.05.06, 21:07 kojarzy mi się z wieloma zapachami, nie z jednym określonym... Odpowiedz Link
elami3 Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 23.05.06, 21:12 Rawita + Nu + Tygrys Merolik + Le Feu Agni + Dzing + Violetta Penhaligons + Aoud Odpowiedz Link
merolik Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 23.05.06, 21:25 Rawita, Marla30 - BC, Nu, inne kadzidlane Addinka, Akikoo - Extravagance Voluptas - Asja, EC Kalia_t - Promesse, City Glam, Rene Lezard, Noa Elve - Dune Odpowiedz Link
merolik Re: Fajny wątek :)) 23.05.06, 21:32 Nitulina - Youth Dew Amber Nude, klasyczna Donna Karan Balbina Alexandra - Chaos DK, Eau du Soir, Mania (stara) Coralin - Abril, Fleur de Diva, Lacoste (stara wersja :) Odpowiedz Link
voluptas Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 23.05.06, 21:47 Agni - Dzing! i Gaiac Balbina - Eau de Soir i Coco Elve - Scent Merolik - Tygrys i Le Feu Kalooo - Daim Blond Odpowiedz Link
benita5 Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 23.05.06, 23:04 Agni - krol, Dzing, gaiac, jaisalmer, amoud no i szalenstwo fiolkowe Coralin - Abril, NArciso, Safari, Fragonardy Dori7 - sms, herba fresca, deci-dela, escada Que Viva,grain de folie Szarada- VI, Hot couture edt, Victoria secret w roznistych wydaniach, Premier Jour Elve - BC, scenty, slon, torride Kalia-t - duende, skin, pure poison, alien, enjoy Elfica- Mat le Rouge, Addict, BC, Dolce Vita Kalooo- yy, cerata image, prada, daim blond, Balbina- Flowerbomb, rozyczka Lancome, smok, OI Sorbet- CdG Forevermore79 -AMan, granatowe DG Maja -Garage Arc-an-ciel -rozniste AA Nitulina - Donna Karan co tylko plus niszowce Olesiam- Chaos + niszowce RAwita Nu edt, DV, Arpege Zetrzy- Panthere Lesbelles- Must IICartier Mrouh- Bvl klasyczny, Cristalle, Chiara76- Jaipur i wszystko japonskie;)) Madlaine - angel, roznosci AG Icegirl- innocent Martiene- mauboisson, dzing Toulka- figi Molinarda Merolik - DG red cap, cinnabar Chatka - dzing!! b21, samsara Strega - Le Dix, Smok, youth dew Mangos- smok, Blv Bvlgari,Oxygene, Carolina REnia - Hot couture edt, EdV Madllen- Cerruti, MAx MAra, delikatne Hermesy Doris-ek Eau de soir Odpowiedz Link
luloo1 Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 23.05.06, 22:27 olsiam najbardziej kojarzy mi się z moimi ulubionymi fiolkami (nie mylić z fiołkami), w które teraz przelewam zapachy:) I podobnie jak sorbet z niszowcami:) Forever niezmiennie z Muglerem. Poza tym wszystkie pięknie pachniecie:) Odpowiedz Link
nitulina Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 23.05.06, 22:40 Sencik - wiadomo ZEN Agni - Król Elami –Ambre Sultan Kaloo- Image Maja –Garage ;) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 23.05.06, 22:52 Luloo1 Lou Lou Blue:-) Merolik Red Cap:-) Chatka_ Samsara, Romance:-) Mangos Blv, Stara Mania:-) Vanilia72 Cashmere Mist, Ellen Tracy:-) Elve Scent(y), Słoń Kenzo:-) Agni Violetta di Parma, Le Roi Soleil:-) Balbina_Alexandra Stara Mania, Histoire d'Eau:-) Kalooo Prada, Cerutti Image i... Nilang:-) Dori7 Deci dela, SMS, Fleur d'Interdit:-) Sorbet ogólnie CdG:-) Forevermore79 -A'Man, granatowe D&G:-) Charade Skin:-) Urstina Sentiment, Tendre kiss:-) Mika_1 GoodLife:-) .... :-) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 24.05.06, 23:21 Benita - Poison, Tendre Poison i czarna Coco oraz Laura:-) Nitulina - Youth Dew Amber Nude i DKNY Black Cashmere i gdzieś mi kołacze, że równiez Skin:-) Odpowiedz Link
elami3 Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 23.05.06, 22:49 Nitulina + Amber Nude Youth Dew Odpowiedz Link
rawita Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 24.05.06, 01:48 Elami - Ambre Sultan Kalooo - Cerutti Image Benita - Arpege Elve - Scenty Olesiam - Mitsouko (jakieś dawne dzieje :)) Balbina - OI Sorbet - Kyoto Icegirl - Angel Vanilla - OI, Desnuda Odpowiedz Link
merolik Re: Dopisuję, uzupełniam :))) 24.05.06, 08:23 (Intensywne wieczorne myślenie o osobach i ich zapachach wpłynęło na sny - śniła mi się dziś Agni i Król Słońce :))) Dodaję: Benita5 - Angel, Wish (pink?), Romance Kalia_t - Nilang Balbina Alexandra - Shalimar Kalooo - Daim Blond, Laura Dori7 - Allure Forevermore - A*men, DG granatowe Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dopisuję, uzupełniam :))) 24.05.06, 08:41 Mam nadzieję, że to nie był koszmar senny;-))) Fajny watek, ja się pewnie powtórzę z kilka razy, no ale trudno:-) niektórzy mają zapachy już naprawdę tak do siebie przypisane, że samo się kojarzy;-) Kaloo - Image, DB Nitu - DK DK (czasem też stara Mania;-P) Voluptas - Le Feu Mangos - OI Chatka - Samsara, Chanel 5 Elixir Sensuel Olesia - Premier Figuier i inne figowce;-) Dori - Que Viva, SMS, Ogródek Sródziemnomorski Merolik - Le Feu, Chanel 5 Elixir Sensuel;-) Kalia - Noa, EnJoy Elami - Gaiac Elve - Scent Senta - Zen ;-))) Lune - EdM Balbinka - Shalimar, 2000 et une Rose, 24 Faubourg Benita - Czarna Coco, Opium, Tygrys Vanilia 72 - Charles Jourdan The Parfum, Desnuda Sorbet - CdG 2 (no i wiele innych, ale jakoś 2-ka mi się najbardziej kojarzy, pewnie dlatego, że sama nosić nie mogę;-P) Forever - wiadomo, A Men forever;-) Odpowiedz Link
merolik Re: Dopisuję, uzupełniam :))) 24.05.06, 09:27 a.g.n.i napisała: > Mam nadzieję, że to nie był koszmar senny;-))) > > Nie, nie był to koszmar :))) _____________________ ...waiting for the sun... Odpowiedz Link
kalooo Wow! :))) 25.05.06, 09:55 No musze przyznac,że bardzo mi miło;)) - wszystkie typy odnośnie mnie w 100000% się zgadzają;))) W sumie to znacie mnie doskonale!;D Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Wow! :))) 25.05.06, 10:02 jeszcze ze trzy arbuzy Ci dołożymy w ramach promocji;-P Odpowiedz Link
kalooo Re: Wow! :))) 25.05.06, 10:03 hihihi;)) A moje typy to: Dori - Que Viva, Ogródek Śródziemnomorski Merolik - Le Feu Kalia – wszelkie świeżaki, co to wiem że mi się spodobają;)) A bezwzględnie Nilang! :D Elami – Gaiac Marla – wszelkie kadzidlane, niszowce, ale nie z próbek tylko w full wymiarze Nitu – hehe, i bądź tu człowieku mądry;D Bezwzględnie paczula jak sądzę;)) No i amber nude, DK klasyczna Voluptas - Le Feu, Asja Fendi, Escada Collection Mangos – Carven Variations?, OI Agni-hyhy;D -Król słońce, Dzing, fiołki;)) Elve - Scent Senta - Zen Lune – EdM Balbina – hmm.. Chyba drogą losowania;))) na bank czarna coco, eau du soir, 2000 et une Rose, 24 Faubourg Benita – Kashaya! :D Vanilia 72 – Cashmere Mist, Desnuda Sorbet – łatwiej być nie może –CdG! ;)) no i ewentualnie Gobin Daude Forever – A*Men, + wszelkie newsy i dziwadła ;))) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Wow! :))) 25.05.06, 11:56 A*Men- no zgadza sie, macie wszyscy racje :-) Ostatnio ciut rzadziej, ale letnia wersja znow mnie podkrecila. Granatowe d&g tez jakby mniej- przybylo sporo konkurencji. Dodalbym jeszcze BC teraz. Dziwadla??? Ja- nie no, dzieki. :-) Chyba, ze w kontekscie newsow. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
kalooo Re: Wow! :))) 25.05.06, 12:23 dziwadła, a jakże!;))) Ino w mocno pozytywnym sensie mój drogi;D Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 24.05.06, 08:31 Agni - Król Słońce Rawita - Nu Balbina_Aleksandra - Chaos i Smok Chatka_ - Samsara Merolik - Le Feu Elve - Słoń + Scenty Kalia - Skin i Nilang Kalooo - Cerruti Image + Daim Blond Mangos - BC + Stara Mania Renia - Hot Couture Benita5 - Alien + Angel Fiołkowy Sorbet - CdG Odpowiedz Link
elf.woman Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 24.05.06, 08:59 Lucapuka - un Jardin en Mediterranee Benitka - Coco Mangos - Variations :) Carolina Kalia - Nilang Voluptas - le Feu Kalooo - Daim Blond Jaipur - le Tigre :) Dori7 - Deci Dela Odpowiedz Link
elf.woman Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 24.05.06, 09:05 ..a o Charade można napisać "Miłość do l'or, czyli Traktat o Poszukiwaniach Ideału" ;) Odpowiedz Link
m23p31 Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 24.05.06, 09:19 W sumie pół roku tu dopiero jestem, ale obserwuje... :) Olesiam - Premier Figuier Nitulina - Youth Dew/Amber Nude Mangos - Shiny Creation Benita5 - Shalimar Vanilla72 - Desnuda Sorbet - CDG:) Agni - Król Słońce:) Chatka - Chanel Sensuelle Lesbelles - Les Belles niebieskie:) Marla30 - Opium a ja to chyba Alien/Rush:) Odpowiedz Link
sorbet Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 24.05.06, 12:22 Taje - Ambre Sultan i POTL Agni - Król, Palisander:-) pachnie zupełnie inaczej iż na mnie hehe, Guaic i Oud. Luloo - VI i Stella. Forever - AMen:-))) Perfumiarz - jaśmin absolut (a to przez jego olejki:-))) Olesia - Premier Figuier i tDC:-) Kaloo - Daim Blond Maja Garage i Hermesy:-P Dori - ogódki właśnie Hermesa Graza - niewiem czem kojarzę Cię z Hermesami, a pamiętam, że nie chcesz nimi pachnieć:-) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 24.05.06, 22:55 m23p31 napisała: > Chatka - Chanel Sensuelle O przepraszam to psuje moj image ;)) A tak w ogole to fajnie byc zauwazonym :))) W wielkim skrocie, bo juz tyle zostalo powiedziane: Agni - EdM i Violetta di Parma :))) Agmusz - Bulgari :))) Benita - Kashya Kalia_t - Be Delicious i Tumulte Mangos - Black Cashmere Merolik - Addict Eau Fraiche Mrough - Cristalle :))) Renia.renia - Jaipur S Rybkad - Be Sparkling :))) Vanilia71 - Cashmere Mist Odpowiedz Link
m23p31 Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 25.05.06, 06:49 :) oczywiscie, ze mialo byc Chanel 5 Elixir Sensuel;) Odpowiedz Link
charade Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 28.05.06, 15:26 Zgadza się, L'or, VI, VS-y, ale dziewczyny, to już dawno i nieprawda ;))) Odpowiedz Link
mmartiene dzięki Benita :) 29.05.06, 16:11 z radoscia odnalazlam sie na twojej liscie :) ty mi nieodmiennie kojarzysz sie ze Stella, w ktorej spotkalam cie po raz pierwszy i z tentations, ktore pieknie na tobie pachnialy oraz silver rain, bo z toba testowalam je tuz po premierze :) Haska-mi kojarzy mi sie z narciso rodriguez agni wiadomo z czym :))))) a sorbet z masumi ...... :)))))))))))))))))))))))))))))))) ;) (żart żart żart bo mnie wyrzucą ;)))))) Odpowiedz Link
benita5 Re: dzięki Benita :) 31.05.06, 19:36 Stella hmm chyba mialam duza treme przed naszym spotkaniem;DD Trza powtorzyc!! Niezwlocznie;)) Odpowiedz Link
chiara76 Benito;) 12.06.06, 10:15 benita5 napisała: > > Stella hmm chyba mialam duza treme przed naszym spotkaniem;DD Trza powtorzyc!! > > Niezwlocznie;)) No i ja się znalazłam;) Dziękuję...jakoś mi się miło zrobiło. Z Jaipurem się zgadza, a co do "japońszczyzny" to za mało jeszcze jej znam, żeby się nią zachwycić;)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
marla30 Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 31.05.06, 11:19 To teraz ja, z poślizgiem. Kaloo - Daim Blond, jakżeby inaczej :) Agni - Le Roy Soleil, ostatnio przede wszystkim Dzing! Merolik - Cinnabar, nie wiem, dlaczego :). Nitu - Ambre Sultan Balbina - Shalimar Addinka - Eternity, Eternity Moment Voluptas - Le Feu Sorbet - wiadomo, CdG Mathilde17 - Bois de Miel Forevermore - Cologne Muglera Jak mi się coś jeszcze przypomni, to dopiszę Odpowiedz Link
olesiam Re: Pierwsze skojarzenie-osoba+zapach:) 05.06.06, 15:55 Perfumiarz-Horizon Guy Laroche Kiedys spotykam Pana P. i pytam- czym ty tak ładnie pachniesz?(jakiś las,igły sosnowe, drzewa)odpowiedź brzmiała- a se kupiłem za 9 zlotych w Społemie... Odpowiedz Link