rene.p 31.12.07, 08:17 Wprawdzie Fa już zainaugurowała temat swoimi rozważaniami na temat wyboru zapachu na Sylwestra :) Jednak ja zapytam konkretnie: Który zapach będzie Wam towarzyszył w tę jedną, niepowtarzalną noc w roku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heliamphora Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 31.12.07, 10:01 Dziś wstałam o 4 w nocy (celem zajęcia kolejki po dowód osobisty). Półprzytomna spryskałam się pierwszym, co mi w ręce wpadło, czyli Stellą. I tak już pewnie do północy zostanie :) Odpowiedz Link
mangos Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 31.12.07, 11:06 Ja zapewne prześpię te noc z najniezwyklejszym facetem pod słońcem:).Oto jego zdjęcie: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1007865,2,1.html Pachnieć będę jakimś żelem pod prysznic-Nivea Cashmere Moments chyba,który to znalazłam pod choinką. Odpowiedz Link
fa25 Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 31.12.07, 11:14 Z takim facetem spokojnie można spędzić niejedną noc. Te oczy..mmmm.. Odpowiedz Link
mangos Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 31.12.07, 13:58 Fa- a jednak zapachnę czymś, teraz zrobiłam mały psik na nadgarstek- Ralph Lauren HOT, oj mam wielką faze na słodkości. Odpowiedz Link
ivesman Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 31.12.07, 11:43 X for men clive christian . Odpowiedz Link
paulinaa Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 31.12.07, 12:59 z zadnym. jestem chora i normalnie ide spac:( Odpowiedz Link
qpowo Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 31.12.07, 13:24 ja prawdopodobnie chupa chups sensual heaven. coś ostatnio nic innego mi nie podchodzi i nie mogę się z nimi rozstać :) Odpowiedz Link
arthemis1 Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 31.12.07, 13:46 Midnight Poison - ale nie wiem czy go poczuje bo mam katar i jestem przeziebiona :( Odpowiedz Link
rawita7 Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 31.12.07, 14:21 chyba powitam Nowy Rok ekstraktem Dolce Vity. Mam ochotę na coś radosnego i złotego. Odpowiedz Link
uka_m Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 31.12.07, 14:53 To bedzie Python Trussardi.A że część zabawy na swieżym powietrzu to na pewno bedzie ślicznie się rowijał i nikogo nie poddusi;) Szampańskiej Nocy Wszystkim! Odpowiedz Link
katja_24 Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 31.12.07, 16:33 Beckham "Intimately" :) Odpowiedz Link
absolut_mirage Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 31.12.07, 18:18 The One D&G ... właśnie wpadł mi w ręce więc trzeba zrobić zeń użytek ! Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 31.12.07, 18:24 Nie wiem jeszcze. Ciagle jestem chora i zwyczajnie nie czuję się na siłach wychodzić z domu, choć plany różne były... Odwołałam wszystko i spędzimy spokojny wieczór w domu, z kotami i butelką wina:-) Możliwe, że ponoszę Opium, zatęskniłam:-) Odpowiedz Link
benita5 Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 31.12.07, 19:00 Agni:* wieczor z kotami wcale nie musi byc spokojny, cos o tym sie wie, prawda? Opium...mrrr zycze duzo zdrowka, bo gwajazyl mial ubic zarazki a sie bawi w berka:/ a w temacie, bede pachniec mixem Perelek Lolikowych i Gucci PH. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 31.12.07, 19:18 No powiedzmy, w zamierzeniu spokojny, jednego będzie trzeba pewnie biedaka uspokajać... W końcu jest Shalimar, a gwajakol się okazał nieskuteczny. Już niech się skubaniec nie wysila, wolę go w perfumach zdecydowanie:-) Za to przygotowałam masę pysznych tuczących rzeczy i zamierzamy wszyyystko zjeść, o!. Wszystkiego dobrego:-* Odpowiedz Link
minniemouse Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 01.01.08, 00:16 Kurcze, ja wciaz nie wiem ... moze Vera Wang Sheer Veil? moze po prostu Vera Wang, ta pierwsza? a moze Midnight Charm? a moze JLo Deluxe?? a moze jednak Ciel??? Minnie Odpowiedz Link
minniemouse Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 01.01.08, 07:08 Wygrala Artemesia :) a wam - uczestnikom forum O Perfumach z zalozycielami na czele - zycze jak najlepszego, pieknie pachnacego, pelnego nowych wrazen olfaktorycznych, szczesliwego i pomyslnego Nowego Roku 2008!!! Minnie (venus22) Odpowiedz Link
izolden Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 01.01.08, 15:03 U mnie było Le Feu:-) Odpowiedz Link
jop Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 01.01.08, 15:26 A u mnie Helmut Lang, który mi się jakoś fajnie skomponował z dobrymi winami, sushi i "The Rocky Horror Picture Show". Odpowiedz Link
mettemarit Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 01.01.08, 16:36 U mnie malinowo - Hot Couture edt; sprawdził się świetnie Odpowiedz Link
kati_mm Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 01.01.08, 19:04 Agent Provocateur - edp + body glamour Odpowiedz Link
ruszka-live Re: Z jakim zapachem powitacie Nowy Rok? 02.01.08, 09:45 Ja z Chupa Chups różowym- Hot Pink Odpowiedz Link