forevermore79 25.06.08, 22:39 Escada zaprezentuje nowy, damski zapach w stalej ofercie marki. Wiecej na: nowsmellthis.blogharbor.com/blog/_archives/2008/6/24/3760686.html Flakon: estrendy.blogspot.com/2008/06/incredible-me-de-escada.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fa25 Re: News- Escada: Incredible Me 26.06.08, 20:23 Forevju, nie doczekam września...Wow ! Odpowiedz Link
forevermore79 Re: News- Escada: Incredible Me 27.06.08, 15:15 No to zapowiada sie fajny sezon na premiery- oby spelnily chocby czesciowo Twoje oczekiwania- i Escada, i tez Magnifique. Ja z ciekawosci czekam na nowa Lolite, Diora Homme Sport, Paco 1 Million, no i Serge Noire. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
paulinaa Re: News- Escada: Incredible Me 27.06.08, 16:30 myslicie, ze to bedzie warte zainteresowania? :> ja już w Escade zwątpiłam... Odpowiedz Link
ele_gancki Re: News- Escada: Incredible Me 27.06.08, 06:48 Wygląda jak flakon dla perfum Chanel (dwie literki C odwrócone do siebie). Odpowiedz Link
milena.rl Re: News- Escada: Incredible Me 27.06.08, 12:31 Incredible z tiramisu...yhy, już to widzę :D Odpowiedz Link
paulinaa Re: News- Escada: Incredible Me 29.08.08, 22:43 tak jak przypuszczałam nic wartego uwagi... tiramisu ani śladu ;) Odpowiedz Link
paulinaa Re: News- Escada: Incredible Me 30.08.08, 09:52 na mnie nawet nie owocowe... ;) Odpowiedz Link
elve Re: News- Escada: Incredible Me 30.08.08, 10:27 na mnie owoce podlane sztucznym karmelem, uuuu :( Odpowiedz Link
semi-oriental Re: News- Escada: Incredible Me 30.08.08, 12:38 Powąchałam ten zapach z ciekawości i trochę z nawyku niuchania. Kolejna klapa. Tak sie po mału zastanawiam nad tym, jak długo to potrwa. Od dwoch lat nowości perfumeryjne to wariacje na temat kompozycji na tyle łatwych i przyjemnych, że można je sklonować bez podejrzenia o plagiat. I dlatego mamy zapachy, przy ktorych marketingowcy zaczęli się inspirować poprzednimi. Ciekawa jestem, czy zaczną klonować dość charakterystyczne kompozycje jak np. L'instant, Contradiction, Słonia itp? A swoją drogą to też miałyście wrażenie, że już kiedyś wąchałyście tę nową escadę? Mnie ona jakiś zapach przypomina, tylko nie mogę sobie przypomnieć który... Odpowiedz Link
aggis20 Re: News- Escada: Incredible Me 30.08.08, 12:51 Mnie przypomina Tempore Donna Laury Biagiotii, oczywiście w trochę gorszym wydaniu ;) w sumie to nie jestem tą nową Escadą rozczarowana aż tak bardzo jak Wy, ale też nie spodziewałam się cudów ;) na mnie jest całkiem przyjemna i, o dziwo, bardzo trwała! Odpowiedz Link
paulinaa Re: News- Escada: Incredible Me 30.08.08, 18:04 dla mnie początek to złagodzone i ugrzecznione Hypnose a dalsza faza kwiatowa to pewnie skopiowana z setek innych perfum... Odpowiedz Link