icegirl innocent 07.12.06, 09:45 Jest ciepło i moje zimowe perfumy leżą :) Za to na nadgarstku mam młodego figowca :) Odpowiedz Link
mangos J'adore 07.12.06, 09:57 Właśnie przyplatało się przeziębienie. Mam tydzień L4 i pachnę ( jeszcze czuję) J'adore. Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Dziś pachnę świątecznie * * * <<< 07.12.06, 10:50 A ja na przekór- Addict Fraiche :) Odpowiedz Link
jollinka Re: Dziś pachnę świątecznie * * * <<< 07.12.06, 11:09 dalej gozdziki z terracotty ale dolozylam na nadgarstek iceberg "twice" bo musze go rozgryzc czy jest szansa na jakikolwiek "zwiazek" Odpowiedz Link
mangos Re: Dziś pachnę świątecznie * * * <<< 07.12.06, 13:37 Wielkie testy: Grosellina i Rochas Absolu Intense. Grosellina podoba mi się, nawet bardzo: taki codzienny, nieskomplikowany zapach. Rochas ładny ale zbyt przytłaczający jak dla mnie, przerzuciłam sie na lżejsze zapachy. Kiedyś to byłoby to! Na drugiej łapie Terre d'Hermes i zachodzę w głowę co mi to przypomina...? Najwiekszym natomiast odkryciem dnia dzisiejszego są...Delice d'epices. Kolejny zapach na celowniku. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę świątecznie * * * <<< 07.12.06, 14:19 Ambre Narguille Hermessence. prosze wybaczyć, ale pachnie toto jak właśnie zaczynający się psuć jabłecznik z cieniutką warstewką przypalonego karmelu. Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziś pachnę świątecznie * * * <<< 07.12.06, 14:33 Sea&Sun in Cadaques z próbki- zapach lata (prawie)zimą:-))) Odpowiedz Link
lucapuka Kenzo de Kenzo 07.12.06, 14:41 ...kolejny dzień z japońskim mistrzem, który zachwyca mnie coraz bardziej swoją złożonością. Odpowiedz Link
chatka_ Elixir des Merveilles 07.12.06, 21:25 A szalik Noa z testera w sklepie, jak ona jest ladna. Odpowiedz Link
inka26 Re: Dziś pachnę świątecznie * * * <<< 07.12.06, 22:43 Od dwoch dni Crystal Noir - piekne!!! Odpowiedz Link
lucapuka Kenzo de Kenzo 08.12.06, 08:10 kurczę kiedy się od niego odczepię? czyżby nowe love? Odpowiedz Link
olesiam Fumerie Turque SL ,jednak nie jest niewiniatkiem:) 08.12.06, 09:33 Wczoraj testowalam delikatnie nakladajac odrobine na nadgarstek, a dzisiaj przy normalnej aplikacji (czytaj 4 "psiki":)jest baardzo goracy, skorzany,bez migdalow,Cuir Ottoman przy nim to dzidzius,tez widze delikatne podobienstwo do Idole...piekny jednym slowem:) Odpowiedz Link
nevada87 Miss Dior Cherie czyli urodzinowo:) ... 08.12.06, 09:51 ... dostałam przecudny krem dior pure poison elixir:))))) i dolce vita edt:)) Jestem uszczęśliwiona :)))) Odpowiedz Link