basiamara 05.12.08, 15:12 tylko Sephora i nieliczne oferty na allegro? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Gdzie mogę kupic L'eau par Kenzo Ice? 06.12.08, 10:32 Tak, o ile pamietam wersja Ice jest w Polsce na wylacznosc Sephory. Pojawila sie u nas tez z poslizgiem- choc to z zalozenia letnia, limitowana propozycja. Odpowiedz Link
olesiam Promocje w Sephorze 06.12.08, 10:55 Od 11 do 14 grudnia we wszystkich Sephorach -30 % na całą oferte Kenzo, Guerlain, Masaki Matsushima.gdyby ktoś jeszcze nie wiedział- od 4 do 7 grudnia (zostały 2 dni!!!) - 30% na całą oferte Givenchy, Clarins, Guess i Armani. Pozdrawiam O. Odpowiedz Link
strong66 Dziękuję Olesiu:) 07.12.08, 14:59 dzięki Tobie kupiłem sobie taniej zapach, a Pani w kasie wcale nie powiedziała mi ze jest -30%. Poprosiła o 199zł, ale gdy powiedziałem jej, że wiem o zniżce poprosiła o 139zł:) Dziękuje!! Odpowiedz Link
astronomiczna.ania Re: Dziękuję Olesiu:) 07.12.08, 15:56 Nieprawdopodobne!!! Na Twoim miejscu na pewno interweniowałabym u Kierownika Sali ... Może nawet wcześniej dokonując z pełną premedytacją zakupu za regularną cene, żeby mieć "dowód w garści" ;) Nawiasem mówiąc w krakowskich Sephorach - co by o nich nie powiedzieć - podobna sytuacja nie mogłaby miec miejsca: standy z informacją o 30% rabacie stoją na regałach, przy kasach i - nawet - przed wejśćiami do perfumerii Odpowiedz Link
strong66 Re: Dziękuję Olesiu:) 07.12.08, 18:00 Informacje o 30% rabacie jeśli się nie myle były tylko przy kasach, na pewno nie były przy wejściu. Nie myślałem o takich akcjach, choc na 90% kasjerka nie pomyliła się, tylko chciała mi sprzedac towar w normalnej cenie... w przyszłym tygodniu znów się wybieram na zakupy do Sephory (rabat na zapachy Kenzo) ciekawe jak tym razem zachowa się Pani kasjerka. Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziękuję Olesiu:) 07.12.08, 23:10 strong66-:) Głupia sprawa z tym rabatem, zapewne osoba z kasy byla z zewnatrz i nikt jej nie poinformowal o rabatach, nie wspominajac o tym, ze ze mogla nie rozróżniac tych marek.Tłumacze dziewczyny, bo to zazwyczaj przemeczone studentki dorabiajace w weekend za minimalne stawki.A z kierownikiem S to ja nikomu nie zycze spotkania:) Pozdrawiam O. Odpowiedz Link
strong66 Re: Dziękuję Olesiu:) 07.12.08, 23:57 to była kasjerka która od dawna tam pracuje, i nie jest to przemęczona studentka. Po zwróceniu uwagi, że jest rabat dziwnie się zachowała, tak jakbym ją nakrył na tym, że chciała mnie oszukac, takie rzeczy się widzi...ale mogę się mylic. Chce kupic Kenzo w czwartek-mówiłas ze też ma byc rabat, zobaczymy czy bede musiał przypominac o rabacie:-) jeszcze raz dziekuję o zamieszczeniu informacji o tych rabatach:) pozdrawiam, michał. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Dziękuję Olesiu:) 08.12.08, 09:19 Ehh, takie rabaty powinny byc w sumie na stale, aby zrownac nasze ceny z zachodnimi lub wrecz z nimi konkurowac. Raz Guerlain, raz Kenzo, a i tak np. w Super-pharm sa nieraz sporo przeceniane nowosci- od Magnifique, po zapachy, ktorych oficjalnych premier sie nigdy nie doczekalismy. Dystrybutorow z pewnoscia ten fakt nie zachwyca. Odpowiedz Link
aggis20 Re: -30% na Kenzo... 12.12.08, 09:53 Poważnie??? Ja dzisiaj miałam jechać po Amour Le Parfum. Jak mogli odwołać? ;> Odpowiedz Link
astronomiczna.ania Re: -30% na Kenzo... 12.12.08, 10:19 jest -20% na wszystko (na sms) jeśli chcesz, mogę Ci go przesłac :) tylko podaj nr kom na priv Odpowiedz Link
aggis20 Re: -30% na Kenzo... 12.12.08, 10:32 Aniu, bardzo dziekuje, już pisze maila! :) Odpowiedz Link
astronomiczna.ania Re: -30% na Kenzo... 12.12.08, 11:36 sms już poszedł nota bene sephora sama prosi o przesyłanie go dalej :) Odpowiedz Link
strong66 - 20 % 12.12.08, 14:36 ja nie miałem takiego sms-a, ale Pani była miła i sama zaproponowała rabat -20% zaznaczam, że była to inna osoba niz ta u której kupowałem Givenchy... Odpowiedz Link
fa25 Re: - 20 % 12.12.08, 20:54 Ale jak tak można.. Obleciałam 3 Sephory robiąc z siebie wszędzie idiotkę i upierając się, że jest 30% zniżki na Kenzo... Odpowiedz Link
strong66 Re: - 20 % 12.12.08, 21:21 podobno wczoraj Sephora dostała informacje, że odwołali zniżke na Kenzo z racja 20% na wszystko. Odpowiedz Link
olesiam Re: Gdzie mogę kupic L'eau par Kenzo Ice? 12.12.08, 23:37 Od 27.12 będzie -30% na cały makijaz i -20% na zestawy. pozdrawiam O. Odpowiedz Link