mangos Pokój - Rockin'Rio;) ,siebie Iris Nobile 02.03.07, 08:21 Pokój posprzątany i pachnie wakacyjnie, owocowo-Rockin Rio, a siebie wypachnię... jeszcze sama nie wiem. Może listonosz coś przyniesie, choć to byłby cud, gdyby przesyłka przyszła w jeden dzień ( a zdarzyło mi się kilka razy;). Więc czekam... Może na nadgarstek zaaplikuję...Iris Nobile Acqua di Parma ( bardzo ładnie się rozwija) Odpowiedz Link
icegirl Jaśminem z Aliena 02.03.07, 08:39 Bo wiosna. -- icegirl www.icegirl.republika.pl Odpowiedz Link
voluptas Mira Bai. 02.03.07, 10:57 i przeokrutnie cieszę się, że powoli, leniwie, nieśmiało, ale jednak coraz bliżej... nadchodzi moja wytęskniona wiosna :D Odpowiedz Link
voluptas Loukhoum Keiko Mecheri ;)) 02.03.07, 19:08 z własnej, wielkiej, nowej, nieoclonej flaszki ;) Radość moja jest ogromna, a ten przepotworny ulep po prostu idealnie wpisuje się w mój dzisiejszy nastrój :)) Odpowiedz Link
merolik Re: dziś była Stella Rose Absolute :) z dekantu 02.03.07, 20:31 od Voluptas *** Odpowiedz Link
chatka_ Fleur de Figuier dzieki Izolden i Płomyczkowi :)) 02.03.07, 23:34 Molinarda jest to cudo :) Odpowiedz Link
voluptas Loukhoum KM ;) 03.03.07, 08:24 chyba niedługo wpadnę w "ciąg" ;) Są bossskie ;) Odpowiedz Link