dragon_fruit 24.01.07, 09:52 jakie macie skojarzenia czy to powodowane wspomnieniami z pobytu i używania perfum czy związane z wyobrażeniem? ja zaczynam: Lizbona-Samsara ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m23p31 Re: miasto-zapach 24.01.07, 09:56 Rzym - Addict Paryż - Champs Elysees Utrecht - Acqua di Gio ... Odpowiedz Link
jollinka Re: miasto-zapach 24.01.07, 11:03 hurghada - sensi white notes garwolin - hiris ;-) Odpowiedz Link
alixana Re: miasto-zapach 24.01.07, 12:35 Fajny temat, nosiłam się kiedyś z zamiarem opisania dwóch zapchów - jednego miasta ;) Kraków gwarny, ruchliwy, pełen turystów-sybarytów korzystających w pełni z uroków tego miasta - Aoud Micallef Kraków smętny, jesienno-listopadowy, ogarnięty spleenem, okolice Plant w pobliżu Bramy Floriańskiej - czarna Mania Armaniego :) Odpowiedz Link
tosia_4 Re: miasto-zapach 24.01.07, 13:52 alixana napisała: > > Kraków smętny, jesienno-listopadowy, ogarnięty spleenem, okolice Plant w > pobliżu Bramy Floriańskiej - czarna Mania Armaniego :) Mnie się taki Kraków kojarzy z Black Cashmere :) Odpowiedz Link
pucipuci Re: miasto-zapach 24.01.07, 13:56 deszczowy Paryż - Claire de Nilang Dębki latem - Tumulte (nie wiem, skąd to skojarzenie, ale jak pierwszy raz powąchałam Tumulte, przed oczyma wyobraźni stanęły mi rzeczone Dębki) Odpowiedz Link
paulinaa Re: miasto-zapach 24.01.07, 17:15 Rzym- Ibiza Hippie i njacudowniejsze wakacje w moim zyciu:) Kraków-Nina-tam poznałam ten zapach :) Odpowiedz Link
renia.renia Re: miasto-zapach 24.01.07, 17:44 Zapachy związane ze wspomnieniami: Londyn - CK One Brighton - Happy Nowy York - Eternity Frankfurt n/Menem - Sunflowers EA Zakopane - Joop Femme, JPG Classique Los Angeles - Serendipitous San Diego - Eau de Hadrien Las Vegas - Musc Ravageur Hollywood - Prada Rethymnon, Kreta - ILA Rodos, Rodos - Happy Pabianice - Hot Couture Cypr- Parfum d'ete Kenzo Odpowiedz Link
elve Re: miasto-zapach 24.01.07, 22:17 Trójmiasto - Scent CN Lyon - Obsession CK Praga - Zen Shiseido Amman - Dune Dior Aleppo - Ta'if Ormonde Jerozolima - Murmure VC&A Odpowiedz Link
izabela.tauzowska Re: miasto-zapach 24.01.07, 22:33 Różowe miasto w Indiach- Jaipur-oczywiście Jaipur Boucheron. Byłam tam kiedyś i uważam, że twórca tego zapachu " zamknął duszę tego miejsca we flakoniku perfum. Pozdrowienia dla wszystkich.Iza Odpowiedz Link