paniszprottka 19.10.07, 16:35 poprzedni juz zapelniony ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akashya1 Re: Kropli Pythona 19.10.07, 16:37 Odwdzięczę się czem będę mogła: Asja Fendi... Odpowiedz Link
olga1974 Re: Kropli Pythona 19.10.07, 19:18 ja mogę ci całkiem dużą próbkę zrobić :) piszę @ Odpowiedz Link
paniszprottka Szukam/oddam 19.10.07, 16:41 Szukam do testow: -Automne van Cleefa -Prada Tendre -Intimately Beckham, -Euphoria Blossom -Kelly Caleche Hermes -Roma -Pomaranczowy sweterek rykiel -duzo innych, cos cieplego,zimowego,otulajacego ;)) mozna mnie kusic na maila, jest wiele zapachow, ktorych nie znam :) Oddam: Gloria Cacharel - duza robiona probka Angel la rose- troche w oryginalnej probce Eau de Lalique- moge zrobic duza probke L Lolita Lempicka - troszeczke, robiona probka LL edt Lolita Lempicka - troszeczke, robiona probka LL edp Lolita Lempicka - troszeczke, robiona probka Hermes rouge eau delicate Oblique Play Givenchy Oblique Rwd Givenchy Hermes 24 Faubourg Penhaligons Opus 1870 Agent Provocateur Violetta Molinard Alfred Sung Paradise Alfred Sung Shi Feraud Paris Nina Ricci Liberty Fizz Lancome Miracle Kontakt na gazete albo paniszprotkowa@o2.pl . Jesli nie odpisze, to znaczy,ze nie dostalam maila. Odpowiedz Link
akashya1 Re: Poszukuję Kenzo Słonia na wymianę lub zakup 20.10.07, 20:21 Poszukuję Kenzo Słonia na wymianę lub zakup. W zamian mam: Ange ou Demon - nowe 30 ml i inne. Aki Odpowiedz Link
venus22 Re: Poszukuję Kenzo Słonia na wymianę lub zakup 22.10.07, 11:42 no to jeszcze raz ja: Czy bylby ktos chetny aby mi wyslac kilka probek do Kanady najtansza poczta? musi tylko byc koperta z babelkami. w zamian zrewanzuje sie moimi - mam np jeszcze jeden listek Jewel Sung'a, Narciso Rodriquez, Betsey Johnson, DKNY: Zielone jabluszko, Sarah Jessica Parker: Covet, Sean John: Unfovgivable Woman, lub inne. (Probka za probke) a ja potrzebuje: ~ Guerlain Aqua Allegoria - Grosselina ~ Kate Moss ~ C-THRU Emerald ~ C-Thru Ruby ~ C Thru Aqua Marine ~ Amouage Gold (i inne) jesli ktos chetny to prosze o kontakt na priva ... (klik na nicka) Venus ps- od wczoraj udalo mi sie tylko raz polaczyc z poczta. przepraszam ze nie odpisuje.. Odpowiedz Link
venus22 Re: Poszukuję Kenzo Słonia na wymianę lub zakup 23.10.07, 11:24 ps jeszcze powinnam byla dodac ze bardzo prosze aby probki byly od jednej osoby, poniewaz dla mnie wysylanie probek kazdemu z osobna bedzie zbyt kosztowne - wyslanie malej babelkowej koperty do PL kosztuje mnie przecietnie 5 dolarow... propnuje zeby raczej moze panie ktore maja probki jakie ja poszukuje porozumialy sie miedzu soba, i wtedy ja z checia wysle nawet kilka probek wiecej tez jednej osobie ktora nastepnie by rozeslala odpowiednim osobom.. bardzo przepraszam za takie kombinacje, wiem ze marudze ale jesli byloby to mozliwe to bardzo bardzo bym prosila.. Venus Odpowiedz Link
aggis20 Vanille Cannelle CSP,Be21,La Perla Eclix-poszukuje 22.10.07, 17:01 Vanille Cannelle bardzo chcialabym poznac, Be21 znam ale zupelnie nie pamietam, Eclix chetnie odkupie wieksza ilosc:-) odwdziecze sie czym chata bogata (m.in.Hypnotic Poison, L, Król Słonce, Safari, Too Feminine, Celeche Hermes, Diesel ++, Kenzo Amour, Mira Bai, Mauboussin, Ambre Sultan, Mahora, Grain de Folie, Liberte, Dolce Vita, Scent, Happy) pzdr, Aggis Odpowiedz Link
akashya1 Re: Tym razem Historie d'Eau 22.10.07, 20:02 Poszukuję Historie d'Eau - na zakup lub wymianę. Nie udało mi się kupić na e-bayu francuskim. Aki Odpowiedz Link
mama.ady Re: Vanille Cannelle CSP,Be21,La Perla Eclix-posz 22.10.07, 22:42 mam be21 i wiele innych więc może uda nam się zrobić większą wymiankę - maila posłałam na gazetowy:) Odpowiedz Link
paniszprottka Kupie Coco Mademoiselle EDP 23.10.07, 11:40 najchetniej 30-50 z malym ubytkiem. paniszprotkowa@o2.pl Odpowiedz Link
rufelek Helmut Lang 24.10.07, 09:58 kropli do testów. Odwdzięczę się czym będę mogła :-) Odpowiedz Link
dortii Fico di Amalfi odkupię... 24.10.07, 12:07 może być również odlewka. Proszę o kontakt na @gazetowego lub dortii@o2.pl -Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
olesiam Cherqui SL-pilnie:) 29.10.07, 23:08 Moze byc probka, odlewka,nawet probka woskowa.Rozwazam zakup duzej butelki, musze podjac decyzje:)Wylewnie sie odwdzięczę:) Olesia Odpowiedz Link
akashya1 Re: Odkupię Iris Poudre FM 30.10.07, 21:11 Odkupię Iris Poudre FM. O kontakt proszę na: zabloc@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
mmartiene prada infusion d'iris - odwdziecze sie!!! 01.11.07, 23:21 szukam kropli nowej irysowej prady, podzielicie sie? Odpowiedz Link
suss_kind Re: prada infusion d'iris - odwdziecze sie!!! 02.11.07, 20:39 Tu też napisałam. Odpowiedz Link
strega Re: Szukam i szukam...86 02.11.07, 10:13 Autumne M.Micallef,choc kropelke prosze.Odwdziecze sie,czym bede mogla. Odpowiedz Link
desire123 etra 02.11.07, 14:48 orientujecie się ile kosztuje w quality?i czy występuje tylko w 100ml? Odpowiedz Link
mettemarit Szukam Oxygene, My Queen, Poison Pure i Midnight 02.11.07, 15:34 Po kropelce do testów; odwdzięczę się swoimi:) Odpowiedz Link
rene.p Mira-Bai, Flower Oriental, Stella Sheer, Brit 02.11.07, 19:23 Poszukuję w celach testowych. Odwdzięczę się tym co mam :) Odpowiedz Link
suss_kind Norma Kamali Incense, Durbano zapachy "kamieni" 02.11.07, 20:44 - to mi się marzy. Postaram się godnie zrewanżować dobrej duszyczce ;-) Odpowiedz Link
izolden Szukam próbki Vetiver Oriental SL 03.11.07, 19:24 niewielkiej, do wypróbowania zapachu, mam dużo na wymianę:-) Odpowiedz Link
regina22 Re: Shalimar pragnę! 20.11.07, 21:50 EdT mam i bardzo chetnie sie zamienie -:) - The fragrance always stays in the hand that gives the rose (Hada Bejar) Odpowiedz Link
unhumblee Prada Intense i Infusion d'Iris - oddam wiele:) 05.11.07, 10:20 Prada Intense i Infusion d'Iris oraz Cherqui SL - baaaaaardzo chcialabym poznac - oddam wiele:)pozdrawiam cieplo:) Odpowiedz Link
paulinaa duzo szukam, moze ktos pomoze? 12.11.07, 21:58 A.Schlesser Essential A.Schlesser Femme Angel Caprice de Star Zapachów l’Artisan-prawie wszystkich Beautiful love EL Believe Spears Bond no9-wszystkich Cavalli for women Cavalli Oro CdG-wszystko a zwłaszcza Sweet Wood Caffe Ce Soir ou Jamais Celine Magic C’est la Fete Lacroix Chopard Happy Spirit Colors of Love Guerlain Comptoir sud Pacifique-wszystkiego Covet SJP Curious in Control Diesel fuel for Life DKNY Gold Escada Sexy Graffiti Esprit d’Amouage Flowerbomb extreme Fragonard-wszystkiego In White del Pozo Innocent Illusion J’Adore l’Absolu Jourdan Individuelle L’occitane-herbatek Lalique Amethyst Lollipop Toffee Love is All Guerlain Mat Chocolate My Torrente Omnia Amethyste Organza First Light Pleasures Delight Quel Amour! Rance-wszystkiego Rumba Balenciaga Scent Sheer Scent Gloss Sui Love Un Amour de Patou Zapachów Body Shop i Victoria’s Secret mam sporo na wymine prosze nie pisac na gazetwy, bo znow nie działa;/ paulinka_s@interia.eu Odpowiedz Link
pienkowa_dama Poszukuję próbki Chergui i Padparadscha 13.11.07, 09:51 Rozważam zakup flakonów, a ponieważ są to wyłącznie duże pojemności chciałabym przetestować te zapachy. Bardzo się odwdzięczę, a na pewno mam czym. Proszę o kontakt albo na mail gazetowy albo na emerytka77@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
rene.p Szukam Celine Oriental Summer 14.11.07, 21:00 ...kropelki w celach testowych. Odwdzięczę się tym co mam :) Odpowiedz Link
amabile Re: Szukam Celine Oriental Summer 14.11.07, 21:27 Reniu,chętnie się podzielę:) Odpowiedz Link