a.g.n.i Re: Dziś pachnę...hmmm :) 04.02.07, 21:47 upps, za długo pisałam swoje:-) Proszę o skasowanie mojego wątku. Na dobranoc poprawię się FT, tylko muszę jeszcze wygonić kogoś z łazienki. A mus mi zmyć z łapy MdM, właśnie je powąchałam ponownie... Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę...hmmm :) 05.02.07, 01:08 paprykę doprawiłam szafranem, a teraz na dobranoc - moja gwiazdka z nieba, L. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę...hmmm :) 05.02.07, 09:10 Ten wątek był pierwszy:-) ja prosiłam o skasowanie mojego:-) Fumerie Turque:-) Odpowiedz Link
senta Noir Epices FM 05.02.07, 09:38 ..choc wolalabym Bandita.Moja fascynacja tym zapachem nie gasnie,a wprost przeciwnie. Nic tak na mnie cudownie nie pachnie. Jedyny i niepowtawrzalny! Odpowiedz Link
renia.renia Re: Ginestet Botrytis - do Jop. 05.02.07, 18:30 Jop - opisz proszę swoje wrażenia, czy Tobie takze pachną Escadą Collection? Czy dobrze pamiętam? pozdr. r Odpowiedz Link
voluptas Chergui SL 05.02.07, 09:47 szkoda mi Twojego wpisu z tamtego wątku Agni :/ I oczywiście gratuluję osobistej flaszki FT :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Chergui SL 05.02.07, 22:45 Dzięki, też się z FT szalenie cieszę. Oj, chyba przez najblższe dni będę dość przewidywalna:-)ciągle je "rozgryzam" i bardzo, bardzo, bardzo...:-) Napiszę o nich w wolnej chwili coś więcej, może na blogu forumowym, dawno go nikt nie podnosił, ale to dopiero około soboty sobie pozwolę. Do soboty proszę mnie gonić z forum dla mojego własnego dobra:-) No chyba, że się zbiorę i to co mam zrobić do soboty, zrobię wcześniej, ale małe szanse, zawsze wszystko robię na ostatnią chwilę, niestety:-( Odpowiedz Link
chatka_ Rzucilam sie na Amouage :))) 05.02.07, 11:07 Dzieki Madllen, w dalszej kolejnosci zleje do pepka dwoma psikami Vicolo Fiori :)))) Odpowiedz Link
mangos Style Jil Sander 05.02.07, 11:25 od wczoraj ale myślę czym by się tu potraktować...? Odpowiedz Link
olga1974 Emporio She z próbki 05.02.07, 12:18 jakieś nietrwałe na mnie, po 3 godzinach przestałam je czuć na sobie Odpowiedz Link
axasa2 Jesus del Pozo In black 05.02.07, 13:19 ale jakies nietrwale to to... :( Po jakis 2, 3 godzinkach nic nie czuje :( Odpowiedz Link