mary32 Cinema EDP 20.11.06, 11:06 ach... z probki z sephory, kiedy w końcu się dochrapię własnego flakonika :-// Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę zmierzchem jesieni... 20.11.06, 11:56 zamierzalam pachniec Carnal Flower Frederic Malle, ale zapobiegliwie zrobilam test na nadgarstku i... zalicze do scenariusza "lekki koszmar" ale nie zmyje i zobaczymy co dalej (klon Etro Royal Pavillon), zmiksuje pozniej z Cologne Bigarade na wzor Lemon Sorbet.A pachniec bede For Her NR:) Milego dnia O. Odpowiedz Link
uka_m moschino couture! edp 20.11.06, 12:24 Tym razem zupełnie bez związku z porą roku. Odpowiedz Link
orzeszek_solony BC 20.11.06, 20:45 tylko one pasowały mi do tego mglistego, wilgotnego, bezwietrznego dnia Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę zmierzchem jesieni... 21.11.06, 00:17 L, teraz TfT. jestem duotematyczna. Odpowiedz Link
mrouh musc japonais- the body shop 21.11.06, 08:50 Nic mi się nie chce, najchętniej schowałabym się pod kołdrę i nie wylazła stamtąd aż do nie wiem kiedy... coś łagodnego mi było potrzebne... Odpowiedz Link