littlefrog 04.12.08, 14:30 Czy ja coś przegapiłam, czy ten zapach już wycofali? Chciałam go sobie przypomnieć i nigdzie go nie ma. Z góry dzięki za odpowiedź :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Gucci Envy Me 2 04.12.08, 15:01 Tak, wycofano go juz- Envy Me 2 bylo od poczatku oglaszane jako edycja limitowana, inaczej, niz w przypadku innych Gucci - Rush 2 i Pour Homme II. Odpowiedz Link
littlefrog Re: Gucci Envy Me 2 04.12.08, 16:34 Dziękuję :) A co z różowym Envy Me? Ten też jest limitowany czy zostaje? Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Gucci Envy Me 2 04.12.08, 16:44 Do uslug :-) A Envy Me jest od poczatku edycja stala i poki co zostaje w produkcji- zreszta, roz ciagle modny we flakonach i Envy Me wciaz sie w miare dobrze sprzedaje. Zapasy Envy Me 2 migaly mi kilka razy na wolnclowkach, jest go tez wciaz pelno w sklepach netowych: www.ceneo.pl/264723 Pozdrawiam! Odpowiedz Link
littlefrog Re: Gucci Envy Me 2 04.12.08, 23:30 Z zakupem rzeczywiście nie ma problemu, gorzej z samym zapachem :) Pamiętam go jak przez mgłę, choć wiem że mi się wtedy podobał ale chciałabym go sobie przypomnieć i się upewnić :) No i z tym jest problem. Ale cena jego jest w tej chwili na tyle atrakcyjna że chyba mogę zaryzykować :) Dziękuję jeszcze raz za szybką pomoc i pozdrawiam :) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Gucci Envy Me 2 04.12.08, 23:42 Około tygodnia temu widziałam je w Rossmannie. Odpowiedz Link