paulinaa 17.08.07, 18:38 zaciekawiły mnie zapachy Ellen Tracy. Moze ktos cos wachał i moze sie podzielic wrazeniami? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rene.p Re: zapachy Ellen Tracy 17.08.07, 19:04 Był kiedyś wątek poświęcony Ellen Tracy, ale dawno i nie bardzo wiem jak go wykopac z archiwum. Mam próbkę Ellen Tracy, ale jakoś nie polubiłyśmy się. Odpowiedz Link
groszek75 Re: zapachy Ellen Tracy 17.08.07, 20:27 Paulina, normalnie telepatia :-) Bo dzis dostlam przesylkę z moim zakupem w ciemno Tracy by Ellen Tracy i jest sliczny, a dlatego go chcialam poznac, bo mój ulubieniec to Ellen Tracy by Ellen Tracy, wymienilam sie kiedys w ciemno i super. A potem zakupilam Imagine Shimmer i tez go b.lubie. 3 strzały w ciemno i 3 trafione. Inspire mialam próbke, ale juz nie to i to byl chyba kiedys wątek o tym. A tak w ogole to pisalam do Ciebie w sprawie próbek, ze moge przeslac, to od razu moge dolozyc te od E. Tracy, tylko daj znac na @. Pozdrawiam i ściskam. Odpowiedz Link
paulinaa Re: zapachy Ellen Tracy 17.08.07, 20:43 odpisałam Ci dzisiaj po południu, widocznie nie doszło, napisze jeszcze raz Odpowiedz Link
groszek75 Re: zapachy Ellen Tracy 19.08.07, 17:28 jeszcze mam tez z zakupów w ciemno limited edition Linda Allard, tez ładny, tylko słodszy. Wszystkie jej zapachy to edp i są b.trwałe. Odpowiedz Link
paulinaa Re: zapachy Ellen Tracy 19.08.07, 19:22 juz sie nie moge doczekac kiedy powącham:) Odpowiedz Link
zettrzy Re: zapachy Ellen Tracy 19.08.07, 22:01 nalezy do Liz Claiborne, czyli z gory wiemy co to takiego ;) zapachy sa "do przyjecia", mam Inspire na pozbawione inspiracji dni biurowe, nie jest to moj ulubiony zapach ale jak granatowa garsonka zawsze sie przydaje ;) nie oszalamiaja, nie powoduja kontrowersji, nie prowokuja, perfumy na codzien, na sytuacje w ktorych nie nalezy przesadzac z perfumami Odpowiedz Link