joaasiak1 Re: Dziś pachnę (nie) czekając na zimę 10.01.07, 05:44 Black Cashmere - balsam perfumowany i edp:-) Odpowiedz Link
rena31 Re: Dziś pachnę (nie) czekając na zimę 10.01.07, 07:55 Tumulte pomieszanym z Paris EDT Odpowiedz Link
voluptas globalnie OI, na ręce Tam Dao Diptique 10.01.07, 11:03 z próbeczki od Elami :) Śliczny ten sandałowiec! Odpowiedz Link
konasana Re: Dziś pachnę (nie) czekając na zimę 10.01.07, 12:06 Hypnotic Poison caly czas... Odpowiedz Link
rawita7 Re: czy ja juz pisalam ze.. 10.01.07, 16:59 gratuluje również :). Ja pachne dobrym, starym Nu edp Odpowiedz Link
ja_sylwia Tygrys 10.01.07, 20:01 (skandalicznie do pępka:))a na łapach Flowerbomba i Eau Suave Odpowiedz Link
senta Re: Senta!Czym pachniesz?:-)*nic nie piszesz... 10.01.07, 21:11 no wreszcie ktos sie zlitowal i zapytal;-),nie zebym sie chciala pochwalic,ale milo:-) No wiec pachne(zonk!)wlasnym Agentem!!!!:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Senta!Czym pachniesz?:-)*nic nie piszesz... 10.01.07, 22:20 Gratuluję:-) też mnie Agent fascynuje:-) choć raczej własnego nie planuję, ale próbkę z przyjemnością wącham i czasem noszę. Ja teraz pachnę Chanel 19, ekstraktem i chyba za dużej kropli użyłam. Tak to jest, jak człowiek ma zwyczaj nie żałować sobie i psikać do pępka, a potem przy czystych perfumach głupieje. Tak się maznęłam odrobinką i jak ten Kubuś Puchatek, co to przecież niby tylko raz chciał liznąć miodu z beczułki, poprawiłam... potem jeszcze raz;-P Na szczęście nie skończyło się jak z beczułką (czyt. jeszcze zostało:-P) Ciekawa jestem, czy gwajak na mnie wyjdzie - jest w nutach... Odpowiedz Link
zp68 Rano poszlam na latwizne, bo obiecano slonce 10.01.07, 21:46 po deszczu, wiec Fleurissimo, potem Verte Violette - chyba jednak musi poczekac na koniec marca, kwiecien. A teraz, ta da... wreszcie doszly (chociaz szybko, mniej niz tydzien szly) i teraz pachne Divine, ktore sa, nomen-omen, boskie. Odpowiedz Link
magda769 Prada Tendre 10.01.07, 21:50 .... ale czekam zeby sie skończyla i kupie cos wiosennego Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę (nie) czekając na zimę 10.01.07, 22:42 rano bez przekonania L LL teraz przypominam sobie jak pachnie Asja :) Odpowiedz Link
amabile Re: Dziś pachnę (nie) czekając na zimę 10.01.07, 22:44 Addict-niewielka ilość wystarcza na cały dzień:) Odpowiedz Link