zettrzy 18.03.07, 00:48 dobral mi sie do reki, na ktorej testowalam, i wylizal z luboscia prawie do kosci ciekawe ze inne zapachy nie budza w nim takiej pasji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semi-oriental Re: kot lubi Mitsouko 18.03.07, 10:33 Moj bokser kiedys zlizywał mi z nadgarstka oxygene Lanvin. Natomiast pogardził chanel allure Odpowiedz Link
charade Re: kot lubi Mitsouko 18.03.07, 18:44 A moj kot olewa wszystkie zapachy. No, ale czego się spodziewać po kocie, który je dla własnej przyjemności sałatę i suchy chleb. Odpowiedz Link
eau_de Re: kot lubi Mitsouko 18.03.07, 18:55 A mój pieso, szlachetnej rasy Kundel Bury, wczoraj z uporem maniaka wciskał mi swój nochal w zgięcie łokcia, które celem testów polałam mężowskim Acteur ;) Był wyraźnie zaintrygowany ;) Acha...bestyja też lubi suchy chleb i sałatę ;) A co do kota i Mitsouko to nawet nie jestem zaskoczona :D Odpowiedz Link
zettrzy Re: kot lubi Mitsouko 18.03.07, 20:25 > A co do kota i Mitsouko to nawet nie jestem zaskoczona :D znaczy, one sa takie w kocim guscie? Odpowiedz Link
eau_de Re: kot lubi Mitsouko 18.03.07, 21:21 Raczej chodziło o to, że (przynajmniej jeśli o mnie chodzi) kojarzą się jakoś tak...zwierzęco erotycznie ;) Odpowiedz Link
a.g.n.i Koty nie lubią Angela;-P 19.03.07, 23:40 Zwiały oba z prędkością światła i miną mówiącą "No teraz to już przesadziła":-) hehe, mam całe łóżko dla siebie. Idę spać, zanim zmienią zdanie;-P Odpowiedz Link