venus22 30.06.06, 22:54 ladnie pachnie ale o rany jak glowa od tego mnie boli! a jaki trwaly- psiknelam nieszczesna na szyje i otarlo sie o kolnierzyk od kurtki - juz tydzien minal a to dalej czuc! Venus Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m23p31 Re: Gucci Rush... 01.07.06, 09:10 To jeden z moich ulubieńców, mmmm... ta kolendra. Musze przyznać, że coś w nich przypomina mi Le Roy Soleil, albo odwrotnie:) Zapach jest zaskakujący i malo spotykany (teraz), kiedys bylo na niego wielkie boom. Odpowiedz Link
akikoo Re: Gucci Rush... 01.07.06, 09:22 napisała: > To jeden z moich ulubieńców, mmmm... ta kolendra Mam próbeczkę, chyba nawet od Ciebie m23p31, jeśli się nie mylę:) Według mnie są one ekstrawaganckie, niebanalne, inne niż wszystkie, raczej nie porównywalne. Ten zapach wręcz zatyka mój nos i nie mogłabym go używać z powodu pewnej ostrej nuty - nie wiem co to jest, ale kojarzy mi się ze składnikiem spożywczym (ale nie cukierniczym) - być może to wspomniana kolendra. Odpowiedz Link
m23p31 Re: Gucci Rush... 01.07.06, 09:49 pewnie to kolendra, tak (nasiona). Moja mame tez odrzuca, a ich klimat (nie zapach) jest moim zdaniem podobny do Edenu Cacharela:) Odpowiedz Link
m23p31 Re: Gucci Rush... 01.07.06, 10:13 tez mialam, bardzo mi sie podoba, ale, ze jakos mi przeszlo z swiezakami, to nie robie wyjątkow, ale polecam. Na pewno ciekawszy od gucci envy me, oraz gucci II. Odpowiedz Link