Dodaj do ulubionych

Feniks z popiolow

31.05.06, 12:02
Wlasnie kupilam od kalooo (dzieki, dzieki, dzieki) klasycznego Armaniego,
ktorego juz od dawna oplakuje. Dla mnie to byl najwspanialszy zapach swiata,
rozwijal sie jak zaden inny, wiaze sie dla mnie z milionem wspomnien. Nie
liczylam, ze kiedykolwiek go powacham, nie marzylam o uzyciu. A teraz mam i
bede skapic po kropelce na wyjatkowe okazje. Kupic sie go nie da juz nigdzie.
To prawie jak zmartywchwstanie zapachu! TAK SIE CIESZE ;)))))))))))))

Czy Wy tez kiedys tak mieliscie???
H.

PS. Jezeli ktos ma wieksza ilosc, wie gdzie, jakims cudem znajdzie - zaplace
prawie kazde pieniadze ;)
Obserwuj wątek
    • kalooo Re: Feniks z popiolow 31.05.06, 12:05
      no heleno, proooszę cie..;>
      Toz to ja dziekuje;)
      • helena25 Re: Feniks z popiolow 31.05.06, 12:15
        To sobie pokadzimy ;))
        To ja prosze ;) Naprawde dla mnie to radosc niezmierzona!
        H.
        • benita5 Re: Feniks z popiolow 31.05.06, 19:29

Nie dziwie sie, klasyczny tzw czarny Armani...pamietam, pamietam..wart grzechu;)
          Byl w moim rodzinnym domu jakies 15lat temu... to byly piekne dni ;o)ze az
          sobie westchne sentymentalnie. Wiec nie dziwie sie ze Helena tak czule go
          wspomina. powiem tylko tyle, ze prawdopodobnie pachnialam tym na cywilnym;DD
          • benita5 no i gratuluje ze masz i sie potrafisz cieszyc ;)) 31.05.06, 19:30

• chatka_ Re: no i gratuluje ze masz i sie potrafisz cieszy 31.05.06, 21:58
              O jakim zapachu mowicie?

U mnie byloby to Flamme Bourgeois, gdyby gdziekolwiek na świecie jeszcze bylo...
              • a.g.n.i Re: no i gratuluje ze masz i sie potrafisz cieszy 31.05.06, 22:03
                ja się tak poczułam, gdy odkupiłam od Nikielki Magnetic Sabatini, którego
                używałam w bardzo dobrym momencie życia.
                Flamme pamiętam, używała moja koleżanka z liceum:-)
                • chatka_ Re: no i gratuluje ze masz i sie potrafisz cieszy 31.05.06, 22:10
                  Tez uzywalam w liceum, dostalm w prezencie na 18-stke. Dosc ciezke i szyprowe w
                  sam raz na ten wiek, ale byla to jakas alternatywa dla dezodorantow Fa ;)))
                  • a.g.n.i Re: no i gratuluje ze masz i sie potrafisz cieszy 31.05.06, 22:12
                    popatrz, a ja je zapamiętałam jako leciutkie i ulotne:-) cięzkie to były
                    Kobako, którymi z kolei ja się w liceum zlewałam...
                    • chatka_ Re: no i gratuluje ze masz i sie potrafisz cieszy 31.05.06, 22:16
                      Byly dosc staroswieckie, szyprowe z pewnoscia, kwiatowo-ziolowe, bardziej do
                      srodka niz na zewnatrz, swidrujace, nie ulotne...
                      • rawita Re: no i gratuluje ze masz i sie potrafisz cieszy 31.05.06, 22:57
                        A ja się popsikałam właśnie w sklepie wykrzyknikiem Coty. Ostatnio wąchałam go
                        jakoś na przełomie podstawówki i liceum. Feniks to chyba nie... Ale ile
                        wspomnień wróciło! Pamiętacie ten zapach?
                        • kenzoania Re: no i gratuluje ze masz i sie potrafisz cieszy 31.05.06, 23:04
                          Pamietamy. Stał sobie w szyfladzie zapomniany i żeby mu nie było zbyt smutno
                          psiknęłam się nim ostatnio po ładnych paru latach. No wspomnienia wróciły...Tak
                          było też ze złotą Evą.Cudna, ale na dziś to już chyba nie dla mnie (no chyba
                          tylko po to żeby powspominać).
                          • helena25 Re: no i gratuluje ze masz i sie potrafisz cieszy 01.06.06, 09:15
                            A zielona Limara??? ;))))
                            Czy to wogle da sie kupic????

Marzylam o niej i wszedzie byla wykupiona. Tatus mi przyzwiozl z Katowic, a
                            bylo to dobre kilkanascie lat temu.
                            Rany ;)))

H.
                        • lucy215 Re: no i gratuluje ze masz i sie potrafisz cieszy 01.06.06, 18:49
                          Moje wspomnienia to zielony wykrzyknik :)! kupiłam ostatnio 15ml, czeka sobie
                          spokojnie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka