apatot Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 13.01.05, 00:05 no jak kazdy tak zachwala to moze i ja. Zapraszm do siebie zainteresowanych i sluze pomoca www.apatot@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
apatot Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 13.01.05, 00:08 www.apatot.republika.pl- warszawa i okolice Odpowiedz Link Zgłoś
kris3007 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 23.10.11, 17:37 firma produkująca wyposażeniowcze do hoteli , działająca także w branży budowlanej , proponuje biuro projektowe w okolicach Wschowy woj Lubuskie dla projektantów mających doświadczenie . Odpowiedz Link Zgłoś
erms Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 17.01.05, 20:35 Naszą pasją jest projektowanie i spełnianie marzeń innych. Zobacz jak przyjemna może być współpraca z architektem. Zajmiemy się wszystkim:) Sprawdź nas. kontakt: erms@data.pl erms pracownia projektowa (Poznań) Odpowiedz Link Zgłoś
7michal Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 19.08.05, 12:55 Chciałbym mieć ładne i funkcjonalne mieszkanie. Potrzebuję dobrego projektu. Prosze o kontakt projektantów/architektów wnętrz. Warszawa, Saska Kępa, budynek 62r, 2 pokoje. Oswietlenie, aranżacja, kolory. Cena! Pozdrawiam ps. alternatywnie adres: michal7@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
erms Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 14.07.10, 15:10 Od września nasza pracownia bedzie posiadać biuro projektowe również w Szczecinku. Oferujemy projekty gotowe różnych pracowni, wykonujemy adaptację i wprawadzamy zmiany do projektu. Zajmujemy się kompleksową obsługą inwestorską, pomagamy w wyborze projektu. Wykonujemy również projekty wnętrz. Odpowiedz Link Zgłoś
a.wereszczynska ZAPROJEKTUJĘ- ŁÓDŹ 25.01.05, 13:35 Zapraszam do współpracy: a.wereszczynska@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hgrala szukam dekoratora-warszawa 01.02.05, 22:39 prosze o oferty na adres hgrala@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klud Re: DEKORATOR WNĘTRZ Z EKIPĄ REMONTOWĄ - WARSZAWA 14.09.08, 15:27 Szczegóły, zdjęcia na stronie www.ew-art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1608 Re: szukam dekoratora-warszawa 08.03.09, 23:31 Szukam osoby która byłaby trochę dekoratorem trochę architektem wnętrz, bo mam małą masakrę. Mieszkanie prawie 70 m w nowym budowictwie - ma 4 lata i zasadniczo jest wykończone ale jednocześnie niedokończone i do częściowego przeorganizowania. Chodzi głownie o fajne pomysły na dokończenie meblościanki, dobranie mebli, oświetlenia, kolorów ścian, wystroju okien, aha i ważna rzecz - pokój dzieci od podstaw. Kontakt pod meil kasia1608@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflanka Re: ZAPROJEKTUJĘ - KRAKÓW 02.02.05, 09:47 Zapraszamy na stronę: www.Mircea-Miernikiewicz.com Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-dabrowski ARCHITEKT - WNĘTRZA, DOMY - Wawa 08.02.05, 16:58 Duże doświadczenie w projektowaniu wnętrz mieszkalnych, usługowych, gastronomicznych, Projekty domów jednorodzinnych, wizualizacje arch. Jarosław Dąbrowski tel. 501 93 03 27 Odpowiedz Link Zgłoś
mulu5 projektanta Wawa 21.09.07, 13:27 poszukuje projektanta ktury zajmnie sie wykonczeniem mieszkania w warszawie prosze o kontakt mulu5@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gohat Dekorator Wnętrz. 16.02.05, 20:18 Witam. Zajmuję się dekorowaniem wnętrz. Zwracam uwagę na potrzeby inwestora. Nie stosuję nowości tylko dlatego, że są na topie tylko wtedy gdy są potrzebne. Projekt jest wykonany indywidualnie. Ważne jest znaczenie i wpływ kolorów. Ważne by z przestrzenią tworzyć całość. By dom był naszą twierdzą gdzie możemy stać się sobą po całym dniu męczącej pracy. Jeżeli potrzebujesz pomocy daj znać. Pozdrawiam. Małgorzata Taubert. 0-601-356-320. gohataubert@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rrm2 Re: Dekorator Wnętrz. 24.03.07, 00:36 gohat napisała: > Witam. > > Zajmuję się dekorowaniem wnętrz. Zwracam uwagę na potrzeby inwestora. Nie > stosuję nowości tylko dlatego, że są na topie tylko wtedy gdy są potrzebne. > Projekt jest wykonany indywidualnie. Ważne jest znaczenie i wpływ kolorów. > Ważne by z przestrzenią tworzyć całość. By dom był naszą twierdzą gdzie możemy > stać się sobą po całym dniu męczącej pracy. > Jeżeli potrzebujesz pomocy daj znać. > > Pozdrawiam. > > Małgorzata Taubert. > 0-601-356-320. > gohataubert@wp.pl > Odpowiedz Link Zgłoś
rrm2 Re: Dekorator Wnętrz. 24.03.07, 11:36 Witam! Kupiłam dom w stanie surowym, w którym nie ma ścianek, jest tylko komin. Nie wiem jak rozplanować 82 m2 dół+ 82 m2 góra. Mam problem przy stawianiu ścianek działowych, ponieważ nie mam do końca koncepcji jak byłoby najkorzystniej na parterze usytułować kuchnie np. otwartą, salon, łazienke również wygodne schody np. ażurowe Czy to nie za dużo tej powierzchni na takie rozwiązanie. Planując dół chciąłabym wykorzystać dobrze przestrzeń i uzyskać przestronne mieszkanie itp A może zrobić jeszcze np. sypialnie na parterze. (Rodzina 4-osobowa 2 dzieci w wieku 24 lata i 18 lat) Dorać mi co mam robić? Z kąd jesteś i jak chcesz mi pomóc rrm2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rrm2 Re: Dekorator Wnętrz. 24.03.07, 00:43 Poszukuję projektanta z okolic Gdańska lub Tczewa - zleceni 180 m2 domu jednorodzinnego w Tczewie. Odpowiedz Link Zgłoś
ok_br WROCŁAW - pomagam, doradzam, aranżuję 17.02.05, 10:41 Oferta dla ludzi, którzy są niezdecydowani w wyborze kolorów, faktur, rodzajów... Doradzam w pojedynczych kwestiach i aranżacjach (mam parę zdjęć do zobrazowania), ale mogę także czuwać nad całością wykończenia (w czerwcu zacznę pierwsze takie zlecenie). Nie mam doświadczenia architektonicznego. Dysponuję tylko własnym wyczuciem, estetyką i poczuciem piękna. Zajmuję się tym hobbystycznie (mam dużo wolnego czasu w swoim zawodzie). Może kiedyś zrealizuję marzenia, aby było to moje główne źródło zarobków. Pozdrawiam Dorota enchanter-4U@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pietuchy Re: PROJEKTUJĘ SKLEPY - www.aplusd.pl 11.03.05, 10:39 Projektuję sklepy, usługi i gastronomię. Dużo info na stronie: www.aplusd.pl Pozdrawiam, [url=www.aplusd.pl/url] Odpowiedz Link Zgłoś
icala studio projektowe Łódź, Warszawa 11.03.05, 22:21 studio projektowe iwona cała : projekty wnętrz mieszkalnych, sklepowych, biurowych. design i grafika. kompleksowa obsługa projektowa, oryginalne pomysły, niepowtarzalne wnętrza! 0 506 44 17 43 cala@cala.pl Odpowiedz Link Zgłoś
icala KOREKTA adresu email 19.03.05, 15:55 Studio projektowe Iwona Cała: studio@cala.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fogelka www.studiostudio.pl 14.03.05, 21:35 Do pooglądania, pracownia architektów i architektów wnętrz. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-xs-xl 3 MIASTO! ZAPROJEKTUJĘ... 18.03.05, 21:24 Szukasz świeżości we wnętrzu? zapraszam do współpracy.kocham projektowanie,zapewne dlatego Ci z którymi miałem przyjemność pracować, czuli realizację swoich marzeń, ja z kolei moich wizji...to naprawdę jest możliwe!! pozdrawiam, jeśli masz ochotę, napiszę coś więcej lub podeślę fotki!!! Marcin, xs-xl-studio@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martyna248 Re: 3 MIASTO! ZAPROJEKTUJĘ... 30.03.05, 04:03 podeslij kilka projektow na mojego emaila Odpowiedz Link Zgłoś
neo-o-o Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 24.03.05, 13:44 projektant wnętrz - Poznań, Polska nkdesign@architekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
7xladniej Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 03.04.05, 17:22 Jestem projektantem wnętrz - Warszawa. Niestety na stronie internetowej mam tylko aranżacje okienne (www.7razyladniej.pl), ale wiele z nich w "moich" wnętrzach. Dysponuję oczywiście pełnym portfolio (na CD) z moimi pracami. Jeśli chodzi o warunki, to w moim przypadku zależą od oczekiwań Klienta . Może być projekt, projekt z nadzorem budowlanym, i zakupy. Czekam na kontakt mailowy 7xladniej@gazeta.pl lub telefiniczny 601 333 202 Odpowiedz Link Zgłoś
della69 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 20.04.05, 09:00 Bardzo ładne te okna. Wyrazy uznania. Odpowiedz Link Zgłoś
gonik1 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA w Szczecinie 10.04.05, 11:06 Proszę pisać na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
ikx00 WYNAJMĘ PROJEKTANTA wawa 12.04.05, 11:44 Jestem posiadaczem małego mieszkanka i mam mały budżet, jednak chciałbym wynająć kogoś kto pomógłby mi w aranżacji wnętrza. Prosze o kontakt. Irek Odpowiedz Link Zgłoś
lordvalium Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA wawa 14.04.05, 09:59 Jestem projektantką wnętrz, proszę o kontakt i więcej informacji: e-mail : agnieszka@lordvalium.pl tel.0 608 383 593 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
projekt12 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA wawa 01.09.06, 11:25 Projekty wnętrz mieszkalnych ,poszczególnych pomieszczeń, porady w zakresie kolorystyki,ergonomii wnętrza,oświetlenia zapraszam wszystkich zainteresowanych www.3cube-interior.pl biuro@3cube-interior.pl 071/350 50 12 0608 383 593 Odpowiedz Link Zgłoś
bws BJU 14.04.05, 15:09 proszę o podanie większej ilości informacji na temat mieszkania - metraż, zakres projektu, miasto na maila: bju@o2.pl postaram się przedstawić szczegółową kalkulację i zakres projektu Pana mieszkania Pozdrawiam Beata BJU@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wros Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA wawa 01.05.05, 20:51 chętnie podejmę współpracę, posiadam doświadczenie w małych projektach za nieduże pieniądze. Proszę o kontakt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grom1976 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- Gdańsk 15.04.05, 12:35 Witam, Poszukuję projektanta do mieszkania 90m2, 2 pomieszczenia mają po 3,5 i 5m wysokości, pozostałe - standardowe. Mieszkanie będzie w stanie surowym, więc zaprojektować w nim trzeba wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrma Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- Gdańsk 19.04.05, 22:34 Witam Jestem projektantem wnętrz i plastykiem. Chętnie podejmę się wspólpracy w zakresie projektowania i aranżacji wnętrza. Więcej informacji przez e-mail. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
vetriano Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- Gdańsk 16.01.12, 16:35 witam ....jestem dekoratorem wnetrz z wieleletnia praktyka ,zamieszkuje w parzu . Moge podjac sie zlecenia , wykonam aranzacje z ewentualnym superwizowaniem budowy ....polecam sie / andpie@noos.fr Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
kiriku Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 02.05.05, 08:32 Szukamy proketanta, który pomoże nam zaaranżować nasze nowe mieszkanie 58m2./Wa-wa Oferty proszę przesyłać na mail kiriku@wp.pl pozdrawiam kiriku Odpowiedz Link Zgłoś
altena * Wynajmę projektanta * 08.05.05, 11:51 Witajcie ! Poszukuję pomysłu na urządzenie pokoi dla chłopca 14 lat (pokój ok. 18 m2) i dziewczynki lat 3 (pokój ok. 17 m2) w późniejszym czasie dodatkowo pokój dla chłopca 7 lat (pokój ok.18 m2) i holu wypoczynkowego (pow. Ok. 20 m2) Interesuje mnie projekt, wykonanie we własnym zakresie. Proszę o oferty na altena@gazeta.pl Mieszkanie nie jest nowe, wprowadziliśmy się tu na przełomie roku 2003/04 i do dziś nie mam żadnego pomysłu jak funkcjonalnie urządzić pokoje. Wiadomo że w pokojach muszą znaleźć się szafa na ubrania oraz biurko i z tym mam właśnie największy problem :) bo jeszcze musi stać lóżko, pólki ale też przydałby się stolik dla swoich gości :) wiem… wymyślam ale może ktoś będzie w stanie mi podpowiedzieć co i jak zrobić :) dobrze by było aby z powodów finansowych cena za projekt nie sięgała najwyższej półki, jeśli dogadamy się co do ceny to zlecę aranżację salonu 60 m2, łazienki (ok. 10 m2), 2 tarasów powierzchnia 80 m2 i 40 m2. Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
krodzia WYNAJMĘ PROJEKTANTA - warszawa 27.12.05, 19:11 Poszukuję architekta/projektanta, który zaproponuje i wykona zmiany w projekcie mieszkania - 50 m2, które jest w trakcie budowy. Oczywiście za rozsądna cenę bo nie spie niestety na pieniądzach a wiadomo perspektywa urządzania pierwszego własnego M spedza sen z powiek. Prosze o oferty na mail: akrogulec@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
joannamichalowska Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA - warszawa 28.12.05, 15:54 Zajmuję się od 4 lat projektowaniem wnętrz na terenie Polski. Wcześniej pracowałam przy tego typu projektach w Hiszpani. Jeśli jest Pani/Pan zainteresowany spotkaniem ze mną proszę o kontakt e-mail. joannamichalowska@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hola-design Re: ARCHITEKTURA WNĘTRZ, ARCHITEKTURA KRAJOBRAZU 17.03.06, 16:34 ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ INTERNETOWĄ: www.hola-design.com hola@hola-design.com TEL. 022 669 54 65 504 284 796 501 030 997 Projektujemy: - wnętrza mieszkań i domów, - wnętrza barów, pubów, - ogrody przydomowe, - parki przy rezydencjach, - zieleń na tarasach i balkonach, - zieleń we wnętrzach prywatnych i publicznych, - zieleń publiczną, skwery, - zieleń reprezentacyjną przy budynkach użyteczności publicznej. Jesteśmy młodym zespołem szukającym harmonii i piękna w otaczającej nas rzeczywistości. Z entuzjazmem zmagamy się z materią w misji nadawania realnych kształtów Państwa wizjom. Wspieramy naszą wyobraźnią kreowanie Państwa własnej, prywatnej przestrzeni. Odpowiedni dobór kształtów, materiałów i roślin, gra światłem, kolorem, fakturą i nastrojem jest kluczem do odnalezienia w tej przestrzeni cech i wartości ważnych dla Państwa. W tej trudnej drodze pragniemy być przewodnikiem, doradcą wsłuchującym się w Państwa potrzeby i współtworzącym, w oparciu o ich poznanie, oryginalność i niepowtarzalność miejsc Państwu bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
joannamichalowska Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA - warszawa 28.12.05, 15:56 Zajmuję się od 4 lat projektowaniem wnętrz na terenie Polski. Wcześniej pracowałam przy tego typu projektach w Hiszpani. Jeśli jest Pani zainteresowana spotkaniem ze mną proszę o kontakt e-mail. joannamichalowska@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
peloponez81 WYNAJMĘ PROJEKTANTA - JELENIA GÓRA 08.05.05, 18:22 szukam taniego projektatanta. w zasadzie mam swoją wizje, ale chciałabym ją skonsultować Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak112 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA Warszawa 08.05.05, 18:38 Rodzice kupili nam 25 metrowe mieszkanko, lecz potrzebujemy je trochę udoskonalić, może znajdzie ktoś do pomocy za niedużą kasę, jeteśmy biednymi studentami, proszę o oferty kasiak112@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak112 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA Warszawa 15.05.05, 18:20 kasiak112 napisała: > Rodzice kupili nam 35 metrowe mieszkanko, lecz potrzebujemy je trochę > udoskonalić, może znajdzie ktoś do pomocy za niedużą kasę, jeteśmy biednymi > studentami, proszę o oferty kasiak112@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pishor WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 16.05.05, 16:22 ### RZESZÓW - PROJEKTY WNĘTRZ - RZESZÓW ### jamula.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pishor ### RZESZÓW - PROJEKTY WNĘTRZ - RZESZÓW ### 16.05.05, 16:26 jamula.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monia_553 Re: ### RZESZÓW - PROJEKTY WNĘTRZ - RZESZÓW ### 28.11.12, 23:16 Chciałabym OSTRZEC Was przed firmą DIAGONAL projektowanie WNętrz z RZESZOWA w sierpniu mieliśmy spotkanie w sprawie projektu wnętrza domu, termin realizacji był na grudzień, i tuż przed terminem zostałam poinformowana że jednak mój projekt nie zostanie zrealizowany z powodu obłożenia pracą, niestety ja straciłam 3 miesiące w ciągu których prace w domu stały, jest to więc firma nierzetelna, niesolidna i innej opinii nie można wystawić!! Odpowiedz Link Zgłoś
monia_irl Re: ### RZESZÓW - PROJEKTY WNĘTRZ - RZESZÓW ### 10.04.13, 18:08 witam w klubie...my tez mielismy spotkanie w sierpniu i nasz mial byc gotowy na styczen. Do maja musimy oddac dom-a nie mamy nic...Nas nawet nie poinformowano o opoznieniu-sama zadzwonilam w planowanym dniu oddania projektu do realizacji i uslyszalam to samo. A zaplacilisy za zaprojektwoanie calego domu Moglabys monia napisac co macie na chwile obecna ?czekam niecieprliwie na odp pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
odwazna WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- warszawa 21.05.05, 14:42 szukam kogoś kto zaaranżuje mi mieszkanie, 2pokoje 47m2; warszawa proszę o ofety na maila Odpowiedz Link Zgłoś
svolo Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 21.05.05, 21:46 PROJEKTY WNETRZ ORAZ KONCEPCJE ARCHITEKTONICZNE BUDYNKOW Menagment budowlany[czyli znajdowanie mozliwie najtanszych i najlepszych wykonawcow,materialow wraz z kompleksowym nadzorem ] Specjalizuje sie w realizacjach nietypowych[niecierpie i nie podejmuje sie projektow " modernistycznych "] Mam na swoim koncie dosc szeroki wachlarz realizacji od kilkudziesiecio metrowych mieszkan poprzez apartamenty,domy, sklepy, restauracje ,do hoteli czy wnetrz w duzych obiektach zabytkowych. Ceny uslug umiarkowane Mozliwosc pracy na terenie calej Polski.[rowniez europy] Artykuly prasowe na moj temat mozecie Panstwo odszukac miedzy innymi w ELLE DECORATION-Grudzien 2003/styczen 2004 strona 78-83 WYSOKIE OBCASY [dodatek do gazety wyborczej]-sobota 7 sierpnia 2004 strona 38-43 DOM I WNETRZA nr 4/1999 kwiecien strona 83 [>Wyroznienia< nr 7 Od gazety wyborczej w roku 2002 dostalem tzw zlota spluczke za najciekawsza toalete miesiaca [Toaleta ta znajduje sie w warszawskiej restauracji SADHU ktora rowniez projektowalem.Przykro mi ze nie moge zaprezentowac Panstwu swoich realizacji na stronie internetowej ale troche brak mi czasu na jej solidne przygotowanie [niedlugo nadrobie to niedociagniecie] Skontaktowac mozna sie ze mna poprzez poczte 'gazety" ew svolo@op.pl lub tel 0 601 34 50 44 Pozdrawiam wszystkich Wojciech Wasilewski Odpowiedz Link Zgłoś